Ištekliai apie MELP ir MELPe vocoders

Gerbiami Aal turiu įgyvendinti melp 2400. Jei kas nors gali padėti man, kad kaip turėčiau pradėti ir pasidalija atitinkama medžiaga su manimi, aš būsiu dėkingas.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 08:58 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:52 ----------</span></span>
Jei u turite medžiagos apie MELP 2400, maloniai pasidalinti ja pas mane ne tak_iiec@yahoo.com būsiu dėkinga.

Sveiki, jau kas nors turi kodus ar programos MELP / MELPE už 600 bps? Gal galėtumėte atsiųsti ją man sazar@derezor.oilfield.slb.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 12: 05 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 12:00 ----------</span></span>
gal galėtumėte siųskite man sazar @ derezor . oilfield.slb.com

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 12:07 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 12:05 ----------</span></span>
Gal galėtumėte atsiųsti ją man sazar@derezor.oilfield.slb.com Dėl Samer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 12:08 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 12:07 ------- ---</span></span>
gal galėtumėte plase atsiųsti man elektroniniu paštu sazar@derezor.oilfield.slb.com Dėl Samer [color = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas at 12:22 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 12:08 ----------[/SIZE] [/ color ] coud galite atsiųsti jį man elektroniniu paštu sazar@derezor.oilfield.slb.com Dėl Samer

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 13:00 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 12:22 ----------</span></span>
kas nors gali padėti man atsiųsti MELP 600 elektroniniu paštu sazar@derezor.oilfield.slb.com Dėl Samer

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back