hi Jian-help reg.

M

mailgvenkat

Guest
hi Jian,

tarp kelių srityje sprendimų metodai (pvz., MOM, FDTD, FIT, FDFD) ir
J. problemų, kurios metodas yra naudingas ?.... ir plačiausiai naudojamas ......

atžvilgiu,
venkat

Sveiki, Venkat:

Vėlgi, tai yra dažniausiai užduodamus klausimus.Kiekvienas algoritmas turi savo pranašumą skirtingi dalykai.Bendriems 3D problemų, FEM, geras lankstumo ir tikslumą.Tačiau lėtai ir reikalauja daug išteklių didelių struktūrų.FDTD ir FIT taip pat yra geras bendrojo 3D struktūros.Taip pat daugiau galinčių didesnių struktūras.Tačiau, jos tikslumą, paprastai yra mažesnė.Aš ne tiriamas FIT.Suprantu, kad tai gali tilpti savavališkai sienų geriau nei FDTD.Tačiau, mano supratimu, kad galutinis integracijos conformal struktūros taip pat gali išspręsti nedidelio matrica, kuri gali baigtis su tos pačios rūšies didelių išteklių.MOM yra neabejotinai geriausias pasirinkimas Planar 3D struktūros ir vielos konstrukcijų, nesvarbu whther greitis, tikslumas ir lengvai naudoti atžvilgiu.Tačiau TJO paprastai bus mažesnis, kurie gali būti visiškai 3D struktūrą ar struktūras su sudėtingais dielektrikas.Esmė yra ne vieną algoritmą bus geriausias kiekvieno tipo problemas.Nuoširdžiausi linkėjimai.

Jian

hi Jian,

ThankYou už atsakymą ....u turi algoritmas spręsti maxwells lygtis naudojant MOM ?....

Taip pat ką ir reiškia vadovas bangos ?.....

Tarp įvairių struktūrų (MicroStrip, linijos, CPW, ir tt) praktika, kuri yra plačiai naudojama nanometrų dizaino ?....

prašom man to paties ..... laukiant ur reply ..

dėl, venkat.G.

HI, Venkat:

Aš dirbu dėl TJO 23 metų (nes buvau vyresnysis mano colleage tyrimas).Aš sukūrė gana algoritmai ji.Dauguma mano paskutinio 16 metų darbų yra patentuota.Galite pabandyti rasti mano dokumentus AP-T ir MPS ir MTT-T ir MTT-S.in 1992-1994.

Nanoproduktų paraiškas, I am not sure, kurios vienas iš plokščių grandynams projektuoti, yra labiau populiarėja.Tačiau, aš suprantu, kad jums gali prireikti įsitikinti, kad juosta yra per plona.Jei jis yra per plonas, bus daug metalo nuostolių.

Nuoširdžiausi linkėjimai.Parašytas po 4 minučių:HI, Venkat:

Aš pamiršau atsakyti į savo klausimą vadove bangos.Aš turiu omenyje "bangolaidžio wavlength".Tačiau, aš pavadino ją "vadovas bangos", kai nori sutaupyti vietos.Linkėjimai.

hi Jian,

ThankYou dėkojame už vertingus pasiūlymus ...... galiu ir duoti man nuorodos į dokumentus, susijusius su TJO atlikti Jums, pone, ty nuorodos Jūsų popieriaus .......

tai visų alternatyvių struktūrų (išskyrus jau minėta ankstesniame komunikate) yra praktiškai MMIC dizainas ?....... Jei taip, prašome pateikti man alternatyvaus struktūras ir ryšius su juo ....

nekantriai laukia tavo atsakymo ....

atžvilgiu,
Venkat.G.

hi Jian,
tai visų alternatyvių struktūrų egzistuoja praktika MMIC dizainas ?..... Jei taip, prašome pateikti man informacijos apie tai .....

Ar yra koks nors MATLAB KODAI mamai pagrįstas srityje analysi su u. ....
i pateikta išsamaus paštu apie tai gimęs asmeninę pašto ID ....

Numatyti ur padėti ...
Pagarbiai,
venkat.G

Sveiki, Venkat:

Neturiu MOM kodas MathLab.Atsiprašome už tai.Ar galite paaiškinti savo pirmąjį klausimą?I am not sure what you mean jūsų sakinys "alternatyvios struktūros ...".

Bset atžvilgiu,

hi Jian,
nėra jokių struktūrų, išskyrus MicroStrip, linijos, CPW, etc naudojamas praktiškai MMIC dizainas ....

Atsiprašome tht i minima kaip alternatyvių struktūrų ?....

Seras ir davė geometrijos CPW, sgCPW su Mikrometrų matmenys ...... i bandė pakeisti šią nm ... tačiau nenurodyti kai kurių klaidų dėl uosto apibrėžimą ...... Kaip pataisyti ją. ... man padėti pone ....

atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Venkat: Jei naudojate laidų kaip pagrindinės dalys, bangolaidžius, jie turėtų būti populiariausių Planar TLN struktūras.

Dėl nm matmenys yra labai maži.Jums reikia padidinti sulieti tankis (sulieti dažnumo ir ląstelių viename bangos) taip, kad ląstelių dydis nebus labai didesnis nei vėžės plotis
ir tt Priešingu atveju simuliatorius gali aptikti kai kurias uosto matmenys yra per maži, palyginti su bangos ilgio Sankaba dažnių, ir ji rodo klaidą Jums.Linkėjimai.

hi Jian,
ačiū už atsakymą ...

