Kaip pagerinti reguliavimą maitinimo

Guys,
Nesu apklausose serija serija tirpalas.
Tiesiog eilės suklydo, ir matau, kad tu atėjai į šią išvadą.
Tačiau jūs vis dar turite problemų ne žemos įtampos diapazonas .. ir jei tikslas buvo sukurti kažką plataus įtampos ir srovės diapazonus, kodėl negalima to daryti teisingai?

lastdance rašė:

Taip, paskutinis grandinėje turėtų dirbti, ir aš sutinku tai vienas iš paprasčiausių būdas.

Bet manau, kad produkcija negali būti reguliuojamas iki 2V, tai gali?

Tai geras darbo nuo U, me ..

Tiesą sakant, apie 2N2222 skleidėjas turi būti prijungtas prie-1.25V dėl žemės ir turėsite 0V išėjimo rodmuo, kai dabartinė riba yra aktyvuotas trumpasis jungimas dėl išėjimo.

Borber rašė:

Tiesą sakant, apie 2N2222 skleidėjas turi būti prijungtas prie-1.25V dėl žemės ir turėsite 0V išėjimo rodmuo, kai dabartinė riba yra aktyvuotas trumpasis jungimas dėl išėjimo.

R4 yra tik 10Ω ir nėra skirtas apriboti tranzistoriaus bazės srovę, bet ir pasiekti viso-1.25V Nubausti emmiter.Vietoj R4 diodas gali būti naudojami.Tranzistorius yra apsaugotas Noliekot 100Ω apkrovos rezistorius nuosekliai su pagrindu, nes yra paskutinis grandinė.Vis dėlto, kai dabartinė riba yra aktyvuota įtampos kritimas ant rezistoriaus jausmas išlieka beveik pastovus.Nauja problema gali atsirasti, jei nereglamentuota įtampa yra nepakankamai aukštas, kad kompensuoti papildomas įtampos kritimo 1.25V.Tokiu atveju būtina naudoti mažos rezistorius ir srovės matavimas ir Opamp.Priežasties rezistorius turi būti prijungtas įėjimo grandinės reguliatorių.Prijungimas nieko serija reguliatoriaus išėjimo grandinė bus suskaidomas reglamento, didinti vidaus varža reguliatorius.

Btw.R1 origianl grandinė pirmojo po tikriausiai per didelis (2,2 kΩ).Tai gali būti per didelė, nes pernelyg mažai dabartinio plauks į R2 iš R1, lyginant su dabartine, kylančias iš ADJ PIN R2.Tada iš ADJ į GND dabartinis sukels pernelyg aukštos įtampos paaukštinimas per R2, jei R2 yra per didelis ir tai sukelia į produkcijos voltgage klaida.Visada pastovi vertė 1.25V nuo Vout PIN ADJ PIN.
240 Ohm yra įprastos vertės R1.

1.25V / 240 Ω = 5.2mA
Tai iš R1-srovė yra pakankamas, kad dabartinė thorugh R2 būti substanially didesnis nei srovė, tekanti iš ADJ PIN R2.Tai yra labai svarbu turėti omenyje.
Tai kodėl klaida įtampos Iadj * R2 papildomas formular.Iadj yra beveik pastovi (45μA būdinga), todėl didesnę R2 vertė, tuo didesnė paklaida įtampos gausite.
Jei pasirinksite mažesnę vertę R1 tada gausite mažesnę vertę R2 taip.

Taigi pirmiausia pasirinkite R1 vertė apie 240 Ω ir tada apskaičiuoti R2 gauti norimą vertę.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Siūlau šią grandinė.Dabartinė riba yra nustatyta 1A.R3 reikia keisti dėl įvairių dabartinių apribojimų.R2 turi būti pakeistas į pageidaujamą išėjimo įtampa.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ačiū visiems sujjestions

Visų pirma aš dar iš dalies mano tikrieji CKT diagrama.Pakeisti tik iš mano originalios CKT yra R1 = 220ohm ir 2K2 atsigriebti bent lyginamuoju produkcija.I got it aukščiau CKT darbo su šiuos pakeitimus.Taip pat dėl On / Off svyravimai, aš jų nematau bet ir maniau bcos nuolatinių atsiliepimą

Netrukus reguliavimo problemos aš nenoriu naudoti 2 reguliavimo serijoje.
Grandines Posted by ME ir Borber atrodo įdomi.
Bet aš norėčiau, kad būtų išvengta bet matome įtampa išėjimo, kai jo trumpą circuited.
Thats why I pridėtinės serijos transister.Kaip jau minėjau aš ir dauguma mano kritimo Vce 1 ketv.Visoje 0.25R lašas yra milivoltais.
Bet atrodo, kad turiu naudoti serija transister, jei norite atjungti maitinimo visiškai, jei trumpa.Ar yra kitų maitinimo transisters, kad yra labai mažas lašas visoje Vce (at) 3A.Arba bet kokiu kitu dizaino / modifikacijos visiškai izoliuoti elektros energijos tiekimo atveju trumpa.
Kaip gaminti-1.25V, naudojant kitą žemės paviršiaus reguliatorius?
Siekiant sumažinti per 0.25R lašas, manau, galima perkelti ją prieš reguliavimo instituciją ir faktinis pagrindas yra prieš 0.25R.Bet apie tai pakeisti komentarai?

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back