Ištekliai apie MELP ir MELPe vocoders

M

mowgli

Guest
Sveiki kas galėtų įkelti knygos / straipsniai / links about MELP (2400 bps) ir MELPe (1200 ir 600 bazinių punktų) vocoders? Any help būtų dėkingi. Mowgli

Dėkojame fontp. Aš jau žinojau, kad nuorodą ir aš atsisiųsti išeities 2400 bps Vocoder. Šiaip aš įvertino jūsų pagalba. Mano Mowgli

[Quote = Mowgli] Ačiū fontp. Aš jau žinojau, kad nuorodą ir aš atsisiųsti išeities 2400 bps Vocoder. Šiaip aš įvertino jūsų pagalba. Mano Mowgli [/quote] Sveiki, ar turite kodai arba programe iš melpe už 600 bps? Ar galite atsiųsti man kopiją, jei turite. Mano elektroninio pašto adresas: chandler@126.com I'm mokymosi melpe šį laikotarpį. Aš vertiname jūsų pagalbą. Pagarbiai zhengbike

MELPe 1200 nuoroda kodas areštas Mėgautis! Užsakyti lieka: Aš suteikti 200 taškai už melpe 600 bitų / s nuorodos kodas

Hi būtų galite atsiųsti man išeities mepe 600bps? Ar žinote, bet nemokamai išeities C54x (5x) DSP? Mano [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 11 minučių: [/color] [/size] mano el ahmadagha23 {@} yahoo.com

hi, everyone, aš dabar mokytis kalbos codig algoritmus 600bps, jei turite kodai arba programe už 600 bps melpe, Ar galite atsiųsti man kopiją prašom. Mano elektroninio pašto adresas: Gangmin_2006 (at) 126.com gana dėkingi už Jūsų pagalbą

Taip pat būtų įdomu pamatyti MELPe ne 600bps. brian.emailing (at) gmail.com

Ačiū, kad kiekvienas turi MELPe 2400 nuoroda kodas? [Quote = fontp] MELPe 1200 nuoroda kodas areštas Mėgautis! Užsakyti lieka: Aš suteikti 200 taškai už melpe 600 bitų / s nuorodos kodas [/citata]

Būtent! Kodėl ne? Tai vienas iš MELPe 1200/2400 bps ref.code "2400 bps tik MELP" kodo ten buvo metų http://maya.arcon.com/ddvpc/melp.htm bet jūs turėtumėte žinoti, kad MELPe kodo autorinės teisės saugomos. Compandent yra viena iš intelektinės nuosavybės savininkų MELPe. Taigi Jūs nesate tikimasi komercializuoti ji. Jie sako: Jeigu Jus domina MELPe / MELP licencijavimo, prašome susisiekti su mumis adresu: MELPeInfo@compandent.com

Ne bet koks, o kai kurie. MELPe yra prieinamas kaip objektas moduliai tik ir yra brangus. Nieko gero įvertinimo

Atsiprašome, kad įjungtumėte šią temą vėl. Ar kas nors MelpE 600bps šaltinio kodą?

Gal galite statyti 600bps melpe jei žinote, kaip sukurti 1200bps melpe iš 2400bps.

MELPe 1200 nuoroda kodas areštas atsisiųsti MELP1200 tačiau jame nėra melp.c ir melp.h failus. Ką apie šiuos failus? Siųsti man visiškai kodo / b ci mokausi šio programuotojas.

Sveiki, Jūs galite lengvai rasti knygą per: Guardian "JK sąrašas 100" geriausios knygos "sudaro 5 kūriniai Artimųjų Rytų autoriai [url = http://tinyurl.com/5bhb6s] 100 geriausių knygų visą laiką | Knygos | globėjas . co.uk [/url]

MELPe 1200 nuoroda kodas areštas atsisiųsti MELP1200 tačiau jame nėra melp.c ir melp.h failus. Ką apie šiuos failus? Siųsti man visiškai kodo / b ci mokausi šio programuotojas.
Jūs turite tai, projektas yra pilnas išeities kodas. Pagrindinis modulis yra sc1200.c

Taip pat būtų įdomu pamatyti MELPe ne 1200bps. majidfar09 (at) yahoo.ca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back