kaip suteikti waveport ir oro langelį monopolis antena hfss

D

dreamzalive

Guest
Aš esu projektavimas UWB monopolis antena substrato matmuo 34x36 mm. Noriu yo žino, kaip suteikti iš waveport ir oro lauke aspektą hfss? mano Tiekimo magistralė yra plotis 3mm. tai 2 sidede antena.

Hi jūsų klausimas nėra aiškiai u reiškia CPW antenos ???????

tai ultrawideband antena. Šiame pleistras ant vienos pusės FR4 substrato storis 1mm, o žemė, iš kitos pusės. pleistrą sudaro pusapvalis plotas spindulys 11mm, 2 stačiakampis 22x6mm ir 14.1x3.7. Tiekimo magistralė yra 11.4x3 mm stačiakampis. iš kitos pusės pagrindas yra Dimensija 11.2x36 mm. kiekvienas yra puikus e. tai Defected žemės struktūros, pusiau aštuoniakampis rezonansinis žiedas ant nugaros pusėje antenos ir omega-formos angą aktyvieji pleistras. formos angą aktyvieji pleistras

Sveiki, aš manau, u antena yra nedidelis žemės natūra antenos todėl ir gali naudoti vienkartinę uosto tarp savo žemės į pašarus pagal paties pločio jūsų pašarų linija

ir kokia turėtų būti oro lauke dimensija .. iš antanna išlaidos yra pridedamas. PLZ matyti ...

Hi spinduliuotės lauke, kurių ilgis 80 mm Gerai už tai, tačiau u susidūrė su vienu ar dviem problema kai u modeliuojamas greitai režimu 2-18 GHz (aš niekada padaryti su kitomis metodas UWB antenos), jei u padaryti jį 3,1-10,6 arba 2-12 jis gali būti nerodomas

ačiū už atsakymą .. 80mm kubelių arba 80 mm atstumu nuo ant visų šalutinių substratas? Problema ta, kad aš turiu gauti žingsniu į 3,3-3,6, 5,25-5,35 ir 5,75-5,85, bet aš gaunu ne 3.2-3.8,4.7-5.0 ir 5,5-5,7. Aš tiesiog nukreipti 2 ir trečiosios klasės that's all.

Sveiki, Nesvarbu, kas antenos esate projektavimo ir kurių dažnio diapazonas yra, paprastai oro lauke aspektas yra tai, kad ji turėtų būti Lamda / 4 nuo jūsų aktyvieji struktūra (antenos). Jūsų atveju jūs kursite UWB antenos, kuri iš veikia 3,1-10,6 GHz todėl neužmirškite naudoti Lamda apskaičiuojamas mažesnis darbinio dažnio pagrindu, kuris jūsų atveju yra 3,1 Ghz arba 3GHz. Jūsų 2. Klausimą, kaip anksčiau sakė, naudoti Susitelkusius uosto sužadinimo, nes ji tinka gerai mikrojuostelinių lynelio padavimu. Ar teisingas jūsų laukelio dydis pagal minėtą taisyklę, ir jei jūs vis dar didnt get rezultatus, kurie laukiate, kaip nurodyta jūsų paskutinę žinutę aukščiau. Paskelbkite savo projektą, ir aš teisingai tai už jus. / SC

ačiū už ur padėti ... jis buvo tikrai labai naudinga. pridedamas failas yra dokumentas, kuriame aš noriu įgyvendinti dėl FR4. popierius yra rtduroid. į FR4 ji nesuteikė tinkamos žingsniu taip pat žingsniu taip pat yra netinkamoje vietoje. naudojant lambda = 12,255, ty liambda / 4 tik dviem punktais atvyksta. Aš nežinau, kaip įkelti hfss projektą. todėl prašome padėti man.

Sveiki, aš turėjau greitai peržiūrėti popierius, kuriuos jūs įkėlėte. Ar jums optimizuoti savo mikrojuostelinių Tiekimo magistralė plotis pagal FR4 subtrate pasiekti 50ohms banginės varžos? Jei naudojate tą patį aspektą 2.84mm, kaip nurodyta popierius tada jo negerai, nes jie apskaičiuojami, priklausomai nuo to substrato jie naudojami, kuri yra RTduroid. Dėl mikrojuostelinių matmenys galite padėti iš gaisras knyga mikrobangų inžinerijos ar patikrinti po skaičiuoklė [url = http://www.emtalk.com/mscalc.php] Mikrojuostinės linija skaičiuoklė | Em: aptarimas [/url] Naudojant jį ištaisyti Jūsų mikrojuostelinių Tiekimo magistralė matmenys ir aš tikiu, kad jūsų problema bus solved.you turi naudoti Susitelkusius uostas tos pačios dimensijos, kaip ir jūsų mikrojuostelinių Tiekimo magistralė plotis ir substrato aukščio. Jei turite teisingai matmenys mikrojuostelinių tiekimo linijos ir aukščiau minėtų dalykų, jau yra pasirūpinta tada aš nesu tikras, what negerai su jūsų projektu. I cant padėti jums kol ir jeigu aš matau jūsų projektas žinoti, ką darai. Įkelti savo projektą ir i ll turėti ne jis atrodo. / SC

