Kalbėti apie RF išdėstymas patirtimi apie mobilųjį telefoną.

X

xinxin

Guest
Gali ir kalbėti apie RF išdėstymo patirtimi apie mobilųjį telefoną, ypač RD linija Crystal linija, PA, išplanavimas, jungiklis ir VCO išdėstymas.

MA, jūs turėtumėte apsvarstyti daugiau apie dažnių išėjimo rungtynės ir DC blokas. VCO turėtų turėti gerą maitinimo. Kiti 50Ohm reikia

Sveiki, gal galėtumėte pasidalinti savo expereince VCO ir galios stiprintuvas mobiliųjų telefonų išdėstymo. Bet LO fazės triukšmo gerinimo patarimai. Kai kūno projektavimas, TETRA radijo:)

Manau, VCO yra mažiau įtampos svyravimai, todėl reikia šiek tiek Žemo praėjimo filtro (LC ar RC) pašalinti aukšto dažnio trukdžių

Egemini: 1.If norite pasiekti gerų fazinį triukšmą, aš nepatarčiau jums naudoti VCO nebent esate projektuojant dažnio sintezatorius. Paprastai nėra taip gerai, kaip Dielektriniai rezonatorių osciliatoriai (DRO), VCO fazinį triukšmą. Jeigu jums reikia nustatyti LO šaltinis, DRO yra geresnė alternatyva. 2. Apsvarstykite stūmimo ir traukimo poveikis VCO. Aukštų dažnių moduliatorių, yra poveikis, jei jums prijungti savo dažnio sintezatorius tiesiai į savo moduliatorius, EVM ir fazės klaidos bus gerokai suskilę. 3. PA, sumažinti nuostolių poslinkis schema. Yra daug daugiau apsvarstyti PA dizainas.

activewei: Mes projektavimas tik akimirkinis sintezatoriaus ne VCO. Daugiau virš mūsų dažnių UHF diapazonas, todėl I dont think DRO bus. 2. taškas Mes sujungti sintezatorių produkcija tiesiogiai moduliatorius, Ar turite bet Pa alternatyvas, poslinkis circuitary yra pasirūpinta, Ar yra koks nors klausimų dėl įžeminimo. Kadangi aš esu projektavimo 8 sluoksniu PCB mobiliuoju telefonu pirmą kartą, jūsų expereinces šioje srityje būtų naudinga ačiū

2activewei [citata = activewei] Egemini: 2. Apsvarstykite stūmimo ir traukimo poveikis VCO. Aukštų dažnių moduliatorių, yra poveikis, jei jums prijungti savo dažnio sintezatorius tiesiai į savo moduliatorius, EVM ir fazės klaidos bus žymiai pablogėjusiu [/quote] gali paprašyti paaiškinti savo teiginį apie tiesioginį ryšį tarp moduliatoriaus ir sintezatoriaus? Kodėl turėčiau expact, bet degradacijos šiuo atveju?

Ar kas nors gali suteikti refrence CDMA mobiliojo telefono dizainas?

PA tiekimo trasos, turi būti didelės ir trumpas, PA GND turi būti tiesiogiai į pagrindinį GND sluoksnis inclue atsiejimo kondensatorius

TX ruožas turi būti toli nuo RX sekti RF ruožas turi būti toli nuo kontrolės takelius.

Sveiki, 1. Izoliacija tarp PA ir VCO (VCO traukiant draudimas) 2. RF atsieti visais ryšio PIN 3. Geros rungtynės tarp PA ir tranceiver 4. Geras ekranavimas. 5. Pastovus galios tiekimo eecly

