Judesio jutiklis su MCU

F

feiutm9898

Guest
Man reikia informacijos apie judesio jutiklį, kad prisijungti prie microcrontroller.Anyone have įgyvendinti panašų projektą?

Prašome pasidalyti su manimi informacija.

Jūsų klausimas yra bendrojo ..
Kaip judesio detektorių galite naudoti infraraudonųjų spindulių jutiklis fited su Fresnel lens ..
Kaip dalmierz galite naudoti ultragarso detektorius ..
Kaip vietos jutikliai (x, y, z), galite naudoti akselerometrai ..
Visi minėti (ir daugiau) gali būti naudojamas kaip judesio davikliai ir signalo iš jų papildyta / buferinis gali būti paduodamas į mikrovaldiklį ..
Duokite mums daugiau informacijos, ką norėtumėte daryti ..

Duok mums blokinė schema, schema ar programa srautas aprašymas.

IanP rašė:

Jūsų klausimas yra bendrojo ..

Kaip judesio detektorių galite naudoti infraraudonųjų spindulių jutiklis fited su Fresnel lens ..

Kaip dalmierz galite naudoti ultragarso detektorius ..

Kaip vietos jutikliai (x, y, z), galite naudoti akselerometrai ..

Visi minėti (ir daugiau) gali būti naudojamas kaip judesio davikliai ir signalo iš jų papildyta / buferinis gali būti paduodamas į mikrovaldiklį ..

Duokite mums daugiau informacijos, ką norėtumėte daryti ..

Yra daug panašių sistema rinkoje.pagrindinis principas sistemos yra patikrinti THR judėjimas į paveikslėlį, jeigu pasiūlymas aptinkama padidinti rezoliuciją dėl fotoaparato arba pradėti Išsaugoti nuotrauką seqences saugojimo įrenginys ar pan

Aš dirbau įmonėje, kuri gamina apsaugos sistemos trumpą laiką, jie turi sistemas, kaip aprašiau aukščiau.
i dont know markės ar modelio, o kai kameros buvo įgyvendintos šios savybės internaly

bilgekaan rašė:

Yra daug panašių sistema rinkoje.
pagrindinis principas sistemos yra patikrinti THR judėjimas į paveikslėlį, jeigu pasiūlymas aptinkama padidinti rezoliuciją dėl fotoaparato arba pradėti Išsaugoti nuotrauką seqences saugojimo įrenginys ar pan

Labas,

Viskas, ką jums reikia padaryti tai nuspręsti, jei norite patikrinti judesio, o tada tikėtis iš eilutės, kad gaunate skaičių, kol gausite į corosponding eilutę.Tada patikrinkite, ar įtampos lygį, kad linijos sritis / linijas ir suma jų.Tada kiekvieną kartą, kai vėl patikrinti, ar egzistuoja bet koks svarstymo pakeitimas.Jei pokytis buvo didesnis tada teminės verible, tada daryti ...

Yra ir kitas būdas tai padaryti labai paprasta, bet aš niekada nebuvo aplink jį išbandyti.Jei naudojate vieną iš šių kamerų, kurios taip pat kelia iš compresed formatas viena, tada galite patikrinti failo dydis.Jei failo dydis pasikeitė tada buvo šiek Picture Motion.Jei reikia apie tai, kaip galite gauti paveikslėlio informaciją, leiskite man čia ir aš po kai kuriuos failus, kad aš ant vaizdo signalą.
Taip pat norėčiau žinoti, ar jums reikia PAL ar NTSC.Sėkmės.

