Impedancja atitikimo naudojant feritas Tuner (įtampos kontrolė)

O

ohadmos

Guest
Labas
Norėčiau užduoti jums klausimą apie besikeičiančios apkrovos varža ir atspindžio koeficientas.

Aš sistema, kurioje apkrovos pabaigoje perdavimo linijos radikaliai keičiasi visą laiką į klausimą, mažesnė nei 0,1 sekundės.
Siekiant suteikti jam didžiausią galią aš turiu priderinti jį prie šaltinio ir tinklo varža (leidžia pasakyti 50ohm).
Aš galiu nustatyti bet kuriuo metu incidentas galia ir grąžino galia siekiant gauti atspindėjimo koeficientas, ir standind bangų modelį.

Dabar mes naudojame 3-stub sistemą, kuri juda su kontroliuojama variklių,
o jo nėra pakankamai gerai.
Aš perskaičiau šiek tiek dėl naudojimo Ferryt Tuner antenos sistemos, aš atitinkančių tinklo iš ferito lazdelė prieš apkrovos, kuri yra įtampos kontroliuojama.
Mes kalbame apie sistemą, kuri veikia 28V, 150W ..

Ar kas nors čia man, jei ji dirbs, kaip ji gali dirbti, ir kur galima rasti šiuos Tuner?

Ačiū, ir atsiprašau už ilgą tekstą.

Nikt z nas nie lubi marnować pieniędzy, na które musi ciężko pracować. Powstaje więc pytanie : dlaczego większość z nas godzi się na płacenie wysokich rachunków za dysponowanie z telefonu komórkowego ? Może więc najwyższy czas zastanowić się w jaki sposób można obniżyć koszty korzystania z usług telefonicznych....

Read more...

Jei No1 žino apie šį tunning metodas arba jeigu jis nėra gija tokiems klausimams, prašome nukreipti mane į dešinę vietoje.

Thanks again.

Manau, viskas priklauso nuo to, kaip radikaliai apkrovos varža pokyčiais bėgant laikui, ir dydį, atspindėjimo koeficientas.

Ar reikia pradėti kaip | ρ | = 1 ir pabaigos kaip | ρ | = 0 apkrova, arba yra daug konstanta?

Dažnis 100 MHz?

Apkrovos pokyčiai yra labai radikaliai, taip - apmąstymų coeffiecient gali būti nuo 1 iki 0 mesti greitai.
dažnis yra apie 2.2GHz.

Na, aš ne minties jį, bet man atrodo, kad jei galėtų geometrinis atšaukti atspindi bangos nuo apkrovos, tada jums bus atitikimo krovinio šaltinį.

Norėčiau laikytis pirmyn, palyginti su bangos atsispindi nuo apkrovos su dvejopo kryptinė šakotuvas.

Norėčiau sukurti signalas siunčiant gal 80% galios apkrovos ir kiti 20% energijos per vektoriniu fazės moduliatorius.Aš rekombinuotis galios kažkur apkrovos (pirmyn arba atspindėtų bangų? Aš galvoti apie, kad mažai.) Aš dinamiškai prisitaikyti fazės ir amplitudės, 20% elektros energijos, kad jos apskritai atspindi galios nuo apkrovos yra minimalus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back