Ar yra kokia nors galimybė IE3D apskaičiuoti Šķērsruna, sulaikymas, skambìjimo effects.etc. Tarp dviejų plokščių tx.lines ..... Jeigu taip, prašom pateikti man žingsniai po ...

Pagarbiai,
venkat.G.

Sveiki, Venkat: Prašome sukurti dvi sujungtos juostos struktūrą ir nustatyti 4 uostus 2 kartu juostelėmis.Tada, po modeliavimas su MODUA rodyti 4-port s-parametrus, galite naudoti PROCESAS-> LC-LYGIAVERTES arba PROCESAS-> PI-NETWORK LYGIAVERTES komandos MODUA rasti C ir L vertės dalyvauti.

hi Jian,
kaip sukurti dvi sujungtos juostos į IE3D .... tada imituojant mes tik S-parametrų, LC euivalent parmaters ..

bet kaip daryti Šķērsruna analizė .... kaip surasti sukabinimo koeficientą (netoli pabaigoje ir kiek pabaigoje) ..

numatyti ur reply ..
atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Ventkat: Čia yra sujungtas TLN struktūra iš jūsų gcpw.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

hi Jian,
ačiū už atsakymą ... ir bando imituoti struktūrą ...

su regrds,
venkat.G.

hi Jian,

Ar yra kokia nors galimybė IE3D imituoti dėl kryžminių tarp dviejų linijų, ty duoti signalus įėjimo į agresoriaus eilutę (tarkim port1 & 2) .. ir pamatyti, kiek signalas buvo sujungtas su auka linija (tarkim uosto 3
ir 4) ...

Prašome padėti man imituoti už nm subsrates pat ...

Pagarbiai,
] venkat.G

Sveiki, Venkat: Tiesiog nustatyti 4 uostus sukabintų eilutės ir galite pamatyti.Iš tikrųjų, galima naudoti kartu struktūros Nusiunčiau keletą dienų atgal.Galite palyginti freuency atsakymą kryžminio kalbėti apie MODUA o galite pamatyti signalo apie MDSPICE iš hte Zelandija produktus.Linkėjimai.

hi Jian,
Ačiū už atsakymą ... aš sumodeliuotais sukabintų gcpw struktūra ..... i wil pabandyti už freqiency atsakymą dabar ..... viltį, ir buvo padaryta mikrometrų ..... jei i masto žemyn 10 kartų .... ji atsirasti praradimu struktūra .....

But i hve bandė už Padalos ... jis šiek tiek klaidų dėl uosto apibrėžimą ...... todėl ir prašymą ir pakeisti matmenys toliau ty didinama pagal 10 kartų .....
prašome man sugraduotos goemetry failą, coupled_gcpw ....... kad i galite rasti tht sukabinimo yra daugiau tarp eilučių nm substarte .....

laukia ur reply ...
atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Venkat: Aš bandė sumažinti jį iki 10, ir kas tai yra ok.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

hi Jian,

ThankYou labai už goemetry failą ..... i bando imituoti ji .....

Kalbant apie tarpusavyje yra susirūpinęs ... nėra jokių struktūrų, išskyrus CPW, MicroStrip, linijos egzistuoja praktika ....... Jei taip, prašome pateikti man struktūrų .....

taip pat išskyrus tuos parametrus, pavyzdžiui, s-parametrus, tx.line paramters, RLC ekvivalentais, artimojo paskirstymo
ir tt .... nėra jokių kitų parametrų, apibūdinančių sujungti struktūrą (tai paveikia jos efektyvumą )?......

mes imituoti tuos, IE3D ?.....

numatyti savo atsakymo ....
atžvilgiu,
venkat.G.

Sveiki, Venkat: Be CPW, MicroStrip ir linijos, manau, susieta juostos taip pat yra naudojami.Iš esmės, šių TLN aprėpiančių nuo 0 iki aukštų dažnių, reikia bent 2 laidininkai, kad būtų bent vienas dauginamosios režimu be nutraukti dažnį.Tačiau, jūs taip pat nenorite naudoti daugiau nei 2, nes daugiau kaip 2 laidų bus sukurta daugiau nei 1 dauginamosios režimu.Kai daugiau nei 1 dauginamosios būdas atsitiks, jis bus dispersija ir jos turės įtakos perdavimo kokybę nepriklausomai nuo laiko ir dažnio signalų atžvilgiu.CPW yra 3 laidininkai ir jis turi daugiau nei 1 dauginamosios būdas ir tai nėra gerai šiuo aspektu.Dizaineriai turi sujungti du pagrindus kartu čia arba siekiant nuslopinti 2 dauginamosios režimu.Žinoma, CPW turi kitų privalumų, tokių kaip mažo Dispersija dėl Ereff, lengva gaminti, nes nereikia VIaS ir lengvai prisijungti Susitelkusius elementai jiems, nes mes galime sujungti juos į paviršiniam ir mums nereikia kasti skylės.

Visi šie parameers (-ai parametrams, TLN parametrų RLC lygiaverčio grandines) yra susiję vistiek.IE3D puikiai plokštiesiems cricutis ir jį galima naudoti visų šių rūšių užsisklęs.Linkėjimai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back