Kaip Drakulos sąsaja su Tanner L-Edit.

K

krrao

Guest
Hi All,

Aš naudoju Tanner L-Edit formatų ir Cadenc's Dracula už patikrinimą.Can anybody can help me out in kaip sąsaja su Drakula Tanner.

Tanner veikia Windows ir Linux Drakula.

Pls jei įstaiga gali man pateikti išsamią žingsnis po žingsnio procedūrą, patikrinimą (KDR, LVS) Tanner išdėstymo Drakula.

Jei kas nors galėtų man padėti atlikti šiuo atžvilgiu tai būtų didelė pagalba man.

Hi Rao,
baically turite dvi skirtingos operacinės sistemos, su kuria Tanner ir Drakula darbai.
Theoritically nėra possibel sąsajos kirsti platformos programinės įrangos.Jei tai simpe programa Windows, ji gali veikti Linux naudojant vyno naudingumą.Bet Tanner buvo IPV įrankis neįmanoma padaryti so.The geriausias būdas likti nuošalyje, turi rankiniu būdu arba naudodami Translate pastatytas Vertėjo daryti patikrinimą.

į sveikatą

Jums gali prireikti eksportuoti į GDS formatas išdėstymas ir tada importuoti juos į virtuozas ar paleisti Drakula.Taip pat galite importuoti Drakula taisyklė failą į Tanner / ledit ir paleisti KDR insite Tanner.

mmParašytas po 16 sekundžių:Jums gali prireikti eksportuoti į GDS formatas išdėstymas ir tada importuoti juos į virtuozas ar paleisti Drakula.Taip pat galite importuoti Drakula taisyklė failą į Tanner / ledit ir paleisti KDR vidaus Tanner.

mm

Ledit eksportui GDSII failą, tada Cadence importuoti šį GDSII failą, dabar tai galite padaryti KDR patikrinti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back