Kaip išvengti triukšmo iš skaitmeninio schema?

C

chicken_feet

Guest
P / S: Sorry for posting vėl į šį forumą, maniau čia bus daugiau suitable.thanks.
------------------------------

Hi all,

Aš visada dizainas ir sudaryti schemą, kuris apima mikrovaldiklį ir garso schema.Dažniausiai aš susidurti skaitmeninio triukšmo, kuri eina per garso schemą, ypač jei jie yra tos pačios PCB.Aš išbandžiau daug būdų arba sumažinti arba izoliuoti nuo triukšmo, bet norėčiau žinoti, jeigu yra kitų atsargumo priemonių, kad aš nežinau.

Paprastai mano mikrokontrolerių dirbate su išorės kristalai Megaherc su I2C arba RS485 nuosekliojo ryšio.Garso problema yra ta, kad jokių signalų, kad būtų pasiimti bus papildyta tiek daug kartų, ypač kai kalbama apie audio circuitry kanalų pasirinkimą šaltinis lygio (žemo lygio).

Buvo keletas sėkmės ir daug nesėkmių sumažinti šiuos pikapas triukšmo, ypač kai šie įrenginiai akcijas toje pačioje žemėje.Jie turi tą patį pagrindą, nes naudojant AC (transformatorius su įvairių žemės atskirai), nėra galimybės ir turiu naudoti standartinę 24Vdc įėjimo galia.Yra buvę keletas atvejų, kai triukšmas iš skirtingų prietaiso pagrindas yra pikapas kitą.

Sveikinu visus komentarus, patirtimi, ar skirtingų sprendimo būdais rūšiuoti.

Thanks in advance.Nuoširdžiausi linkėjimai,
chicken_feet

atrodo, kad jūs susiduriate lenta lygio triukšmo, tiesa?
Ar jūs naudojate keletą maitinimo šaltinis ar kelių skirtingų ICS jūsų diskusijų lentoje?
kiek sluoksniu UR PCB?do u skyrėte GND sluoksnis ir sluoksnis VCC?

Btrend rašė:

atrodo, kad jūs susiduriate lenta lygio triukšmo, tiesa?

Ar jūs naudojate keletą maitinimo šaltinis ar kelių skirtingų ICS jūsų diskusijų lentoje?

kiek sluoksniu UR PCB?
do u skyrėte GND sluoksnis ir sluoksnis VCC?

Bendrieji patarimai mišrių signalų PCB yra mažesnės Impedance visų analoginių linijų.Kai kuriais atvejais tai gali būti pasiekta naudojant žemos Impedance 600Ω iki 600Ω Audio transformatoriai (ribota pralaidumo), arba linijiniai optiniai izoliatoriai (pavyzdys: HCPL4562 ar panašiose vietose) ..abi puses teikti viso izoliacijos DGND ir AGND ..

1.u galima atskirą įžeminimo plokštės į dvi dalis, sujungti juos į tašką.
2.u gali naudoti visos įžeminimo plokštės ir padaryti ją kiek įmanoma nuo analoginių prie skaitmeninių grandinių.

Check out this Doc.šiek Multipoint žemės sistemos idėjos.
lygiagrečiai žemės ryšys gali būti naudinga jūsų dizaino.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

freeinthewind rašė:

1.u galima atskirą įžeminimo plokštės į dvi dalis, sujungti juos į tašką.

2.u gali naudoti visos įžeminimo plokštės ir padaryti ją kiek įmanoma nuo analoginių prie skaitmeninių grandinių.

Bandykite prisijungti analoginis, skaitmeninis priežasčių kartu ne tik viename taške, ir įsitikinkite, kad šis punktas yra fiziškai arti Audio žemės (bendra) input pin valdybos jungtį.Taip pat, naudojant diferencinę įvesties įrenginiai ir žemo lygio garso grandynai bus sumažinti bendro režimo keliamas triukšmas skaitmeninės grandinės poveikį.Maitinimo aplenkia kondensatoriai tiek skaitmeninių ir analoginių ICS turi.Jei nenorite naudoti įžeminimo plokštės, naudokite checkerboard modelio skaitmeninio galia ir žemės (vertikalus VDD / Vcc pėdsakai ir horizontalios žemės pėdsakai ant atskirų plokštumų, arba atvirkščiai).Tai sumažina linijos zonos, kurioje nuo aplinkkelio kepurės dabartinis turi srautą.Induktyvumą, yra proporcingas kontūro plotas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back