hi Jian-help reg.

hi Jian,
ThNKS for the explanation ..... supratau labai gerai ... kai i sumodeliuotais struktūros ... ir nerado prikabinti laukus netoli pėdsakus cpw_coupled_scaled 10 ....... turėtų būti daug sukabinimo nei paprastųjų cpw_coupled ....... galite u duoti man pasiūlymus dėl šio ........ kaip paveikslą tai ?......

Taip pat man reikia įvairių dielektrinius substratai su dielektrinė konstanta ?.... PLZ help man tas pats .....

i skaitomas dokumentas reg.Carbon Nanorurka užsisklęs (naudojamas nanometrų technologija ).... mes galime pavyzdį IE3D .... man padėti šiuo klausimu ...
expexting Jūsų pagalbos ..

su rtegards,
venkat.G.

Sveiki, venkat: Aš bandė modeliuoti struktūrą nuo 1 iki 100 GHz.Ryšys yra žemiau -80 dB, net jeigu ji yra.Į TLN yra labai trumpas ir izoliacijos tarp TLNs didelė.Negalima tikėtis labai didelis jungties.Jei increae ilgis matysite sukabinimo einame nors sukabinimo koeficientas nepakito.Įvairių dielektrinius parametrus, galite keisti jų pagrindinių parametrų dialogo.Aš negaliu pakeisti juos už jus, jei aš turiu duomenis.IE3D yra bendra
J. simuliatorius ir jis paprastai tinka įvairių parametrų.Žinoma, skaičiaus, bus apriboti jame.Tai gali sukelti problemų, galų gale, kai parametrai ne labai svyruoja.Tačiau, kaip jau minėjau, kad jums anksčiau, aš pabandyti tyrimo stabilumo IE3D su nanometriniuose matmenyse.Jis vis dar stabili parametrų (daugiausia pagrindo storio) ir toliau nano metras diapazone.Linkėjimai.

Max Jian,
ačiū už atsakymą ...... kaip pakeisti ilgio ir sukabinimo koeficientą PARAMETRAS langą .....

Taip pat man reikia įvairių dielektrinius substratai su dielektrinė konstanta naudojama praktikoje ?.... PLZ help man tas pats .....

yra dielektrinius turėtų būti grynai izoliatoriaus arba ji gali būti puslaidininkių vienas ?.......

i skaitomas dokumentas reg.Carbon Nanorurka užsisklęs (naudojamas nanometrų technologija ).... mes galime pavyzdį IE3D ....?..

atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Venkat:

Norėdami pakeisti ilgis, tiesiog pasirinkite viršūnių viename gale struktūros visų sluoksnių.Tada perkelti juos.Jei struktūra yra ilgesnis,
pamatysite daugiau S (i, j) sukabinimo.Hoewver, sukabinimo koeficientas (Cij ir Lij vieneto ilgis) negali pakeisti.

IE3D leidžia nustatyti įvairius substrato stack-up.Jei turite duomenų, jums tiesiog įveskite jų pagrindinių parametrų dialogo.Galite nustatyti gryno izoliatoriaus ir pusiau dirigentas kiekvienam dielektrinius sluoksnis.

Jūs, žinoma, turėtų būti suteikta galimybė modelis iregular anglies Nanorurka užsisklęs (naudojamas nanometrų technologija) dėl IE3D.Kaip bendras EM simuliatorius, kai patvirtinti, mes bandymas skalės parametrų, taikomų Imitacija.Dėl skaičiaus pobūdis EM simuliatoriai, bus visada ribas parametrus.Priklausomai nuo to, algoritmas ir implementacje, ribų gali būti skirtingos skirtingoms simuliatoriai.Dėl IE3D, mes patikrinome ji labai platų diapazoną parametrus.Pavyzdžiui, dielektrinė skvarba, mes tikriname jį iki 1000.Dėl laidumas pusiau kondicionavimo medžiaga, mes atlikome apklausą iki 10000.Dėl pagrindo storio, mes išbandyti jį iki mažiau kaip 1 nm.Šie diapazonai yra labai platus ir jie apima taikomų skalių labiausiai aukšto dažnio struktūras.Štai kodėl mes įsitikinę, kad IE3D tinka jūsų paraiškų.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

hi Jian,
ačiū už atsakymą ..... i got ur idėja reg.Privalumai IE3D .....

i neturi struktūra anglies Nanorurka užsisklęs (naudojamas nanometrų technologija )..... bus ir prašome modelį ir duok man savo structur ir geometrijos ?......

withb atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Venkat:

Paprastai, aš tai padaryti su kai kuriais pradinių parametrų.Jei neturite, jei keisti modelius nuo manęs.Kadangi Jūs nenurodėte sluoksnio informaciją, aš tiesiog pakeisti substratų modelių aš atsiųsti jums, ir šį darbą gali padaryti patys, naudodami mūsų vertinimo licencijų ar formalios licencijos Jūsų pusės.Tiesiog eiti pagrindinių parametrų MGRID (IE3D redaktorius) ir pakeisti dielektrinius stackup, kaip jums patinka.Linkėjimai.

hi Jian,
Ar anglies Nanorurka užsisklęs (naudojamas nanometrų technologija )..... naudingiausias per kitas struktūras kaip CPW, linijos, MicroStrip ?..... nėra jokių rezultatų, įrodantys ar patvirtinantys tht tai yra geriausias struktūra nm technologija? .. ....

herwith i prisegti failą reg.anglies Nanorurka užsisklęs ......... Ji yra pradinių parametrų modeliavimo ....... todėl prašome modelis man geometrijos tam pačiam ?......

tikisi ur reply ..
atžvilgiu,
venkat.g.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Sveiki, Venkat: Aš. Pdf failą file.000 iš EDABoard.Aš pervadintas jį file.pdf ir bandė atidaryti jį Acrobat.Dėl kai kurių nežinomų priežasčių, jis negali būti pradėtas.Linkėjimai.

hi Jian,

Aš perdavė PDF failą reg.Pereinamojo nacionalinė taryba užsisklęs ... Please help me modeliavimas pačiu ... Expecting ur reply ....

Taip pat aš turiu abejonių reg.conductors (juostos ).... whther atlikti juostos vario arba aliuminio ?......

Ar yra kitos dirigentas plačiai naudojamos nanometrų dizainas ?.......

prašome padėti man žinoti ... numatyti ur reply ...

wth atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Venkat: Taip.Aš gavau ji kai man buvo keliauti.Mano Notepad negali atidaryti PDF failą staiga.Aš atgal į biurą, ir aš ją patikrinti jums.Buvau labai užimtas mano pastaruosius keletą dienų.Atsiprašome už vėlavimą.Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back