Gal galėtumėte man pasakyti, kaip įkelti projektas?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 17:04 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 15:07 ----------</span></span>
aš padariau viską, ką, kaip nurodyta tik popieriuje, tik mano Tiekimo magistralė, kuri yra plotis 2 mm. mano uostas yra plotis 2 mm ir aukštis 1mm. Gaunu žingsniu į 2,8-3,6, 4,8-5,2 ir 5,4-5,6. Aš naudoju oro sienos 12,255 iš kiekvieno paviršiaus. plz pasakykite man, kas yra blogai tai, kaip aš negaunu tinkamo rezultato ir taip pat mano 2 ir trečiųjų žingsniu turi VSWR maždaug 2,5.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Pranešimas Parašytas at 17:16 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 17:04 ----------</span></span>
, taip pat visos mano paviršiai yra tobulas- e

Hi u turėtų ZIP hfss pagrindinė byla ir tada u gali pridėti jį

T23 yra su oro lauke liambda / 4, o kitas yra arčiausiai gaunu. PLZ žr. šio

Aš taip pat bandė į bangų uosto dimensiją 11.4x2 mm gauti charakteristika varža 50ohm, bet rezultatas nebuvo pageidautina ....

hi i dizainas daug antena hfss tačiau kai antena i naudoti bangų uosto natūra paprastai jos ne taip gerai kaip u wanna bet CST bangų uoste geriau nei vienkartinės uosto u modeliavimo kai problema i suremontuoti juos, bet i cant suprasti, kodėl u kaitos substratas ?

ačiū už jūsų pagalbą. Tiesą sakant wante medžiagoms ši antena ir nuo FR4 yra daug pigiau, nei RT-duoroid nuėjau už FR4. bet aš ne gauti tinkamą žingsniu. Šiame faile im hetting graižtai bent 3,2-3,6, 4,5-4,9 ir 5,4-5,6, palyginti su 3.3-3.6,5.2-5.35, 5,75-5,85. Ar galite man papasakoti, kaip aš galiu gauti, kad. turėtų būti i sumažėjimas Tiekimo magistralė iki 2mm vietoj 3, siekiant gauti characteristis varža 50ohm ..

Hi u cant gauti gerą rezultatą, nes FR4 praradimas yra daug ir ji cant darbą, taip pat kitos medžiagos, bet aš patikrinti ir išbandyti u

tikrai, ačiū už jūsų pagalbą. i really appreciate it.

Sveiki, žiūrėkite pridėtą failą turiu pataisyti ją. Pirmas Notch yra lygiai tuo pačiu dažnių diapazone, kaip pageidautina, antrasis šiek tiek anksčiau iš 5,01-vėliau. Graižtai pasižymi gana žemu VSWR nes FR4 yra praradimu medžiagos ir virš 1GHz nuostoliai FR4 pasireiškia didelės ir tai yra priežastis, 3. Užtvarinio net nėra rodomas. Be šio Tiekimo magistralė plotis nėra teisingi 50Ohms, ji turėtų būti apie 1.9mm pasiekti 50Ohms banginės varžos. Kaip jūs nusprendėte už 3mm pločio?? Bet koks specialus priežastis?? Jūsų Airbox dydis wasnt teisinga, nes Lamda / 4 25mm ne 12.5mm jei apskaičiuoti Lamda naudojant f = 3GHz savo lazerinį šaltinį turinčio uosto sužadinimo buvo apibrėžta 36Ohms, i dont know why. Turiu pataisyti ją 50Ohms taip pat. Jūs pakeitėte substratas taip mikrojuostelinių Tiekimo magistralė plotis Ll būti pakeistas ir pakeisti visas kitas dimensijas bus pakeisti, siekiant gauti tokį patį tikslius rezultatus popieriaus jūs minėjote. Mano patarimas: naudokite tą patį substratą, kaip nurodyta knygoje ir bandyti atkartoti popieriaus rezultatus, pagal tikslius matmenis nurodytas dokumente. Tai visada yra pirmas žingsnis. Kai tai padaryta, tada jūs galite pakeisti substrato FR4 ar bet kurioje norimoje medžiagos ir pažiūrėkite jo poveikio rezultatas. Siekiant išlaikyti tuos pačius rezultatus galite žaisti su matmenimis skirtingų dalių antenos geometriją. Tikiuosi, kad jūs turite mano taško. / SC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back