HFSS - sklaidos diagrama Sievenpiper struktūra

Kitas dalykas, gali kas nors man, iš dispersijos schema, kuri taškas yra gama?

Ačiū!

Norėdami tuos, kurie domisi naudojant BST MWS už braižymo Dispersija diagramas.

Tikrinti modelis savo struktūrą ir assing periodiškai sienų juos ir skambinti jiems px ir py, pvz.Jie turi būti valomas atitinkamai, gauti tris sritis diagramów.

Ką daryti, kad parametras raidos pirma, "Gama" ir "X", kur px yra nulis ir py yra valomas nuo 0 iki 180.Laikrodis yra gonna "dažnio režimu 1"
ir tt Tai turi būti padaryta pagal Eigenmode Solver.Po jo padaryti, saugo tyrimų rezultatus pagal katalogą (po 1D rezultatų paspauskite dešiniu klavišu ir "pridėti naują medžio aplanke").Ar dar vykdoma "X M plotą, dabar jūs raidos px nuo 0 iki 180 ir tegul py lygi 180.Išsaugoti duomenis ir pereikite prie paskutinio paleisti "M-Gama", kur px ir py yra valomas nuo 0 iki 180.

Siekiant organizuoti visus duomenis tik viena sklypo youll turite naudoti šabloną apdorojimo, jei esate tingus kaip aš eksportuoti ascii failus Matlab ar alike.
Jūs skambinti sklypai (apkrova 1D duomenų byla, išorės) šabloną apdorojimo.Skambink į visus tris.Tada "X M" turi turėti 180 keičiamas į x ašį, naudokite parinktį "1D rezultatas 1D rezultatas" ir rašyti į šiuos atitinkamus rezultatus x
180 pagal variantą "x masto funkcijos f (x)" .

Kalbant apie "M-Gama", ji turi būti kreipiamas ir veidrodžio - o ne tik x
180 jums reikia parašyti-x 540.Tada jos vien kopijuodami kreives pagal kai kurių naujų sukurtą aplanką.

Manau, kad jos visiems.Hope nėra klaidų ....

hi mpero

ir visų pirma ačiū už jūsų expanation sukurti Dispersija diagramą naudojant BST MWS.
Bet manau, kad jos vis dar nėra aišku, man.šią procedūrą kurį minėta buvo aptarti šią svetainę anksčiau.
tačiau pagrindinė problema yra tai, kaip sujungti trijų dalių gauti visą Dispersija diagrama.you cant get Dispersinė diagrama pavyzdžiui sievenpiper grybo tipo struktūrą, jei naudojate šį metodą
Manau, jei jau kurti šią diagramą naudojant cSt būtų puikiai, jeigu jūs tiesiog nusiųsti gimęs modelis, kartu su rezultatais.daugelis žmonių turės naudos iš šios

linkėjimai

Gerbiami mpero,
Dėkojame už aiškinant kuriančio Dispersija diagrama CST.Aš būtų dėkingi, jei jūs įkelti visą modelį, kad mums matyti plačiau.Ačiū.

Linkėjimai
Praful

Manau, kad tai yra geras būdas tai padaryti
Thanks a lot!

hi mpero

mes vis dar laukiame jūsų įkelti Dispersinė diagrama grybo rūšį EBG struktūros kurį sukurta naudojant CSTlinkėjimai

mpre, ačiū jums labai už Jūsų rekomendacijas dėl išsibarstymo diagrama

iT S very nice postas mpre, i cheked ir jis dirbo, išskyrus punktas: "... reikia rašyti-x 540"

Manau, shoud kitą susijusią x priežasties atrodo, kad ne tiksliai.Tks

Vey gražus paaiškinimas Dispersijos OBG naudojant BST.Ar galite man hw mes galime sukurti juosta žemėlapyje (dažnumas vs
aps. / santykis sklypo) nuo PBG naudojant BST?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back