Jeigu apie Energy Saver idėja

[Quote = Kvepalai] Sveiki, tai yra MANO 2ND prašymu nori pastatyti ENERGY SAVER, kuri gali vairuoti 15 AMPS SUSIJĘ kvepalų [/quote] Labas kvepalų apkrova Prašome paaiškinti, ką norite. Pavyzdžiui, kokios apkrovos ir naudojimas. Paprastai kontroliuoti galios faktoriaus elektros energijos paklausą ir laiko naudojimo, taip pat nustatyti naudojimo prioritetas.

Sveiki, aš dėkoja pilnas atsakymas į mano temą ir atgaivinimo jo, dabar aš atvykau į temą aš kai idėja, bet kaip ji taikoma Man neaišku. Taip, tai dalykas, kai, pavyzdžiui, kontrolės veiksnys AC maitinimo linijos. , Kaip, kaip aš žinau, kad jeigu galios faktorius lašas energijos suvartojimo padidėjimo mano draugas man pasakė, kad toks valdytojas veiksnys turėtų būti 1Hz aukščiau nuo reikiamos jis yra, teisę nesu tikras apie tai. Oro kondicionierius, mano kabinetą iš nacionalinių Japonijos. Ji kai grandinės kontrolės veiksnys, deja, ji nukirsti su epoksidine pastatytas. Taigi aš nematau jokių viduje, ką ji daro jį kontroliuoti elektros sąskaitą Kita vertus, Oro kondicionierius su tos pačios galios, sunaudoja daug elektros energijos dalykas. Manau, tai bus aišku, ką man reikia dar kartą ačiū draugams ir taip pat išpūstas visas aspektas.

Manau, kad oro kondicionieriaus schema nėra galios koeficiento reguliatorius. Galios koeficientas yra, kai apkrova reaktyviosios dalis, paprastai induktyvieji. Brėžiama indukcinės srovės negamina energijos. Ji srautai iš gamybos stoties laidų priėmimo AI ^ 2 R lašas. Jūsų pastato skaitiklis priemones tik realios galios, kad mokate. Laidų generatoriaus galia prarasti mokamas elektros energijos bendrovė. Namai neturite blogas galios koeficientas. Pramonė. Jie yra reikalingi nustatyti galios faktorius arba gamybos bendrovei papildomą mokestį. Oro kondicionierius kontūras gali paversti jį išjungti dienos metu arba gali būti perduotas nuotolinio valdymo įtaisas gamybos įmonės. Kai kuriose vietose energijos sąnaudų kainos per kiekvieną dieną skirtingai.

P (tiesa) = EXIX pf kur idealus PF = 1 Žemas pf nėra pageidautina. Mažesnis PF, didesnę srovę reikia perduoti tam tikrą energijos kiekį. E

Pasisakyti gali tik informaciniais tikslais dviem būdais, kad pramonės įmonių ištaisyti galios faktorius yra mažas galių jie kondensatoriai tarp abiejose linijos pusėse esančių sričių. Aukštos įgaliojimus jie vykdo specialią variklis su fazės poslinkio tarp lauko ir rotoriaus apvijų. Tai imituoja šuntas kondensatorius. Kadangi bet kurio iš šių su cirkuliuojančiu LC grandinės srovės linijos lygiagrečios suderintą grandinę visoje, galios koeficientas yra tik sumažintas iki 0,8, nes mažesnės vertės gamina daugiau nuostolių nei sutaupyti linija nuostolių LC grandinė. Yra specialios grandinės varikliai, veikia visą laiką, bet pakrautas laiko, pavyzdžiui, gręžimo presai. Off line perjungimo reguliatoriai taip pat turi specialų ciruits.

Sveiki kvapiųjų medžiagų, manau, jūsų atveju oro kondicionierius gal naudoti tam tikrų elektroninių grandinių pagerinti didžiąją dalį, ty variklių efektyvumo, todėl gali taupyti energiją. Vienas, kad keitiklio ir taip pat gali skirtis greitis ir Fuzzy Logic, moderni oro kondicionierius naudoti šios rūšies dalykas, ypač iš Japonijos.

