HFSS - sklaidos diagrama Sievenpiper struktūra

H

Hertz

Guest
Labas,

Aš stengiuosi statyti Dispersinė diagrama Sievenpiper struktūrą naudojant eigensolver į HFSS.Iš esmės, aš vienetas ląstelės jo struktūra.Aš PDL, kuri yra maždaug 5-6times aukštis struktūrą.Aš nustatyti master / slave sienos šonuose.

Gauti pagrįstus susitarimus su savo rezultatus tarp šviesos linijos jo popieriaus.Tačiau, kai bangų Vektorius yra labai panašus į Gama iš Brillouin zoną, yra labai daug nuostolių.Iš esmės, mano įsivaizduojama dažnis yra labai didelis ir sprendimus šiais klausimais.

Bet kas naudoja HFSS statyti Dispersija diagramoje?Nesu tikras, kaip naudotis PDL ribų čia.Please help.

Thanks in advance!

Max George137,

Norėčiau žinoti.Koks jūsų elektroninio pašto?

Ačiū,
Hertz

Max Hertz,

Ar kada nors išspręsti Dispersija diagrama problema HFSS?Aš panaši problema ... jei aš tik spręsti 1 režimas, konvergencijos ir generuoja Dispersija schema yra teisinga.Tačiau jei aš pasakysiu HFSS išspręsti 4 režimai, rezultatai yra labai blogi, tai yra nuosavų reikšmių už 2, 3, ir 4 rūšių neatrodo teisingas ... Any help is appreciated.

Kadangi 4 eigenmode (ypač M-simetrija punktas) atrodo gana aukšto dažnio.A stora akių paprastai yra būtina.

Ką reikėtų nustatyti konvergencijos ir kiek rūšių reikėtų spręsti?Taip pat reikėtų atgaivinti akių kiekvienam Eigen-taškas arba gali naudoti tą patį akių?Taip pat ką konverguoja nekilnojamojo dažnio tik padaryti?Shouldn't ji visada turi būti realūs?

Hertz rašė:

Labas,Aš stengiuosi statyti Dispersinė diagrama Sievenpiper struktūrą naudojant eigensolver į HFSS.
Iš esmės, aš vienetas ląstelės jo struktūra.
Aš PDL, kuri yra maždaug 5-6times aukštis struktūrą.
Aš nustatyti master / slave sienos šonuose.Gauti pagrįstus susitarimus su savo rezultatus tarp šviesos linijos jo popieriaus.
Tačiau, kai bangų Vektorius yra labai panašus į Gama iš Brillouin zoną, yra labai daug nuostolių.
Iš esmės, mano įsivaizduojama dažnis yra labai didelis ir sprendimus šiais klausimais.Bet kas naudoja HFSS statyti Dispersija diagramoje?
Nesu tikras, kaip naudotis PDL ribų čia.
Please help.Thanks in advance!

savedadogs rašė:

Ką reikėtų nustatyti konvergencijos ir kiek rūšių reikėtų spręsti?
Taip pat reikėtų atgaivinti akių kiekvienam Eigen-taškas arba gali naudoti tą patį akių?
Taip pat ką konverguoja nekilnojamojo dažnio tik padaryti?
Shouldn't ji visada turi būti realūs?

Kaip aš galiu naudoti tą patį akių versija 10?Po 3 valandas 31 minučių:sassyboy rašė:Nuosavų reikšmių yra pateikiami kaip realaus ir įsivaizduojamo vertybes.
Todėl gali nueiti tik nekilnojamojo dalį, jei įjungta.
Eignenvalues neturėtų būti tik realūs.

Labas,

Aš irgi naudoju hfss sudaryti išsibarstymo diagrama sievenpiper struktūrą.Kiek rūšių reikėtų spręsti ir kuriam beta punktas man mano akių?Aš pakartotinai naudoti akių kitiems eigenpoints.Prašome atsakyti.

Does anybody know metodas imituoti šio dispersioin digram su CST.

huilailiu rašė:

Does anybody know metodas imituoti šio dispersioin digram su CST.

Ačiū.Bet problema yra tai, kokios sienos ir nustatyti zmax?H = 0 boudary arba E = 0 boundary.What yra fizinis paaiškinimą šio boudrary apibrėžimas?
Many thanks.Po 7 minučių:Ačiū.Bet problema yra tai, kokios sienos ir nustatyti zmax?H = 0 boudary arba E = 0 boundary.What yra fizinis paaiškinimą šio boudrary apibrėžimas?
Many thanks.

