Ieškote gerą programinę įrangą, projektuoti mikrobangų ertmę filtrai

T

Tavarnelle

Guest
Hi visi Aš esu ieškote gerą programinę įrangą, projektuoti mikrobangų ertmę filtrai (rainelė, Interdigital ir tt). Ar kas nors gali man padėti, prašome? Sveikinimas Tavarnelle.

Imtis = Mfilter = pagal Eagleware išvaizdą. Tai labai paprasta naudoti ir didelio tikslumo programos. Jūs rasite daugiau informacijos h ** p: / / www.eagleware.com projektuojant filtrą, simultate ir reguliuoti fitler naudojant fizinį modelį ir galiausiai patikrinti savo dizainą su EM-treniruoklio, ir jūs turėsite dirbti mikrobangų filtras tikrai. Labai paprasta DOS pagrindinės programos buvo paskelbtas Ham Radio metų senumo, tačiau aš realizuoti 600 MHz siauros juostos Interdigital filtras: aš neturėjo jokių problemų, pasiekti savo dizaino tikslų. Autorius teigė, kad dirbtų daugiau nei 1 GHz, ir parodė 1300 MHz dažnių filtras. Migh programą, sąrašą, jei jus domina. Sėkmės / WD

Atsiprašau, webdog, aš žinau, kad eagleware leidžia sintesys ir modeliavimo mikrojuostelinių (substratas) ir ne ant oro ... Ar jis teisus? : Oops: Norėčiau dizaino oro filtrus, pavyzdžiui, naudojant bangų laidininkas su rainelės ir / arba varžtais Beje, aš domiuosi nuo jūsų programinės įrangos, jei ji projektuoti tokius filtrus: wink: Labai ačiū! Tavarnelle.

Hi Tavarnelle! bangolaidžio filtrus galite naudoti, WASP NET ir Mician MicrowaveWizard Zelandija COCAFIL. paskutinis geriausias (IMHO). Deja, visos programos yra komercinės. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o

[Quote = Tavarnelle] Atsiprašau, webdog, aš žinau, kad eagleware leidžia sintesys ir modeliavimas Mikrojuostelinių (substratas) ir ne ant oro ... Ar jis teisus? : Oops: Norėčiau dizaino oro filtrus, pavyzdžiui, naudojant bangų laidininkas su rainelės ir / arba varžtais Beje, aš domiuosi nuo jūsų programinės įrangos, jei ji projektuoti tokius filtrus: wink: Labai ačiū! Tavarnelle [/quote] Mfilter daryti dizainą, bet substrato norite! Ji gali būti teflonu arba oro! Jei jums teisingai pasirinkti tipą, galite kurti labai lengva Interdigital filtras metalinė dėžutė su strypų ir naudoti nustatymo varžtas karšto pabaigoje reguliuoti kiekvieno rezonatoriaus rezonansinis dažnis. Ji does not compute spiralės tipo rezonatoriaus. Eagleware siūlome 30 dienų išbandymas nemokamai, kodėl gi ne jų interneto svetainės išvaizdą? Jie netgi siūlo labai gera e-knyga, mikrobangų filtro dizainą nemokamai! Ji yra įtraukta į jų pagalbos bylos, ir aš manau, kad, galite rasti e-knygų forume čia elektrodas "HF filtro projektavimas ir kompiuterinis modeliavimas" Randall W Rhea / WD

Hi! [citata = nandopg] Aš naudoju Parfil ir elipsės iš WaveCon ( http://www.waveconsoft.com/ ), labai sėkmingai į 12GHz. NandoPG [/quote] atrodo, kad šių programų klaidų ir nėra atnaujinami nuo 2000 metų. manau, kad turėtumėte patikrinti savo rezultatus su kai EM-treniruoklį. Aš turiu galvoje mikrobangų filtrų. šių programų gamina neteisingą DXF failus. Pavyzdžiui, "lygiagrečiai sujungtas transformatorius" filtras DXF failo neteisingą rezonatoriaus lengthes ir rezonatorių numeris (jei jūsų skaičius yra didesnis nei 4). Bet sutinku, šios programos yra labai naudinga pradžios tašką sintezę. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o

Mielas draugas: Filtro matmenys Parfil ir elipsės rezultatas yra labai tiksli!! Aš jau dešimtys mikrobangų filtrų, naudojant šias programas. Kaip atnaujinimai aš nežinau, kaip aš turiu programą 1997 m. pabaigoje ir iš jų aš esu labai laimingas rezultatus gaunu. Aš niekada naudojo DXF failus į šias programas, ar bet kurios kitos, kai DXF standartas buvo palei metu patiria daug pokyčių. Vėlgi, aš sustiprinti, kad jei kas nors turi gera programa kurti įkalbinėti mikrobangų filtrų Parfil ir elipsės yra teisingas pasirinkimas. Taip pat norėčiau paprašyti, kad tiems, kurie neturi reikiamos patirties, padėti kitiems būti rami. NandoPG

