Kaip veikia **** sėklos poveikis delta-sigma ADC (CS552)?

Y

yangyunxing

Guest
Nežinau, jei clock speed poveikis delta-sigma ADC.
Pavyzdžiui, manau, kas nors naudoti 131kHz krištolo už CS5528, ir ji gerai veikia.
bet CS5528 duomenų lapą rekomenduoja Dažniausiai kristalas: 32.768kHz.
Toliau daugiau, 131kHz kristalai yra labai reti, todėl noriu pakeisti 131kHz
kristalas 32.768kHz kristalas, aš nežinau, ar aš galiu tai padaryti.

Labas,
Crystal dažnis 32kHz, neturėtų klausimą, infact atrodo, kad geriau nuo ADC požiūriu, jeigu jis turi tam tikrų kitų su poilsio sąsajų grandinės.
Linkėjimai,
Laktronics.

Labai ačiū!Ar turite taikymo patirtimi apie Del aikštelė-sig ADC domeną?Aš turiu būti tikras, tai, nes turiu tik vieną galimybę baigti savo dizainą, ar mano bosas turi kaltinti mane.Be to, aš dar ne suprasti ", jei jis turi tam tikrų kitų su poilsio sąsajų grandinės".Kitos ryšio priemonės Kas?

WHR galėčiau gauti daugiau informacijos ABT delta sigma moduliatoriaus ir ADC!
ačiū
Shiv

Shiv, siūlau jums nereikia studija žinios DS moduliatoriai, nes ji yra pernelyg sudėtinga.Ką reikėtų padaryti, tai kaip jį naudoti.

Labas,
Kaip matote iš duomenų lapo gamintojas, vykdymo ADC yra geresnis bent 32 kHz.Tik poveikis krištolo dažnis yra didžiausias konversijos duomenis žodį norma, kuri nėra gyvybiškai svarbus strainguage kaip žemo dažnio programas.Maksimali duomenų žodis norma sumažėja iki 1 / 4-osios, kai jums sumažinti Jūsų krištolo dažnumu 32kHz.Tuo pačiu metu, su žemo dažnio, nuo ADC tikslumą pagerina.Be to, kadangi sistema sukurta aukštojo dažnio, SCK Clock Rate bus pakankamai greitas, kurie turėtų dirbti žemesnės krištolo dažnis taip pat.

Įdomu, kodėl ne tiesiog pakeisti kristalų ir pamatyti, kas atsitinka, galiu jus patikinti, tai bus ne sprogti.

Linkėjimai,
Laktronics.

Laktronics, I'm sorry dėl mano prastos anglų.Aš dažnai negali expain aiškiai, ką aš noriu pasakyti.Aš supratau jūsų paaiškinimą.Labai labai ačiū.

Labas,
Aš taip pat ne manoma nieko blogo su savo kalba, ji yra gana aišku man.Galiausiai jūs bandėte naudoti su 32kHz kristalas, jis dirba?Anksčiau buvau tik paprašyti jus, jei pats krištolas buvo taip pat naudojamas siekiant užtikrinti laikrodis kai logika ir laiko grandinę ant lentos, o tokiu atveju, jums gali būti neįmanoma pakeisti.
Linkėjimai,
Laktronics

Laktronics, turiu naudoti savo patarimus, ir mano dizainas bus baigtas artimiausiu metu.Daugelis FBGA komponentai yra labai sunku, aš praleido savaitę išdėstyti.Jeigu bandymo rezultatas bus dešinėje, aš jums pasakysiu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back