egemini: Atsiprašome už pavėluotą atsakymą, kaip aš ką tik nustatėme, kad Jūsų klausimus. Šiuo metu dirbu, tai ir galiu pasidalinti ja su jumis. Tai tikrai nėra rekomenduojama prijungti sintezatorių išėjimo tiesiai į moduliatorių. Norėdami sumažinti traukimo poveikį, pridėti Attenuator (rungtynių 50 Ohm), o kuo arčiau į VCO išėjimo. Izoliacija, galite pridėti buferinis stiprintuvas po Attenuator sumažinti poveikį. Mano Naujausias tyrimas rodo, kad bent 30dB atskyrimas yra būtinas, tarp VCO grandinę (jūsų atveju moduliatorius). Manau, Mobilus telefonas taikymas, duomenų lygis yra gana žemas (mažiau nei 4Mbps). Taigi izoliacija yra labai svarbu iki minimumo sumažinti traukimo poveikį. Kai šis efektas vyksta, pamatysite skilimo fazinį triukšmą, kai jis yra prijungtas prie moduliatoriaus. Fazinį triukšmą suskilę gerokai, kai duomenų perdavimo sparta yra maža (pvz. 10kbps). Net ir geras ekranavimas yra nenaudingas, jei izoliacija VCO ir moduliatoriaus yra nepakankama. Įžeminimas yra svarbiausias klausimas stabili PA dizainas. Aš manau, kad jūs taip pat suprato, šališkumo tinklas yra dar vienas atlygį. Manau, kad turite grouding ir šališkumo tinklo projektavimo žinių. Tai gana sunku paaiškinti pagrindines čia. Tai bus lengviau, jei jūs pasakykite man, kas yra jūsų tikrasis PA problema. Nudžiuginti ~ ~

Olxx: degradacija gali būti nustatyta, atlikus moduliavimą. Vektoriniu analizė Klaida vektoriaus dydžio (EVM), fazės klaidos, dažnio poslinkis yra keletas parametrų, naudojamas įvertinti kokybės moduliacijos. Tiesioginis ryšys tarp moduliatoriaus ir sintezatoriaus be pakankamo izoliacijos skaidytis nelinijinių charakteristika moduliatorius dėl minėtų parametrų.

Ačiū activewei Mano aktuali problema yra VCO fazinį triukšmą yra labai nukentėjo, kai PA yra ĮJUNGTAS. Atkreipkite dėmesį, kad mes generuoja reikiamą VCO dažnis yra dvigubai. yra daliklis moduliatoriaus. Aš prašė pakankamai atskirai, net ir tada nebuvo pagerinti daug. Šios problemos pasekmė yra tai, kad AKR reikalavimus sunku patenkinti. Turiu dar vieną klausimą. Ar yra koks nors konkretus ryšys tarp EVM ir BIR. EVM gali būti matuojamos taikant VSA, bet jei jis gali būti susietas su correspoding BIR būtų buvę labai naudinga ... padėkoti ir draugai

Hi Egemini Kas yra TX perdavimo galia? yra dažnio sintezatorius lenta netoli PS? Leiskite man žinoti, prieš man pastabas toliau. Aš nesu labai tikras, apie santykius tarp EVM ir BIR. Bet ką galiu jums pasakyti: EVM-> parodyti, kaip "linijinis" jūsų grandinės vektorių analizė. BIR> jei EVM yra prasta, BIR bus blogiau. Aš išgyveno vektorių analizė, aš ketinu išbandyti BIR bandymų kitą. =)

Sveiki, activewei: Neseniai aš rasiu fazės klaidą būti mažesnis, jei aš pakeitė didinimo briaunos formą PA galios rampa. Gal galėtumėte man pasakyti priežastis?

Tačiau, aš rasiu perjungimo spektro nepavyko. Gali man pasakyti santykis tarp galios rampa formos ir perjungimo spektro ir kaip aš galiu padaryti?

Hi mckinson, "jei aš pakeitė briaunos formą didinimas PA galios rampa" -> gal galėtumėte atsiųsti man signalo užfiksuoti tolesnei analizei? galite email me at [el.pašto adresas] activewei@yahoo.co.uk [/email] "radau perjungimo spektro nepavyko" -> Ką tu turi omeny perjungimo spektro?

Trūkimo laiką galite reguliuoti, pavyzdžiui, aukštyn ir žemyn, ir taip pat sumažinti galią, gali pagerinti jūsų jungiklis spektrą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back