Kaip galiu pradėti savo LNA dizainą?

X

xuebi

Guest
Aš esu iš RFIC dizainas Naujokas.Wybrałem CMOS LNA topologijos pagal projektavimo specifikacijas, kurios yra cascode stiprintuvas su šaltinio degeneracija.Bet kaip galėčiau pradėti savo dizaino ir parametrų optimizavimas naudojant Cadence Spectra?Kur galėčiau rasti išsamią žingsnis po žingsnio procedūrą LNA dizainas?Prašau man duoti keletą patarimų.Ačiū!

Ačiū!

Aš perskaičiau keletą knygų ir dokumentų apie CMOS LNA dizaino teorija, bet aš vis dar negali nustatyti apie tai.Taigi, manau, ką aš labiausiai reikia yra paprastas žingsnis po žingsnio dizaino pavyzdys.

naudojimo skelbimai imituoti ir atlikite PCB ir išbandyti, tai yra geriausias būdas tai padaryti LNA

Projekto darau dabar yra CMOS LNA, kuris mažai kuo skiriasi nuo tradicinių mikrobangų LNA dizainas.Pavyzdžiui, aš turiu apsispręsti dėl MOP tranzistorius dydį.Taigi, manau, jis gali būti geriau, jei galėčiau rasti išsamios dizaino pavyzdys.Tačiau dauguma vadovėlių tik padengti panašių LNA teorija aikštelė.

Manau, kad mes visada turime apskaičiuoti MOS tranzistorių dydis ir Thats nėra nauja ir taip pat galite perskaityti keletą knygų apie CMOS, pavyzdžiui

1.Design of Analog Integrated Circuits by Razavi
2.Užsakyti pateikė Philip Allen

/ Kella

vaikinai, jei jūs turite skaityti kai apie Ryšio LNA, medžiagų, tokių kaip Thomas Lee popieriaus, jūs galite pradėti savo projektą po juo.Beje, į kella, aš perskaičiau www.rfic.co.uk apie LNA dizainas, yra didelių skirtumų tarp jo ir Thomas Lee pasiūlymas, galite paaiškinti išsamiau, Thanks a lot!
į xuebi, ir jūs galite imituoti savo dizainą ir žingsnis po žingsnio pagal spectreRF.pdf.ji Cadence padėti dokumentas
/ / tigras

Gera pradžia yra Thomas Lee's knyga ar Razavi knyga.Pat yra gerų IEEE biuletenių Thomas Lee (galite juos rasti Thomas Lee knyga)

Sutinku, nes CMOS, Thomas Lee knyga iš tikrųjų labai gera, aš ją CMOS LNA.

http://server.oersted.dtu.dk/personal/pa/31636/pdf/amplifiers.pdf
&
pridėtas dokumentas padeda ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Manau T. Lee 's BRO RF grandynai (antrasis leidimas) dizainas goo nuoroda

for fixed Pd optimization topology in Jun, 2005.

Shaeffer teisingas Q vertė 2,6
fiksuoto Pd optimizavimo ir topologijos Birželis, 2005.Per šiuos 8 metus, niekas pastebėjau, kad triukšmo koeficiento lygtis yra neteisinga ...
Paskutinį kartą redagavo dsjomo m. rugpjūtis 21, 2005 10:15, edited 1 kartą

Šis klasikinis popierius gali būti sunku suprasti pradedantiesiems.

What's more, radau žinių apie Analog Circuit būtina RFIC dizainas aikštelė.

Check this LNA pristatymas Radau iš instituto Mikroelektronikos sistema.
Ji triukšmo teorija ir LNA topologijos.
Tikimės, padės jums.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Manau, Thomas Lee knyga CMOS IC dizainas yra labai naudinga, nors kai kurios klaidos yra, bet labai gera pradedantiesiems: D

dsjomo rašė:

for fixed Pd optimization topology in Jun, 2005.
Shaeffer teisingas Q vertė 2,6
fiksuoto Pd optimizavimo ir topologijos Birželis, 2005.
Per šiuos 8 metus, niekas pastebėjau, kad triukšmo koeficiento lygtis yra neteisinga ...

Manau, U Būtina padaryti skaityti knygą stiprintuvais pagal Vendelin .. tai bus gera pradžia, ir tada gali eiti pirmiau minėtų knygų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back