infraraudonosios su MCU

Žinoma gali.Mikroschema yra ne vienintelė kompanija, gaminanti protokolas tvarkytojai IrDA.Patikrinkite Texas Instruments "ir Maksim / Dallas.Aš tikiu, kad yra ir kitų.Aš eksperimentuoti su IrDA save.Aš iš TI TIR1000.Tai atskira IrDA Encoder / dekoderiu (protokolas handler).Aš naudoju iš Maksim MAX3120 / Dallas už siųstuvas.Prisijungimas Transceiver Protokolo prižiūrėtojas.Pridėti PIN fotodiodo ir IRLED į siųstuvas.Taip pat yra stočių, kurios fotodiodo ir LED pastatyta in keista Vishay ir Avago už juos.Prisijungimas UART kontrolės Host Controller.Yra protokolas tvarkytojai, kurie pastatyti UART.Aš manau, Maksimas / Dalasas turi tas.Aš ne iš karto statyti bet kokius įtaisus, tačiau, bet aš galiausiai nori naudotis IrDA ir PIC18F2550 užtikrinti sąsają su kompiuterio USB prievado (tai bus smagu.) Tuo tarpu aš tikiuosi, ši informacija padeda.Taika.

IRDA Algo lustų iš įvairių pardavėjų yra, kurios gali būti susietos su mikro viską padaryti.

yousafzai rašė:

IRDA Algo lustų iš įvairių pardavėjų yra, kurios gali būti susietos su mikro viską padaryti.

im tikras, kad telefonai yra praeityje sutrumpinti pavyzdžiui kaip normalus COM port2 ir Ru RS232, kad kompiuteriai naudojami kaip jis buvo naudojamas anksčiau kaip sąsaja daug tokių dalykų
ir vis dar yra šiandien
Manau, kad jos dabar tokio protokolo superset kaip diktuoja ten pralaidumo poreikius
kiekvienas baitas yra šiek tiek prie šių sistemų, kaip ji kontroliuoja tik vienas parametras
panašiai kaip MIDI ir kitų RS232 superset DSP diegimas
bus visas literatūros apie jį, bet ir Baltosios knygos forma
Jums tiesiog užsiregistruoti mikroschemų kūrėjai baltosios knygos / geltona Techninė specifikacija
sąrašus kaip ir daugelis lustas kūrėjai atsiųsti paprastu paštu ar telefonu, kad bendrovės
jo geriausia pradėti vietoje rasti draugiškų užsakymas ir sužinoti daugiau vyresnysis inžinierius
Tokiu būdu galėsite sužinoti visų šių kalbų sutrumpinti iki galo
Pačios Java core ir tai paprastas kompiuteris mikroschema VHDL / FPGA lustas sistema
su įterptais flashable branduoliai
knygos šių dalykų yra reti, nes gyvenimas yra trumpalaikis ir kūrėjai nesitiki daug žmonių į tokius būdus, kaip tobulinti techninės įrangos sąsaja
taip dažnai kūrėjai sunkiai pirmojo tada pakančiam ir jums padėti, jei jie supranta savo siekia plėtoti
tokius pratęsimus ten Ru prietaisai
prisiminti daugelis kūrėjų naudojamas taip pat, kad radijas transliuoja vienetais
ir išaugo iš ten
ir jos labai uždara parduotuvėje daugiau šių dienų
su didelio baimę apie BOMBONEŠIS naudojant telefonus labai sudėtingas kelių etapų savarankiškai rinkimas sukelia tokių Homebrew prietaisai
taip yra ten su saugoma informacija
todėl reikalauja visiškai pasitikėjimas prieiti
geriausia atrodyti indepth ne telefono kūrėjų svetaines ir užduoti klausimus

Hi everyone ...

Aš pagaliau gavau max3131, kuri protokolo IrDA prižiūrėtojas.Noriu dabar prisijungti prie MCU MAX3131 Inorder baigti savo projektui.

Prikabinti mažesnis ryšio schema.Prašau, leiskite man žinoti, jei ji neteisinga ar reikia keisti.

Dėkojame vaikinai jūsų atlygį.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Gera.Aš mačiau duomenų lapą MAX3131, bet Jums taip pat reikės, jeigu siųstuvas MAX3131 neturi vieno pastatyta in Priešingu atveju, Jums reikia tik įvesti PIN fotodiodo ir IrLED baigti savo projektui.

Sėkmės!

Computerman29, ...
Ačiū

Taip, max3131 jie turi siųstuvas.Taigi, man reikia tik IR_LED ir Fotodiodas.

Dar kartą ačiū

Taigi, tai yra galutinis?Aš turiu galvoje tai schema teisinga?

Please, feel free to comment, kaip jums patinka.

Dėkojame už Jūsų klausimus.

Citata:

MAX3130/MAX3131 derinti IrDA 1.2 suderinama

infraraudonųjų spindulių imtuvas su RS-232 sąsaja visiems

vieną 3V varomų hibridinių grandynas.

naudojamas IrDA.imtuvo ir lyginti, jei jūs atachment prie skaitmeninės laikymo apimtis ir captute signalas ir palyginti tiek skaitmeninius rėmelius.

un-2000, ..

Ačiū už atsakymą.Bet, matyt, aš ne padaryti save matyti.Mano klausimas yra apie IrDA grandinės I've made.I'm asking apie IR_LED ir Photo_diode allignement.Prašau, man reikia suderinti juos kartu šalia viena kitos, arba vieta izoliatorius tarp jų.

Dar kartą ačiū už Jūsų dėmesį.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back