Kaip mokytis magistralės architektūra (PCI, PCI Express, AMBA ...)

Hi readabout juos iš Stallings kompiuterių architektūros knyga, teorija EGA laive dėl

Aš rekomenduoju u pradėti sunkiausia dalykas .. skaityti Specifikacijos, net jei ir taip nieko nesupranta .. ir nors skaityti, užrašyti ant popieriaus lapo visas sąlygas, kad ir nesuprato .. ieškoti jų internete .. gal vikipedija bus labai naudinga .. ir toliau iki ir gauti didžiausią žinių iš šio specifikacijų dokumentas .. ir jei padarė UR geriausiai ir u vis dar negali gauti viską, tada siųsti klausimus .. skaityti kitus dokumentus .. knygas ir tt ... Vienas dalykas turi būti paminėta ... jei u praleisti kai kurie pagrindai (net jei nėra susiję su autobusų architektūros) ir u dokumentus, supakuotas su kalbame apie juos .. ne palikti viską kaip visuma ir pagrindai knyga .. Tiesiog sužinoti konkrečius pagrindus, kad ir praleisti metu .. nes jei ir eiti mokytis kažkas nuo pat pradžių, o UR rengiant projektą, laikas greitai iš U .. taip, būti atsargus ir gauti nusivylė, nes ne suprasti arba naujų specifikacijų ar net kai kurių pagrindai, kad ir tikrai gali pasakyti kitiems jas pažįstu ..

Hi sweesw, Jei norite išmokti PCI faktiškai PCI įrenginį, jūs galite norėti apsvarstyti BDS XPCI PCI TL pagrindinių mes sukūrėme. BDS XPCI PCI TL branduolys yra Xilinx (TM) "LogiCORE (TM) PCI suderinama PCI TL pagrindinių. Mes siūlome šį PCI TL branduolys mažai, kaip $ 100 nekomerciniais, ne pelno, asmeniniam naudojimui. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite h ** p: / / www.bracedesignsolutions.com. Kevin Brace - Brace Design Solutions Xilinx (TM) LogiCORE (TM) PCI suderinama BDS XPCI PCI TL pagrindinių mažai, kaip $ 100 nekomerciniais, ne pelno, asmeniniam naudojimui. h ** p: / / www.bracedesignsolutions.com Xilinx ir LogiCORE yra registruoti prekių ženklai, Xilinx, Inc [citata = sweesw] Aš nieko nežinau apie tai, kaip autobusų sandoris yra tvarkomi. , Aš noriu išmokti iš scatch, pavyzdžiui, ką reiškia Mokytojau, ką reiškia vergų ir tt Ar kas nors pasidalinti keletas idėjų, ką ir kur galiu pradėti? Kas knyga skaityti, suprasti, jeigu aš ankstesnės patirties nėra,? [/Quote]

jei turite kokių nors knownledge autobusų, turite išmokti kompiuterių architektūra ir organizavimas.

[Quote = zhangpengyu] sweesw Labas! Manau, turėtumėte skaityti spec, ir yra labai gera knyga, kuri padės jums labai gerai! zhpy [/quote] Can U pasakyti apie PCI baras. pls pasakyti Tiksli tikslas .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back