[quote = "huilailiu"] Ačiū.Bet problema yra tai, kokios sienos ir nustatyti zmax?H = 0 boudary arba E = 0 boundary.What yra fizinis paaiškinimą šio boudrary apibrėžimas?
Many thanks.Po 7 minučių:Jei jūsų sprendimų palaiko atvirą krašto sąlyga (kuri Manau HFSS daro), tada, kad būtų geriau ... ir jo fizinė interpretacija yra gana akivaizdus.

the light line will be influenced by whatever boundary you select.

Jei tik yra PMC ar PKA krašto sąlyga (whick Aš atsimenu yra apribojimas MWS), tai būdas rezultatus, kurie yra virš
šviesos linijos bus įtakos kokios sienos pasirinkti.

the light line are considered.

Reikėtų pažymėti, kad nustatant paviršiaus dabartinės Pločio, tik rūšių, kurios yra mažesnės už
šviesos eilutė yra manoma.
boundary solution would either radiate off the structure (in the case of the TE modes that are above the first bandgap freq. range) or be bound to the light line (in the case of the TM modes that are below the first bandgap freq. range).

Mano mąstymas yra tai, kad šių rūšių (tie virš šviesos liniją ...) yra tos pačios paviršiaus dabartinių režimų, kad tais atvejais, kai atviros
sienos sprendimas arba promieniuje off struktūrą (tuo atveju, kai VE rūšims, kurios yra aukščiau pirmą Pločio freq. diapazonas) arba gali būti susijęs su šviesos eilutė (jei TM režimus, kurie po pirmojo Pločio freq. diapazonas).Nurodyti Sievenpiper's Seminal popieriaus ...

Turi būti rūpinamasi, kad pakankamai toli būti įtrauktas tarp zmax iš tirpalo erdvės ir max Z aspektas struktūrą, vengti ir tiesioginės impedancja pakrovimo struktūrą.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Dėkojame už pranešimą, ar kas nors turi Metodas ir plėtoja struktūra's juostos plotis?ačiū.

labas

does anyone sumodeliuotais į sivenpiper struktūra disperson diagramą naudojant BST MWS?
būtų labai gerai, jei kas nors po procedūros siekiant gauti šią schemą cSt

linkėjimai

Aš mėginu imituoti šią diagramą su cSt 2008, bet nežinau kaip sklypo rezultatus.

Manau Rezultatas žiūrėti, ir turi būti pridėti kažką daugiau kaip dažnio režimu sklypo tačiau aš nežinau ką.
Gal su userdefined.

Bet kas yra idėja?

Hi all,

Tiesiog atėjo per šį forumą, ir jis neabejotinai skamba kaitinamas su Sievenpiper darbo ir dispersija schema!I've found a dosument dėl ansoft
interneto svetainėje, kuri padeda jums nustatyti sklypo 2D ir 1D Dispersija diagrama (norėtų pasidalinti čia, išskyrus, nesu labai tikras, ar tai leidžia, gali kas nors pasakyti, jei i galite įkelti jį čia? )

Anyways, mano pagrindinis tikslas, kai braižymo 2D Dispersija diagrama rasti eigenfrequencies į aukštą simetrija taškus (gama, X ir M).Šios vertybės, kartu su BLOCH impedancja leis man išgauti induktyvumas ir talpa vertės
nustatymo (LL, CL, LR, CR).Mano klausimas, ar kas nors turite idėjų apie braižymo ir BLOCH varža?I've found knygą metamedžiagos, kad sako, kad į Bloch Impedancja galima rasti pagal formulę ZB = 2P / I * I, P, kur galima rasti nuo paviršiaus interation E ir H srityje uosto paviršiaus.Tai iš esmės kaip caracteristic impedancja Zo apskaičiuojamas HFSS, naudojant Zpi.

Ar tai reiškia, kad reikia atlikti modeliavimo modalinio režimas ir statyti uostą vieneto ląstelių?Jei taip, kas gera uosto dydžio, nes keičiant uosto dydis priklausys nuo terminalo varža.Ir, i am doing this teisingai?Please help!

Thanks a lot!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back