kaip suteikti waveport ir oro langelį monopolis antena hfss

ačiū už Jūsų patarimai ir pagalba daug .. Tiesą sakant, aš išspręsti šią problemą ie3d, kurioje aš ėmėsi iš 3mm, kurių rezultatas buvo dar puikus Tiekimo magistralė Štai kodėl aš bandžiau jį hfss su tuo pačiu mastu, ir nors aš naudoju waveport varža buvo 36ohm, todėl aš davė lumpedport varža 36ohm. Aš padariau tai, apie RT-duoroid ir gaunu prfect rezultatą ir imituoti už FR4 patį, bet kaip jūs sakėte trečiųjų žingsniu buvo nerodomas, kad aš norėjau sužinoti, kad mano dizainas buvo pataisyti arba not.i taip pat pasikeitė dimensios daug nei aš paklausiau here.if norite pamatyti RT-duoroid rezultatas ICAN nusiųsti šią here.and failą atsiuntė ne atidarymo, kas vadinama linija teikti ašis klaida eina, ir hfss11 negali skaityti I / O.

Sveiki, turiu Hfss 12,1 tai yra priežastis, jūs negalite atidaryti. I dont turėti HFSS V11 taip i dont know kaip jūs galite atidaryti savo failo be hfss v12.1 ar aukštesnės. Jūs galite įkelti projektas su RT-duroid bet vėl dėl kokių nors pokyčių darysiu / jums papratimas galės jį pamatyti, kaip jūs hfss V11. Why dont turite naujinti į V13? Mano pasiūlymas pabandyti su mikrojuostelinių Tiekimo magistralė plotis 2/1.9 mm ir tada pamatyti, jei jis turi kokių nors rezultatų poveikį. Turiu pataisyti savo AirBox matmenys, taip pat todėl įsitikinkite, kad jūsų AB 25mm atstumu nuo kiekvienos pusės. Net 3mm feedwidth pirmas 2 punktais, yra apie tuo pačiu dažnių diapazonuose, kur tikimasi ir 3 žingsniu nerodomas dėl tos pačios priežasties, kurią minėjau anksčiau, ir tai yra mano nuomonė kuri gali būti neteisinga arba į dešinę. I dont know much about IE3d priemonė niekada naudojo jį, bet aš naudoju HFSS plačiai ir tikiu apie jos rezultatus. / SC

Kontaktai HFSS techninių žmonių upgradation savo licenciją. / SC

aš noriu rasti įgyti bent viena iš 3-11ghz ffrequency. galime sklypas tarp naudos ir dažnumas grafike hfss gaunu pelną tik centrinis dažnis, kuriam aš esu modeliuojanti struktūra skirtingu kampu .. pasakykite man, kaip galiu gauti pelną kiekvienu dažniu vienoje modeliavimas hfss ..

Hi nėra neįmanoma antenos nes CPW antena u turėti ne vieną šviesos su pastovios krypties geriau u rasti kiekvieno dažnio patinka 3, 4, .., 11 ir tada sklypas jiems MATLAB ar Excel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back