Kaip suprasti 209ohm mikrojuostelinių?

A

amicloud

Guest
ir gali tvarkyti 20W Power
ir gali dirbti nuo DC-13.5GHz

Manau, kad tai bus sunku ...Aš bandė imituoti jį naudojant tam programinės įrangos ir linija tampa ypač ekstremalių plonas.Ar dėl atitikimo jūs norėtumėte turėti, kad varža?Jei taip norėčiau ištirti naudojant tam tinkančių tinklų possibilyty.

20 W reiškia, kad nėra taip blogai.Jūs turite storio METALIZATION ant viršutinio paviršiaus, siaura linija, ir labai storas substrato.Pav mūsų, kaip storas galite padaryti tai be moding, ir kad ji tik šiek tiek plonesni nei.

Labas,

Būkite atidūs, jokių netolygumų galite sukurti su ta linija, tyčia arba netyčia gali sukelti sugriauti (veiksmai, atlankos, trišakiai ir tt), apskaičiuojant Power Handling galioja vienodos eilutes tik nuolatinio bangų turi minimumai ir maksimumai, kurie gali būti lemiamas .I used to darbo su ta galios diapazono (bet daugiau nei tavo atveju, 100W) ir yra reguliariai ugnį numalšino, nes N jungtis mikrojuostelinių perėjimas buvo sunku suderinti puikiai.Problema buvo išspręsta pakeičiant su mikrojuostelinių su perdavimo linija.Tiesiog jus, mano mikrojuostelinių buvo 50 Ohm, kad problema buvo kur kas lengviau išspręsti.Be to, mikrojuostelinių tokio aukšto Zo nėra rekomenduota dėl didelio dirigentas nuostolis, kad net galia discipation dėl vienodų linija gali būti problema)

Hope this helps, nenorėjau jūsų gąsdinti.

flyhigh

Mano nuomone, galima pradėti galvoti apie kai kurių kitų sprendimų savo problemą.Deja, atrodo, bus labai unprobable įgyvendinti stabilią 209 Ohm ustrip ir dirbti su tokia (santykinai) didelės galios.
g579

Jums reikia naudoti stora substraight mažai Dialectric Tai turėtų atlikti savo
pėdsakai storesni, todėl leidžia jums turėti realų (plotis) 209Ohm pėdsakus.
Pažvelkite į "Rogers" svetainėje, jie yra geras pasirinkimas, informacijos ir "linija Calc"
priemonė.Manau, kad tai vadinama "MWIJ"

Į sveikatą

Ačiū visiems aukščiau.
Be to, aš noriu suvokti Highpass filtras, kuris yra vadinamosios "optimaliai paskirstyti Highpass filtras" išsamiai apibūdintus Šeštojoje skyriuje Jia-Sheng Hong knyga "mikrojuostelinių filtrai RD mikrobangų taikymą."
filtras spec yra: FCO = 2.7GHz ir 55dBc (at) 2.25GHz, o didelis dažnis yra apie Apipjaustymas 13.5GHz.Filtras yra sukonstruotas su 50ohm pagrindinės linijos ir keletas lygiagrečiai trumpą circuited mikrojuostelinių linija su įvairių charakteristika varžą.Aš naudoju Genetiniai algoritmai optimizuoti filtras ir rezultatas rodo, kad kai lygiagrečiai trumpą circuited linijų charakteristikos Impedance daugiau nei 200ohm.so sunku atsitikti.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Oi.Jei jis yra siauro dažnių filtras, naudojimo ketvirčio bangos transformatorius transformuoti iš 50 omų, tarkim, 20 omų.Tada kurkite savo filtrą, kuris dabar turi tik 84 omų perdavimo linija (vietoj 209).Po filtras, transformuoti atgal iki 50 omų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back