Hi! [citata = nandopg] Vėlgi, aš sustiprinti, kad, jei kas nors turi gerą programą, projektuoti COAX mikrobangų filtrų Parfil ir elipsės yra teisingas pasirinkimas. [/quote] labai vertingų peržiūros! [Quote = Tavarnelle] Norėčiau dizaino oro filtrus, pavyzdžiui, naudojant bangų laidininkas su rainelės ir / arba varžtais. [/Quote] bet mūsų tikslas yra ne visai įkalbinėti [quote = nandopg] Taip pat aš norėčiau, kad prašyti, kad tiems, kurie neturi reikiamos patirties, padėti kitiems būti tyliai. [/quote] labai keista deklaraciją, asmuo, kurie naudoja programas penkeriems metams ir, atrodo, ne bandyti naudoti juos mikrojuostelinių filtrų! : D PS: Man labai malonu žinoti, kad Parfil ir elipsės labai tikslius rezultatus įkalbinėti filtrai. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o

Mano brangūs u_f_o Jei reikia įkalbinėti filtrai sukurti ertmės, nes ji yra pirmą kartą po šio pokalbio, turite naudoti Parfil arba Elliptic. Jokių abejonių. Asmuo, pirmą kartą paprašė, kad po ertmės filtrai padeda, tiesa? Taigi, jūs turite apie ką kalbėti? Ertmę filtrai, tiesa? Bet jei jūs neturite nieko pasakyti apie ertmės filtrai likti rami! NandoPG

Nėra nieko blogo su nenukryptų nuo liestinės tol, kol ji prisideda prie žmonių supratimą klausimu. Aš sužinojau apie du filtravimo programas, kad aš nežinojo. Iki šiol nė vienas kalbėjo apie nekilnojamojo bangolaidžio ertmės filtrus, kurie yra šešių pusių metalinės dėžės pora energiją viena kitai per skyles jų bendrų sienų originalus objektas.

Gerbiami išpūstas (?) Prašome imtis pirmąją žinutę šioje temoje ieškoti. Ką jums sudaryti? NandoPG

Ar kas nors patarti šešių pusių metalinės dėžės su tarp jų sukabinimo skyles (Iris)? Ten buvo diskusija dėl bangolaidžio filtro programas, turi periodiškai trikdo bangolaidžio ir analizės programas, tačiau nėra tikros resoanant ertmės su šviesos E srityje sukabinimo tarp jų programų detales diskusijos. Aš bandė mican ir filtro dizainas buvo labai bukas ir nebuvo jokių pranešimų apie klaidas, pasakys, kodėl ji nenorėjo eiti į kitą etapą. http://www.engineers.com/ESEPTUM/eseptum.htm yra kita programa, bet aš nežinau, kaip gerai ji veikia.

mano mielasis, brangusis, brangiausias NandoPG! [citata = nandopg] Mano mielasis u_f_o, Jei reikia įkalbinėti filtrai sukurti ertmės, nes ji yra pirmą kartą po šio pokalbio, turite naudoti Parfil arba Elliptic. Jokių abejonių. [/Quote] man reikia ne įkalbinėti filtrų! ieškoti prašome pirmojo ir trečiojo pranešimų šioje temoje. tiek po autoriaus Tavarnelle. Ar jūs matote žodį "įkalbinėti"? aš galiu matyti žodžiai "ertmę", "bangolaidžio" ir "Vilkdalgis". taip, matau žodį "Interdigital". , nes šį žodį turite teisę pasakyti mums savo nuomones. tačiau jūs neturite teisės užsičiaupti kiti žmonės, turintys didesnę patirtį filtro dizainas. pažvelgti į šių nelygybė: ertmę filtrai> įkalbinėti + bangolaidžio filtrai> įkalbinėti filtrai yra tai teisę? jis jis. sustabdyti jūsų reklama Bugged brangių komercinių programų, sustabdyti šlamštas, PM man, jei norite sužinoti mano nuomonę apie Jus. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o PS: kai aš desined mano pirmasis Interdigital "įkalbinėti" filtras (1974), aš naudoti rašiklį, popieriaus, vadovas ir elektromechaninių skaičiuoklė.

Sveiki išpūstas! - Apie eSeptum: atrodo naudoti apytikrius uždara forma formules Vilkdalgis ir nėra pakankamai tikslūs. (Aš bandžiau V3.2, palyginti su mician ir CST mwo rezultatus ir su eksperimentiniais duomenimis). - Apie savo mician projektą: kokios vilkdagių, kurį Jūs naudojote? mician versiją Jūs naudojate? prašome pranešti man savo filtro parametrų, ir aš pabandyti su versija, kuri turiu. gali būti jūsų reikalavimai nėra galimo realizavimo su savo Vilkdalgis? jei gali pm man savo projektą. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o

Mielas NSO, 1 - Labai įdomus lygtis jūsų paskelbta aukščiau. Deja, aš negalėjo suprasti visą prasmę. Bet aš labiau pasistengti. Atsiprašau. 2 - Būtent 1974 metais aš naudoju IBM / 360 mikrobangų struktūros rašyti savo programas ir ne tik popieriaus, vadovas ir elektromechaninių skaičiuoklė. Aš atsiprašau dar kartą. 3 - Atrodo, jums niekada naudoti Parfil arba Elliptic prieš. Taigi jūsų patirtis neleidžia jums pasakyti, programa neveikia. 4 - Jūs ne pirmą vartotojui rašyti šioje temoje. Taigi, kas man patarė, kad jis buvo ne jums. 5 - Aš tikrai nerūpi, ką jūs manote apie mane. Aš atsiprašau dar kartą. NandoPG PS: Prašome PM man niekada.