Hi friend Turiu atsikratyti prietaiso, ką jos daro pačios rūšies prietaisas yra vietos rinkoje, gali sumažinti elektros energijos suvartojimą aš nusipirkau tai, kas viduje, tai kai keitiklio arba PWM natūra fazės poslinkio impulsų kai kurie mano, panašaus. Toliau daugiau Aš taip pat patikrino, srovės stiprumas amperais vartojimo ir oro kondicionieriai, ir pranešimas, kad oro kondicionierius su grandinės, pastatytas vartoja tik 3,5 amperų Kita vertus, kitas su tuo pačiu spec naudojančių maždaug 8,5 amperų. Dabar aš ir toliau daugiau eksperimentų su prietaisu, kurį aš nusipirkau iš rinkos, prijungiant ją su oro kondicionieriumi, kurie nėra įdiegtas šis prietaisas, ir man atveria akis, nenuostabu, kad energijos sąnaudos oro kondicionieriaus yra kritimas iki 3,75 amperų. Dabar, kas šis prietaisas yra IPS viduje 16C627 ir lm324, kai tranzistorius du AKT Transformatoriai mažiau energijos tiekimo, po to aš ieškoti MICROCHIP tinklalapį ir gauti atsakymą kaip įmanoma taip, aplankykite šį puslapį:

Aš mačiau kai prieš metus energijos taupymo, kuri buvo grindžiama principu, kad elektrometras veikia teisingai tik tuo atveju, jei cos fi yra indukcinis, ir geriau nei pvz., 0,6. Ir jei jūs prisijungti už tai didelis capapacitive apkrovos, tada srovė teka nuo tavęs (ne jūs) ir electormeter atimti energijos. Ji veikia mechaninio electrometers. Buvo didelis elektrolitinius kondensatorius pakaitomis perjungiamas tiristoriai. Pusę sin buvo kaltinami ir antras asmuo buvo atleistas.

Kvepalų Ar galite įvertinti savo srovės fazės kampo. Štai ką aš manau, kad tai vyksta. Prisiminti mano gręžimo spaudos komentarus kelias žinutes aukščiau. Oro kondicionierių paprastai vienas variklis, ventiliatorius ir kompresorius (per sankaba). Tai yra panašus į gręžimo paspauskite du apkrovos lygių. Šis galios koeficiento reguliatorius nesumažina jūsų elektros sąskaitą, nes skaitiklis matuoja realią galią, o ne reaktyvaus kVA. Tikėtina, kad kondicionierius buvo taikoma vyriausybės nuostatos apie galios koeficientas, taip, kad nacionalinė elektros tinklų būtų paleisti efektyviau. Europoje (paskutinį kartą, aš patikrinome) linijos perjungimo reguliavimo virš 100 W įvertinimas turėjo turėti pirkimo galios faktoriaus koregavimo priemonės.

Antrasis iš minėtų nuorodų peržiūrėjimų problema vietoje. Santrauka, kad, kai variklio apkrova sumažinama, linijos įtampa yra sumažinta. Tai, ką AKT modulis. IT pavyzdžių aukšto dažnio ir impulsų pločio linijos įtampa moduliuoja, ką jis taikomas prie variklio. Knyga "power electronics" Muhammad Harunur Rašidas paskelbti Prentice Hall, 1988 algoritmai pasirinkti impulsų plotis skyriuje.

Hi Pirmiausia norėčiau padėkoti mylintis išpūstas ir tornadas keletas naudingų nuorodų i Pamiršus mension mano paskutinę žinutę man mikro lustą puslapyje pateiktą nuorodą teisės dalykas straipsnyje premiją straipsnį Straipsnio pabaigoje, brangūs išpūstas Pavarčiau pahse agnle įvesties ir iš energijos taupymo sąnaudų ir iš įdėti fazės kampo reverse reiškia, ar teigiamą pusę, įdėti įdėti pusę yra neigiama, aš pradėjau darbą kurti savo, kai aš gauti sėkmės ir bus įkelti jį čia kitų draugų, ir taip pat vartotojo

manau, kad youll rasti energijos išsaugojimo įstatymai yra gana aiškūs, todėl aš manau, kad visi šie prietaisai, jums nereikės gauti kažką už nieką šiame fiziniame karalystė vaikas Skaitmeninis matuoklis galvoti savo suvartoja mažiau srovės taškas labiausiai analoginio metrų tik priemonė RMS srovės ir jos lengvai paslėpė trūksta srovės žvilgtelėti regione, pagalvokite dar kartą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back