kaip realizuoti SPI sąsają su VHDL?

Y

ymq8328

Guest
kaip realizuoti SPI sąsają su VHDL? Manau, tai yra pernelyg sudėtinga naujokai. reikia jūsų pagalbos.

[Quote. = Ymq8328] kaip suprasti SPI sąsają su VHDL? Manau, tai yra pernelyg sudėtinga naujokai. reikia jūsų pagalbos. [/quote] www.opencores.org

Yra Daug SPI Deratives. Geriausia tai padaryti, reikia išnagrinėti, atsižvelgiant į prietaiso Jūs Ar sąryšį, reikiamą SPI formatas specifikacijose. VHDL Ar ne C, todėl jūs visada turėtų parašyti savo kodą. "SPI yra labai paprasta - yra kapitonas ir vergai, todėl reikia, Nr. Arbitražo Taip pat yra Vienas Gauti Ir Vienas perduoti duomenis signalą. Laikrodis gali būti laisvai besisukantis, todėl Jūs galite kurti gana lengvai. Su Counter. Duomenys bus Shift, Rašymas, Kada skaitymas. Jūs turėtumėte naudoti 2 Registrai 1 Rašyti 1, skaitymo, jūs taip pat turėtų Naudokite Adresų registrą, prieigos įrenginiai Su daugiau nei 1 Vidaus Adresas. Pasirinkite tarp Deices, Jums reikalinga kitokia CS ~~~dobj. Jūs galite kurti Tie Su dekoderis. Tai bus labiausiai Lengva Pasiekti dizainą su A State Machine, Kas Shell "ar kontroliuoti visus šiuos užduotis.

Labas SPI yra labai paprasta serijos protokolas. Jūs galite parašyti savo VHDL programą ir ji neturi sudėtingi programavimo. Manau, jis gali būti programuojamas lengvai, o už verilog į VHDL. Stenkitės prisiimti aparatūros protokolo operacijos prieš pradedant kodavimo. Jis gali būti pastatytas su paprasta poslinkio ir įtvaro / Demultipleksors blokų. Norėdami siųsti / gausi duomenis, galite naudoti Multiplexer / Demultiplexer, pasirinkti perticular tiek duomenų. Nemanau, kad pasiruošę naudoti IP gali tilpti į jūsų prašymą. Pabandykite savo. Mano Vishwa

Ar kas nors pasiūlyti gerą knygą apie SPI sąsaja??

Jūs galite ieškoti Xilinx IP pagrindinę biblioteką internete ... ten yra keletas nemokama VHDL šerdys ... imtinai SPI.

ymq8328: jūs vis dar ieško VHDL kodą, SPI? Jei norite siųsti man privačią žinutę, aš jums siųsti savo versiją SPI (rašė VHDL). Pagarbiai Lukee

tiesiog pereiti per SPI spec .... jei jums reikia, kodas ir gali jį iš opencores.org

sombody gali padėti mee su VHD kodą prijungti SPI, i whant,, pagrindais dėka

Sveiki, Šiuo metu aš kuriant paprastą SPI. Tai sudaro 1-master ir 1-vergė. Be to, tai yra mano pirmas kartas, projektavimo SPI. Manau, shawndaking atsakymą yra naudinga, ir jis yra teisus. Aš surinko daug informacijos internete. Kitas dalykas, laiko diagrama taip pat svarbu. Naudokite "Google" galite rasti vieną. Tai, kaip aš pradedu suprasti ir kurti SPI. FYI, aš verilog mano SPI. Sėkmės!

Kas skirtumas tarp SPI3 ir SPI4.2? jiems esu tik naudojant IĮ 4 vielos SDI, SDO SCK ir AC.

gali kas nors atsiųsti SPI vergais VHDL kodą? aš naudoju Altera FPGA. Ačiū, Reddy

Ar kas nors duoti man labai paprastą SPI įgyvendinimą VHDL. Radau vieną prie fpga4fun.com, bet ji yra verilog, kažkas panašaus į tai ko man reikia, bet VHDL, gali kas nors padėti man su kodu ar verčiant. http://www.fpga4fun.com/SPI2.html mano projektas: i need komunikatą tarp Pic18f ir FPGA FPGA yra slave.I reikia jį už tai. Iš anksto dėkojame.

Ar kas nors turi paprastą SPI sąsają, parašyta VHDL. Kažkas panašaus, kai FPGA yra vergas ir gavimo duomenų perdavimo Mokytojo. Mokytojas yra PIC mikrovaldiklis. Ką apie laikrodžiai frecvencies,?? Pic laikrodį (ir SPI laikrodis), yra daug lėčiau nei tha FPGA laikrodis. Bet aš manau, FPGA yra vergas, tai gera versija. let me know, jei tai nėra teisinga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back