Ieškote gerą programinę įrangą, projektuoti mikrobangų ertmę filtrai

Gerbiamasis nandopg, Kaip aš turiu wavecon "įranga? ir aš jį pasitikėti.

Trečiosios šalies informacija nėra necessairly klaidinga. Aš vieną kartą dirbote su asmeniu, kuris buvo labai talentingas. Jis turėjo pažymėti, gera pasakyti apie OrCAD programa, sukurta pagal užsakymą logika. Nors aš niekada naudojamas šios programos, aš manau, kad jo patirtis galioja. Aš vieną kartą woked asmuo, kuris anksčiau dirbo bendrovės, kad mikrobangų filtro programą, kuri šiuo metu ne dažnai naudojamas. Jis man pasakė, kad pagrindiniai vartotojų skundą neaiškių vartotojų sąsaja. Jis taip pat man pasakė, kad įmonės savininkas žinojo ir atsisakė gerinti sąsają. Aš niekada naudojo šią programą, tačiau pirmiau pateikta informacija yra klaidinga, nes šios.

Sveiki freinds! Parfil ir elipsės atnaujinami dabar!! (2003/02/17) http://www.waveconsoft.com/ , leiskite mums pažvelgti į naujausias versijas Parfil v4.4 ir Elliptic v4.3. Aš tikiuosi, pašalinami visi defektai. jie neturėjo laiko. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o

, Kaip ten buvo šiek tiek paprasta naudoti programa kurti Interdigital dažnių praeinamumo filtrai,, aš pradėjau ieškoti savo archyvuose ir rado Ham Radio Žurnalas sausio 1985 straipsnis Jerry Hinshaw "Kompiuterinio interdigital bandpass filtro projektavimas" Straipsnyje teigiama, atkuriamas individualų dizaino 0,4-5 GHz dažnių diapazone. Aš asmeniškai išbandžiau ir tai davė puikių rezultatų, 550 MHz, 6 polių filtras tik 3 MHz, kūno svorio! Galite naudoti bet kokį seną DOS ir kompiuterio, paleisti, kaip senas geras dienas: D Programa parašyta paprasta Q pagrindinio be grafikos, bet vis dar turi 200 + eilučių kodo. Bandžiau padaryti nuskaitymo iš mano senų nuotraukų kopiją, ir aš manau, tai galima jį perskaityti, failo dydis 160 KB. Aš tikrai bandė rasti programos elektroniniu formatu su ne sėkmės. Baigtą gaminį, yra 12 puslapių su keliomis nuotraukomis ir bandymo paleisti programą. Galiu padaryti copyy išsamia byla, tačiau prašome PM man, dydis kelis MB! Gal kas nors per daug laisvo laiko, gali nulaužti?? Arba ne HR iðsaugoti PDF CD Rom?? Cheers / WD

Microwaveboy patikrinkite savo el-paštą .... tai yra programų sąrašas nuskaitytą vaizdą. 200 + linijos pagrindinių kodas! Jei pavyks tipo visa tai, PLZ po to čia: D. ne elektroninė straipsnio versija, atsiprašau. Bandys tai padaryti PDF, bet mano kopija kokybė yra tokia prasta, kad ji yra beveik neįmanoma OCR, todėl ji bus GIF nuotraukų ty didelių dalykų. / WD

Microwaveboy (ir keli kiti), nes jūs maldavo taip gražiai, aš nusprendžiau sukurti pdf failą iš kumpio Radijas sausio 1985 m. baigtą gaminį. Prašome suprasti, mano originalo kopiją kopija, bet aš manau, kad rezultatas yra skaitymo .... Nesivaržykite paklausti, jei turite problemų svarstymo. : O Cheers / WD

Sveiki žmonės. Atsiprašome ateiti šiek tiek pavėluotai į diskusiją. Bet aš norėčiau palikti čia mano mažas indėlis. Programą, kad jums buvo aptarti, apie šį puikų straipsnį iš kumpio žmonės vis dar galima rasti internete, nes radijo mėgėjų wa4dsy. Ši programa buvo pakeista, Basic c ir šią nuorodą (cgi ir kodą): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf S.

Ei, aš pristatyti jums naudoti WASP-NET bangolaidžio filtro dizainas. , Kuris yra labai profesionalus įrankis, remiantis Moment metodas, baigtinių elementų ir daugiausia režimą atitikimo metodą.

Can anyone tell me, kas gali pristatyti netikras ertmės komponentų? Ačiū iš anksto. Lubinai

Aš esu darant prielaidą, kad esate ne kalbėti recuring grupė, jei ne tada, turiu paklausti, kaip yra jūsų rezonatoriai pridedamas, jie apdirbti arba prisukamas žemyn, turite turėti patikimai pritvirtinama prie korpuso, arba manau, kad tai gali sukelti šią , šiek tiek daugiau, jei būtų išsamiai galėčiau ellaborate daugiau

Aš esu bendrus motyvus ... ertmės filtras ir įėjimo signalą be jokių netikras. aš galiu turėti išėjimo (filtruotas) signalas netikras .. jei taip, koks gali būti bendras ertmės filtrą priežastis? Priešingu atveju, jei įėjimo signalo padirbtos .. Ko aš galiu tikėtis? pamainą? Jei taip, kodėl? Ačiū iš anksto. Lubinai

Esu ne teigiamas, tačiau, aš norėčiau pasakyti "ne, aš filtras gali iškreipti signalą, žinoma, įvairūs dvarai, tačiau ji nebus įdiegti visus komponentus, kurie nėra jau filtras gali perkelti etape žinoma, todėl aš būtų pasakyti, ne netikras bus pridėta, kas nutiktų, kad ji būtų perduoti dažnius, tai turėtų daugiausiai Dabar yra kitų daug expierienced filtro inžinierių iš ten, kad gali žinoti daugiau už mane, ir aš džiaugiuosi koks indėlis jų dėka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back