Impedancja Sutampantys

B

brmadhukar

Guest
Labas,
Man reikia deisgn filtro 8MHz BW ne 15.42MHz su 4K varža.Aš žinau induktoriaus vertes bus didelė.Jei buvo naudoti mažesnio impedanso aš turėti galimybę tai daryti su praktinės vertės.Šiuo Noriu sumažinti filtro varža ir naudoti transformatorius didinti varžą.Ar tai praktiška, kur aš gausiu šių transformatorių ir kaip man tai padaryti.

Thanks in advance
madhukar

Labas
kodėl ir nebandykite aktyviu filtru, o ne pasyvus vienas manau ir gali kontroliuoti impedancja mathing geriau aktyvus prietaisas

Yra keletas kitų impedancja struktūrą, tokių kaip T Pi tinklo, kurie gali atitinka jūsų reikalavimus.

Į šiuos dažnius, transformatoriai turite problemų šiose impedancja lygiai.Aš bandžiau tradicinio dizaino ir gavo kelis 1 pF kondensatorių.Jūs turite problemų su parazitinės rezonuoja į induktoriaus ir PC išdėstymą.

Kaip apie naudojant RD Op Amps su serijos 4 k Ohm rezistorius nuo vairuotojo vienas filtras ir šuntas 4 k omų rezistorius prie išėjimo op amp į ususal apversdami du rezistorius grandinės configruation.

Kitas fokusas yra naudojamas kartu rezonatoriaus tipo filtro čiaupai dėl galutinio rezonatory sąsajos prie mažesnės varžos išoriniu pasauliu.

Vienas kita problema yra jūsų dažnių juosta yra apie 50% centro dažnį.Gali būti geriau naudojant aukštos praeiti ir mažai Filtras iš eilės.(tandem) su stiprintuvu etape tarp jų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back