I2C protokolas TV Tuner analoginis kontrolė

A

amr_electron

Guest
Turiu atskirta nuo PCI TV Tuner. Jis grindžiamas I ² C protokolas Kaip aš galiu kontroliuoti anloge būdu, o tai reiškia: Kaip aš galiu taikyti tunning įtampą ir kaip aš galiu pasirinkti norimą grupę? Nuoširdžiausi linkėjimai.

Tai bus labai sunki užduotis, jei beveik neįmanoma .. Tikriausiai šiek tiek lengviau būtų sužinoti, kokias komandas yra naudojami siekiant kontroliuoti šį tiunerį ir "perimti kontrolę iš I2C autobusu naudojant mikrovaldiklis su I2C sąsaja ..

Dėkojame IanP, bet aš cann't rasti schema atskirtos sąsajos su pic, kuris galėtų atlikti kanalų paiešką ir ansamblyje pasirinkdami be kompiuterio. linkėjimai.

Ar galėtumėte apibūdinti savo derintuvais (tiuneriais): paprastai tai bus ekranuoti langelį su 10 straipsnio, arba tiek) apie savo ilgą pusėje ir RF-indėlį segtukus arba laidai per trumpą pusėje. Galbūt jūs galėsite nustatyti kontrolės smeigtukai matuojant nuolatinės srovės įtampa. Naudinga dalykas būtų Extention kabelis PCI aš nesu įsitikinęs, jei galite vieną), todėl jūs galite turėti šią kortelę iš pagrindinės plokštės lizdą.

Hi all, Aš taip pat bando daryti tą patį stuff, nes tai per sunku man parašyti savo programinę įrangą už pic to suprasti I2C sistemą. radau I2C sąsaja, kuri yra naudojama konvertuoti senų televizorių be nuotolinio valdymo pulto nuotolinio valdymo televizoriai. jis savo nuotolinio valdymo pultu ir 24C04 eeprom ir jis gali išsaugoti iki 99 kanalų ir jis nereikalauja daug jungčių. pridedamas yra sąsajos schema, man reikia žinoti, jei imtuvas gali būti valdoma tokiu būdu, ar ne ir kur prisijungti SCL ir SDA Tuner. thanx.

Aš esu labai dėkinga IanP, Tuner iš HAUPPAUGE kortele, su tiesioginių CVBS / Garso išvestis. i atvers gali ir ieškoti papildomų informacijos, kaip aš, cann't išmatuoti jokių įtampos, nes jis jau paimtas. linkėjimai.

imtuvas yra kontroliuojama pagal TSA5522T. tai 1,4 GHz dažnio I2C autobusų kontroliuojamas sintezatorius,.

Dabar jis turėtų būti pakankamai lengva raplace signalus P0, P1 ir P2 skirstytuvai (L = 0V, H = 5V), pasirinkite VHF1, VHF2 arba UHF. Jums taip pat reikės įtampos šaltinio 33Vdc) už Vtune. Naudoti 100kΩ potenciometrą tunning, ir kad turėtų būti ..

Ačiū IanP i Repetīcija šį sprendimą ir leidžia jums žinoti. linkėjimai.

Jis veikia, bet man teko atjungti kilpa filtrą, kuris yra prijungtas tarp į Vtune & pin 10 sintezatoriaus šis kaištis yra identifikuotas kaip CP duomenų lape), daro tai įvairaus dažnio keičiant į Vtune. ačiū IanP.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back