Kaip imituoti Žaibo smūgis?

D

dr_al

Guest
Dear all
Aš esu su FEKO čia naujokas, prašome galite pasakyti apie modeliavimas žaibo smūgio.
Norėčiau, kad iki FEKO treniruoklius, bet man įdomu, ar galiu naudoti PG kortelės ar AV kortele arba tiesiog įtampos šaltinio kortelė (A1 arba A2 lygis).
Ką turėčiau naudoti:
1.tiesioginio žaibo smūgio (streiką pastatas)
2.atstumas nuo žaibo smūgio (išbraukti netoliese, pavyzdžiui pastate)

Thanks and Regards

Alec

Hi Djalli, ką tai reiškia?
shoud I modelis Tesla ritė su Feko šią problemą?
galite paaiškinti man smulkiau?
Aš naudoju Laikas feko imituoti atstumas žaibas, ir aš naudoju Dvivietis Eksponentinis impulsą bangų šaltinis formos.
Ką turėčiau naudotis šaltiniu?
Atsiprašau, jei mano klausimas yra pernelyg Basic for you.
Linkėjimai

Alec

Hi turbūt aš nežinau jūsų naudojamos programinės įrangos, tačiau gal galėsite padėti mažai ...

Galiu pasakyti, kaip mes ją naudojant gana senas Artech House programinė įranga "AWAS"
AWAS turi apribojimo (vienas iš jų nėra), kad EM modeliavimas buvo atliktas sužadinimo vertė 1 - nesvarbu, ką Jūs nustatote bet uostą ...taip ...

Pirmiausia - jūs turite gauti Furjė's taškus dažniai - Gauti Furjė analizė, 8 / 20 streikuoti, pavyzdžiui ...
Šie parametrai naudojami kaip mes "darbo užmokesčio" vertybių EM lauką tam tikriems dažniams ...

Kitas buvo struktūros (statybos ir tt) modeliavimas - pavyzdžiui, imituojanti Žaibas dabartinis švirkščiamas į pastato struktūrą - mes naudojamas didelis "U" formos (inverterd) kilpą ...vieno taško aukšte - antrasis punktas prijungtas prie pastato ...

po modeliavimas - viskas, ko jums reikia yra "Pridėti geometriškai" lygiai EM paduotas dėl kiekvieno taško plotas - naudoti anksčiau gautų Furjė parametrai Kiekvienoje dažnio ...

Tada tu 3D sklypas - pavyzdžiui, apie X - laikas, y - atrinkti geometrinis parametras, ar jau gauti 2 kiti kaip constats žinoma / Z - lauko vertė, apskaičiuota ...

Tikriausiai tai bus ne padėti jums tiesiai - bet duos jums pavyzdį, kaip mes išnagrinėjo šį problemos natūra ...

Visi matrica skaičiavimai ir failo apdorojimas buvo padaryta MATLAB, kuri puikiai tinka naudoti, kad ...

Dėl ...
ps. ...
(Pašalintas moderatoriui. Nenaudokite offesive kalba).

Tai yra apie Žaibas parametrai nuoroda: laikas, įtampa, srovė, galia, ir tt
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/lightning2.html # C2
Manau, būtų sunku įgyvendinti šias vertybes simuliatoriumi, ir galbūt jums niekada teisę klasifikacija kelias.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back