Kaip tunelinio vyksta tunelio diodas?

S

sambireddy

Guest
Neskelbti tunelio doide pagrindai, tačiau pasakykite už tunelių principas teorija.
Tuneliavimas pat vyksta MOP tranzistorius nuotėkio formą mintis atvirkštinės baised PN junction at sklaidos regionuose.

stipriai legiruoti, 1 už kiekvieną 10 * 3 atomų, išeikvojimas regiono plotis yra 1 angstremai

thank u for ur reply, bet noriu žinoti ABT už tunelių .. principas

Tuneliavimas vyksta diodai, turintys siaurą išeikvojimas regione, kuris yra gaunamas didinant dopingo koncentracija.Elektronų, kurie nori pereiti į kitą pusę išeikvojimas barjeras mano energija, lygi skirtumui tarp užtvankos aukštis ir savo energijos skirtumas nuo išorinės aplinkos (tai bus šiek tiek klaidina), wspina kliūtis naudoti jį energijos įsigijo ir tada pasiekia kitos pusės.

Ji nėra, nes energijos padidėjimas - kad būtų normalus laidumo.

Leiskite man sužinoti, ar aš galiu paaiškinti kitaip.Kai dopingo koncentracija yra labai didelė abiejuose sankryžos pusėse, išeikvojimas regionas yra labai plona.Apskritai, vežėjai dažnai yra atstumiami šis barjeras, nes jie nėra pakankamai energingas įveikti jį.

Tačiau, kaip barjeras tampa plonesni ir plonesni, Kvantinė mechanika mums sako, kad yra tam tikrų nedidelių tačiau galutinių tikimybė vežėjas nėra atstumiami ir vietoje yra nustatyta iš kitos pusės - ir! Blink!- Jis yra.

Tai ir mesti kamuolys nuo sienos lygiaverčiai.Tikimybė, kad ji grįžta siuntėjui yra milžiniškas, tačiau po milijardus metų QM sako, kad vieną dieną jis tiesiog pereiti ir ant kitos pusės.Try it and see!

electronrancher rašė:

Ji nėra, nes energijos padidėjimas - kad būtų normalus laidumo.Leiskite man sužinoti, ar aš galiu paaiškinti kitaip.
Kai dopingo koncentracija yra labai didelė abiejuose sankryžos pusėse, išeikvojimas regionas yra labai plona.
Apskritai, vežėjai dažnai yra atstumiami šis barjeras, nes jie nėra pakankamai energingas įveikti jį.Tačiau, kaip barjeras tampa plonesni ir plonesni, Kvantinė mechanika mums sako, kad yra tam tikrų nedidelių tačiau galutinių tikimybė vežėjas nėra atstumiami ir vietoje yra nustatyta iš kitos pusės - ir! Blink!
- Jis yra.Tai ir mesti kamuolys nuo sienos lygiaverčiai.
Tikimybė, kad ji grįžta siuntėjui yra milžiniškas, tačiau po milijardus metų QM sako, kad vieną dieną jis tiesiog pereiti ir ant kitos pusės.
Išbandykite ją ir pamatyti!

Taip, kaip mūsų draugas papasakojo, kad gavo daryti su Kvantinė mechanika.Tai yra priežastis, kodėl mes pradėjome ieškoti nano prietaisų ateityje.
Kaip sienos plonėja ir plonesni (mūsų kanalo ilgis), todėl silicio dioksidas bus dar maža, tada elektronas yra žinoma tikimybė, kad tunelis per sieną, ir tai bus ne tarnauti MOSFET tikslas. (Kaip mes pradėsime vykdyti dabartinę iš Vartai.).Ši teorija taip pat yra naudojama Teleportacija.

avlsi rašė:

Tai ne tarnauti MOSFET tikslas. (Kaip mes pradėsime vykdyti dabartinę nuo vartų.).
Ši teorija taip pat yra naudojama Teleportacija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back