Kaip apie ASIC lib įtampa 1.2V, o reikalavimas yra 2.5V

K

kelvin_sg

Guest
Labas, yra:

Kai darau sintezės ir optimizavimo, ASIC libs atsižvelgiant į kliento nurodytą darbo įtampa 1.1V ~ 1.3V, kaip įprasta, aš niekada nebuvo susijęs su VDD.Tačiau dėl
paskutinę dieną juostos dėmesį: 2gunfire: tai pralošęs sakė komandos jo VDD reikalavimas buvo
2.25V ~ 2.75V ...

Aiya!Ką aš ketinate daryti su šiuo!

Ar tai teisingas scenarijus išbandyti naujus darbo sąlygos?Ar galima dirbti ne visą?----- Failų highvolt.lib-----
Biblioteka ( "highvolt") (
operating_conditions ( "highvolt") (
procesą: 1,75;
temperatūra: 125;
įtampa: 2,75;
tree_type: "worst_case_tree";)
)

Manau, šiuo metu naudojate ,13 U biblioteka .....( bcoz ir pasakė VDD 1.1-1.3) Jei turite veikti aukštojo VDD, turite pakeisti STD Mobilieji biblioteka ....pasakyti ,25 u. .......

Kiti Ištaisykite mane, jei aš esu neteisingai ...
rgds
Paskutinį kartą redagavo eda_wiz m. kovas 28, 2006 16:00; Redaguota 1 kartą iš viso

Kokia klaida!jei lib gali turėti didelės įtampos, jūs negalite pakeisti per daug (tiesiog nustatyti laikyti).
bet paprastai jūs turite pakeisti lib ir paleisti srautas kartą.Galite išsaugoti visus P & R informacijos sutaupyti laiko.

Pagal šią aplinkybę, siūlau naudoti IVC (vidaus įtampos keitiklis) su kaip IVC nuoroda Pločio tarpas.Dizainas IVC konvertuoti VDD 2,5-1,2 su pašarų vidaus blokai.Taigi, kad pagrindinis gali veikti netinkamai.Uoste, galite naudoti įtampos lygį pereiti, kad perėjimas Leve Frome 1,2-2,5.Tokiu būdu, jūs galite pateikti lustas su 2.5v ir visus IO yra suderinamas su 2.5v.Naudoti Šio metodo privalumas yra pasirūpinti, kad pasiūla yra išplėstas

Ačiū visiems už jūsų atsakymus ...

Tai buvo klaidingas signalas, ir jie vėliau nustatė, kad procesas yra dvejopos įtampos
kurioje skaitmeninis ląsteles veikia ne 1.2V, o analoginis & RF lib bent 2.5V.Aš esu
tikrai Analog inžinieriai sukurs lygio keitikliai ir analoginiai biblioteka.

gal galite nurodyti neteisingai lib.kelvin_sg rašė:

Labas, yra:Kai darau sintezės ir optimizavimo, ASIC libs atsižvelgiant į kliento nurodytą darbo įtampa 1.1V ~ 1.3V, kaip įprasta, aš niekada nebuvo susijęs su VDD.
Tačiau dėl

paskutinę dieną juostos dėmesį: 2gunfire: tai pralošęs sakė komandos jo VDD reikalavimas buvo

2.25V ~ 2.75V ...Aiya!
Ką aš ketinate daryti su šiuo!Ar tai teisingas scenarijus išbandyti naujus darbo sąlygos?
Ar galima dirbti ne visą?
----- Failų highvolt.lib-----

Biblioteka ( "highvolt") (

operating_conditions ( "highvolt") (

procesą: 1,75;

temperatūra: 125;

įtampa: 2,75;

tree_type: "worst_case_tree";)

)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back