IBM 360 "Tiems iš jūsų, kurie nėra susipažinę su praeitimi, buvo laiko linija kompiuterį IBM viršuje. Elektroninė dalis buvo apie 2 m aukščio, 1 m gylio, 4 m pločio. Įvesties ir išvesties įrenginiai buvo apie 2 kubinių metrų tūrio kiekvienam. Joje buvo reikalaujama paleisti maždaug 4 žmonių. Programų buvo "parašyta" kortelės Punch linija už kortelę. Analizuojami du tranzistorius stiprintuvas su SPICE truko apie 20 sekundžių paleisti ir produkcija buvo atspausdintas ant popieriaus 0,7 m pločio. "Grafika" buvo padaryta su ____ vieta ------ ........ ******* simboliai apytikslė grafikas. Mechaninis skaičiuotuvai štai stebuklas. Jie galėtų padaryti + x / 20 skaitmenų funkcijas. Jie padarė nuostabų garsų, kaip jie apskaičiuojami visiškai sukant ekrano diskus, kurie turėjo 10 skaitmenų jų circumfrence. Žmonės su muzikiniais gabumais prietaisas numerius skaičiuoti, kuri taptų muzikos ritmo modeliai ir garsai, kaip mašinos pakeitė skaitmenų ir perėjo į kitą. Taip pat priminimas, kad tik žmonės, kurie rašo žinomų operų ir simfonijų leidžiama kritiškai ir gaižus į kitų šioje svetainėje.

Hi NandoPG! Man labai malonu jus vėl matyti! 1 - jokių komentarų. 2 - i netrukus nuobodu su elektromechaninių skaičiuoklė ir greičiau raštu mano programa Interdigital ir combline filtrus, naudokite jį iki šiol kartais ir man reikia ne Patfil tokių filtrų. 3 - taip, aš naudojamas Parfil ir elipsės tik mikrojuostelinių struktūrų (žr. 2), aš niekada teigė, kad jie neveikia, bet jie unaccurate rezultatus. pabandykite prašome ir jūs įsitikinkite, kad jis yra teisus. paversti savo dėmesį į viršutinę stopband. taip pat pabandykite "lygiagrečiai sujungtas transformatorius" - antras kairėje piktogramą, DialogBox. šių programų yra gerų idėjų, bet aš erzina Gedanken produktų. apie DXF - tai yra labai naudinga priemonė microstrips importo-eksporto. juokinga klaida - dvigubai SEQEND stygos. Aš lopas kodą ir juos elektroniniu paštu, tačiau 4.2.1 versija nebuvo pataisymus. jie nustojo dirbti. 4 - gerai. 5 ir ps - mūsų mintis ir jausmus, yra panašūs. Nuoširdžiausi linkėjimai. u_f_o

Ei NandoPG ir NSO, atvėsti prašom. Jūs abu yra labiausiai vertinama ir vertinga, kad aš žinau, nes esu ant lentos ir jau ilgą laiką:) Aš galiu suprasti NandoPG šlamštas čia yra juokinga, o dauguma postų yra tik šūdas, bet u_f_o čia yra labai gerbiamas mūsų mažų Pro bendruomenės narys. Mes turime skatinti rimtų diskusijų tarp vaulable nariai ir ne atliekų pastangas atsakyti į kai kuriuos "bendrinis" ir dažniausiai kvailas žinutes. Aš tikrai pissed žmonės teigdamas dalykų ... "gandai, aš girdėjau, man buvo pasakyta, kad asmuo, aš žinau, ir tt" Esame čia, kad dalintis savo patirtį, žinias, informaciją ir tt, o ne kitiems ". Tai kodėl aš vertinu savo pranešimų (ne tik tavo, bet per mažas Pro Bendruomenė) aukštos. Ir atvirai kalbant, aš jausmas, kaip jūs vaikinai daug kartų, kai matau, kai klausimas, kaip - "kurių vienas yra geriausias ...?". Tai velniškai juokingas ir rodo 2 dalykus. Arba nežinojimas ar tiesiog įdomus mus. Taigi, norėčiau pakviesti kiekvienas gauti iki taško, ir sustabdyti spam mūsų wodnerful lenta su "bendrinis" žodinis statybos rūšiavimo, parodytą paveikslėlyje aukščiau. Cheers, Pagarbiai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back