Hi feiutm9898,

I am sorry i dont know bet kokius projektus ir dokumentus apie Kaip aš sistemoms aprašyti.Jums gali įgyvendinti kai kurias vaizdo apdorojimo algortihms ir aptinka PASIŪLYMAS paveikslėlyje lengvai jei turite vaizdo duomenų.

kai kurios kameros turi skaitmeninius produkcija (pavyzdžiui, c3088), galite gauti duomenų vaizdą lengvai.Jei ketinate naudoti analoginis išėjimas kamera, turite išspręsti sinchronizuoja (horizontalus ir vertikalus) ir pasirinkite "vaizdas duomenų anlog signalą naudodami analoginių skaitmeninių keitiklių.yra keletas vaizdo signalus, kaip ir PAL ir NTSC standartus, kaip gidimiz pasakyta anksčiau.

sunku pusėje jūsų projektas geting vaizdo duomenų forma analoginis vaizdo signalas.Jūs galite ieškoti interneto projektams, skirtiems atskirų duomenų formą analoginių vaizdo signalus iš pirmų rankų.
jums reikia dokumentų forma gidimiz manau.įgyvendinti paprastą alorithms pasiūlė gidimiz jums reikia žinoti formato Specifikacijos PAL ar NTSC.Jūs turite informacijos apie aktyvaus video susipinti ar proggresivve scan .. kt.

gidimiz rašė:

Labas,Jei reikia apie tai, kaip galite gauti paveikslėlio informaciją, leiskite man čia ir aš po kai kuriuos failus, kad aš ant vaizdo signalą.Taip pat norėčiau žinoti, ar jums reikia PAL ar NTSC.

Radau straipsnį, ir projektą viena circuitcellar atgal išduoti 168.

Full-Color laukas Video Frame grabber.tai ko Jums reikia.turi frame buffer galite susipažinti vaizdas dat lengvai.

tikimės, kad šis projektas padės

Gerai,

Čia yra keletas failų, galite pradėti.Aš iš viso apie 85Mb informaciją apie video (aš skirtos bendrovei kartą DVR ...).Bet kokiu būdu, im įkelti kelis failus, kurie padės jums pradėti su vaizdo signalu.Jei EDABoard bus alow to, aš įkelti visus failus kai kur čia.

Jei turite klausimų, galite užduoti man, aš tikiuosi, kad jums atsakymus.

Sėkmės.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

IanP,

Citata:Kaip vietos jutikliai (x, y, z), galite naudoti akselerometrai ..

Hi juodligė,

Ar galite specifay ko jums reikia ir ko ieškote.Daugiau informacijos gausite paštu, geriau suprasti turės tai, ko ieškote ir kas yra techninių problemų turite.
Ačiū.

atsiprašau,
Aš ieškojau pozicijos navigating.I rasti IMU (Inercinės matavimo vienetas)
(3 pagreičio jutiklis 3 giroskopas jutikliai 3 ašis) gali dirbti su savo requires.But pagaliau supratau, kad stand-alone IMU nebus tikslumas po ilgo laikotarpio (maždaug 10 sekundžių).IMU visuomet derina su GPS ar Magnetometrs arba kompaso ištaisyti savo klaidas.
nuoširdžiausi linkėjimai.
H

Hi juodligė,

Ką jūs ieškote, yra beveik neįmanoma pastatyti be GPS.Sakykime norite trak automobiliu.ten yra tiek daug veiksnių, kad jums reikia pagalvoti, čia yra nedaug: vėjo greitis, gerai tracation tipą, žvyras, whight ir daug kitų dalykų.combaind juos visus ir galingą kompiuterį, ir jūs rasite savo X, Y, Z su nedideliu nugriovus iš nedaugelio metters kas kelias kilomaters.Ar jūs tikrai norite padaryti, kad be GPS?
NASA naudoja GIRO, kad sąnaudos tiek daug, tik todėl, kad reikia tikslumo, kai jie apie orbet.Bet kai grįžti į žemę, afcourse jie naudoja GPS sistemą.
Atsiprašome smūgį jūsų Buble.Jei turite idėją, kaip comethat, Please let me know net savo stuped vieną.(Smegenų šturmo).
Sėkmės.

Hi gidimiz,
Ačiū už sugaištą apie naudojant GPS.But GPS negalima naudoti po vandeniu.
Mano projektas yra kūrimo ROV (nuotoliniu būdu valdomi transporto priemonės) ir veikia pagal jūrą.
Ir IMU yra pasirinkimo galimybes, jei ji derinama su kompasu ar prietaisu.
Dabar aš mesti pastato IMU nes jos sudėtingumą.
Have fun.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back