Kaip mokytis magistralės architektūra (PCI, PCI Express, AMBA ...)

S

sweesw

Guest
Aš nieko nežinau apie tai, kaip autobusų sandoris yra tvarkomi. , Aš noriu išmokti iš scatch, pavyzdžiui, ką reiškia Mokytojau, ką reiškia vergų ir tt Ar kas nors pasidalinti keletas idėjų, ką ir kur galiu pradėti? Kas knygą, turėčiau skaityti, suprasti, jeigu aš ankstesnės patirties nėra,?

Sveiki sweesw: galite skaityti autobusų spec kuri norite studijuoti, ir jūs žinosite, ką Mokytojas, vergų ir kažką kaip šios reikšmės! wang1

jei jūs nieko nežinote apie PCI, tada spec gali būti šiek tiek per daug sunku suprasti. pradėti mindshare knygų. jie turi knygų ir PCI-X ir PCI Express. Yra knygų, taip pat vadovėlis CD, kad būtų lengviau suprasti standarto.

Sveiki sweesw! Manau, turėtumėte skaityti spec, ir yra labai gera knyga, kuri padės jums labai gerai! zhpy

Sveiki, pradėti miesto architektūra ... Manau mindshares knygos yra labai geras .. jie Complite paaiškinimas

Tiesą sakant, tai skamba kaip OP reikia išmokti kompiuterio IO posistemių pagrindai. Jūs tikriausiai turėtų perskaityti Kompiuterių organizacija knyga ir tik tada eiti į mindshare knygų.

Tiesą sakant, AMBA sistemos autobusų studijų, geriausias būdas skaityti savo spec, kad galite atsisiųsti iš rankos svetainėje.

Autobuso protokolas yra svarbus. jei žinote protokolo. galite suprasti, architektūra.

AMBA, gali ir USB Specifikacijos yra įskaitomi naujokas per bet PCI ir PCMCIA, yra šiek tiek per painus.

Nieko, tiesiog pabandykite. padaryti savo pirmojo projekto, o ne skaityti protcol, bet impement yra labiau naudingas.

Pirma, jūs turite gerą knygą. antra, sunkiai dirbti trečiųjų pabandyti įgyvendinti viskas

Pirmiausia turėtumėte žinoti autobusų protokolą, tada bandykite taikyti praktiškai įgyvendinti

Sveiki, Jūs galite perskaityti AMBA spec ir atsisiųsti Leonas kodą AMBA autobusų laiko diagrama. Gal galite geriau suprasti agout autobusu.

Yra įvairių būdų, vienas gali išmokti protokolo greitai .. greitai. Geriausias būdas dalytis derybas su asmens, kuris yra familar protokolo. Taip pat galite atsisiųsti daug n daug Pateikimas medžiagos dėl minėtų protokolų ir pereiti per jas. Žr svarstymo protokolą yra gana skiriasi nuo susijusių mikroarchitektūra dizainas vienas. Jos iš esmės jūs interprete anglų kalbos sukurti aparatūros. Visi geriausia laikyti komandiravimo! Gold_kiss

nesama kitų metodų, prašome atidžiai perskaityti specifikacija. nuoširdžiausi linkėjimai [citata = sweesw] Aš nieko nežinau apie tai, kaip autobusų sandoris yra tvarkomi. , Aš noriu išmokti iš scatch, pavyzdžiui, ką reiškia Mokytojau, ką reiškia vergų ir tt Ar kas nors pasidalinti keletas idėjų, ką ir kur galiu pradėti? Kas knyga skaityti, suprasti, jeigu aš ankstesnės patirties nėra,? [/Quote]

Svarbu sužinoti apie prisiminimus, jei prasidėjo su kompiuterių architektūros, tada būtų gerai suprasti iš specifikacijų, dar ji būtų šiek tiek sunku pradėti tiesiogiai skaityti specifikacija. PCI ir USB yra lengva skaityti mindshare knygų suteikia gerą understading apie protokolą, apie AMBA nėra tiesiogiai knyga, vienintelis šaltinis ARM AMBA specifikacijų (2.0), ir netgi lygiagrečiai mokosi SOC architektūros, kad būtų įmanoma suprasti . Tai susiję raghu

gali kas nors pasakyti lentos nuorodą, atsisiųsti knygų PCI. Kai aš pamačiau, bet, nes i dont yra klausimų, aš ne atsisiųsti

Tuo EGA knygų upload / download sekciją raktažodžiai Sūrį su PCI, u rasti visų dokumentų ir knygų, susijusių PCI dėl Raghu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back