Kalbėti apie RF išdėstymas patirtimi apie mobilųjį telefoną.

Hi: () bet EGA programine įranga, kad ypač naudinga / reikalinga, ką darai?

Kurios priemonės imituoti linijos radiacija arba bet EPI problema?

hi, activewei perjungimo spektro siųstuvo išvesties spektro dėl MA perjungimo pereinamieji

Aš manau, kad beveik dėl T / R jungiklio perjungimo spektro nepavyksta, galite sureguliuoti kondensatorius aplink jungiklį.

perjungti nepavyksta, paprastai yra MA, didinamos / Tuning balansas (sklandžiai) T / R jungiklio, nes T / R jungiklis yra pasyvus elementas, todėl ji neturi įtakos perdavimo spektro. arba gal yra maitinimo atsekti ar decoupe kondensatorius įdarbinimo klausimas.

Turiu problema TE dizainas, kuris yra ne mibile, bet taip susipažinę su MP galiu prijungti VCO ir modulatar buferinį stiprintuvą ir yra tiesioginis Upconverter. Manau, moduliatorius produkcija yra ok, net valstybės išėjimo galia yra 10dbm. fazės paklaida yra mažiau 2 º C, EVM yra 4%, bet kai i naudoti PA išėjimo galia iki 40 PSM fazės klaidą žeminamas, ir AKR worest! gali kas nors man papasakoti, kaip daryti su juo?

mckinson: Maitinimo rampa yra dėl to, kad lėtai pasiimti laiko galios stiprintuvas, kaip duomenys yra ištisinio fotografavimo režimas. Bet aš neturiu patirties jums spręsti klausimą. Ar jūs bandote patikrinti jūsų grandinės mažesnės galios, kur Palestinos savivalda nėra šalia P1dB? Aš manau, jūs pamatysite šiek tiek patobulintas. Ar leiskite man žinoti, bet nauji atradimai:)

Wirelesscomm: 1 prastos ACPR problemų dėl nelinijinių characterisitic PS. Visada yra kompromisas tarp PA ir veiklos efektyvumas. Kitos priežasties MA pablogina fazinį triukšmą LO. Bandymą, kai taikomos mažesnės įėjimo galia PA, ACPR / fazės klaida bus patobulinta. Esu tikras! : Wink:

1. Rx ir Tx yra atskirti skirtingų sluoksnis 2. naudoti mikrojuostelinių 3. naudoti ekranavimas namas Rx ir Tx grandinės 4. Crystal linija atskirti įžeminimo plokštės, nėra užkrėsti RF signalo 5. PLL circiut layouted į tą patį sluoksnį su Rx grandinės

Aš atlikau šiek tiek atitikimo iš PA BEM. Radau swiching spektro pagerinti labai. Manau, PA galia ne atitikimo sukelti perjungimo spektro fialed.

mckinson: kas P1dB, pelnas ir VSWR PS prieš ir po atliekant atitikimo?

1, atidžiai vietą, išlaikyti RX, TX ir PA 2, naudokite mikrojuostelinių pėdsakų ir apskaičiuoti jo varža. 3, RX atsekti kiek įmanoma trumpesnis. 4, sumažinti talpa apkrovos mažo signalo 5, kruopščiai atrinkti ir vieta atsieti BŽŪP 6, sumontuoti skydą

Befor atitikimo VSWR apie 1.75.After atitikimo apie 1.16.But, radau kita problema. Kai transmiting srovė 10mA. GSM harmonikos (apie 1.8G) yra labai didelis. Manau, harmonikų pora DCS kelio, nes aš padariau atitikimo DCS ruožas. Activewei, ar manote, kad taip?

mckinson: 1) Jūs derinti DCS kelias, ir jūs radote, kad GSM kelias harmonikos yra didesnis? Ar jums dirbti tuo pačiu metu tiek stiprintuvai (GSM / DCS)? -> Jei taip, tai yra dažnas reiškinys RD movos esate trasmitting dviejų> 1W RF galios. 2) srovė yra 10 mA, kai jūs atliekate atitikimo-> tai įprastomis sąlygomis, kaip išėjimo galia yra šiek tiek didesnis. (Aš teisus?) 3) Kaip atlikti atitinkančių jūsų PA? Apkrova traukti? arba tiesiog įklijuokite vario juosta produkcijos ir lydmetalis, kai maksimali galia yra matuojama? 4) VSWR matuojamas pagal mažo signalo būklė? Jei taip, greičiausiai jums nebus matyti papildomus 10 mA prie stiprintuvo.

Žinoti savo rungtynių tinklo banwidth, gali būti, kad ji taip pat atitinka 2 harmonikos gerai.

P1dB iš esmės neturi įtakos produkcijos PA atitikimo, tiesiškumas parametras, o ne kintančiais indeksas išskyrus šališkumo pasiūlos pokyčiai. SWR / pelnas gali būti tobulinamos po savo tinkamų darbo padaryta. Kalbant,

Blogas tiekimo stumia įtakos VCO išdėstymo degrde etapo klaidos smėlio net dažnis klaida. Žemutinės VCO šališkumo ar slopinimas pridėti prieš PA sumažinti apkrova traukiant įtakos VCO. Kalbant,

i apie TETRA broject gali bet kuri įstaiga man padėti? šauksmas: man reikia apie TETRA modeliavimo ir e-knygas. jei norite Duok ranką išsiųskite:: mane: zetfmss@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back