Greitas Opamp-priklauso nuo GBW ar BW?

A

analogartist

Guest
Nežinote, kas sukelia Didelis greitis Opamp (uždaro ciklo) ..Aš gautų žingsnis input for single pole uždaro ciklo sistema būtų
V0 (1-e (-WF))
kur WF yra uždara pralaidumo ė = (1 βAo)

ė, kur yra atvira kilpa BW, Ao yra atvira kilpa įgyti ir β yra grįžtamojo ryšio faktorius ..

Tai gerai, kad būtų suderinti su šio WF-ė β * * Ao ...svarsto ė <ė β * * AO.

Jei aš tai tada sistemos greitis priklauso nuo GBW ir ne BW?.Tačiau dauguma knygų pasakyti greitis priklauso nuo kūno svorio (Rise time = 0.35/BW).

Įdėti ją į kitą kelią
Jeigu aš opamp1, kuri sako apie 300MHz ir GBW iš 1MHz ir BW
ir kitos opamp2 kuris nuo 500 MHz ir GBW nuo 800Hz BW.Kuris yra greitesnis: opamp1 arba opamp2?

Dėkingas enlightment ant paprasto (įkyrus) klausimą?

Ačiū

http://www.elektrotekno.com/forum-10.html

aplankykite šią nuorodą atsisiųsti reikia Daiktai

į sveikatą

analogartist rašė:

Nežinote, kas sukelia Didelis greitis Opamp (uždaro ciklo) ..
Aš gautų žingsnis input for single pole uždaro ciklo sistema būtų

V0 (1-e (-WF))

kur WF yra uždara pralaidumo ė = (1 βAo)ė, kur yra atvira kilpa BW, Ao yra atvira kilpa įgyti ir β yra grįžtamojo ryšio faktorius ..Tai gerai, kad būtų suderinti su šio WF-ė β * * Ao ...
svarsto ė <ė β * * AO.Jei aš tai tada sistemos greitis priklauso nuo GBW ir ne BW?.
Tačiau dauguma knygų pasakyti greitis priklauso nuo kūno svorio (Rise time = 0.35/BW).Įdėti ją į kitą kelią

Jeigu aš opamp1, kuri sako apie 300MHz ir GBW iš 1MHz ir BW

ir kitos opamp2 kuris nuo 500 MHz ir GBW nuo 800Hz BW.
Kuris yra greitesnis: opamp1 arba opamp2?Dėkingas enlightment ant paprasto (įkyrus) klausimą?Ačiū

Kas tai yra nuoroda ...važiuoja į kai kurias užsienio kalbų tinklapyje ...?

Hi analogartist,
I'am not sure GBW yra Gain spartos produktas ar ne.vieno poliaus sistemą, jei GBW reiškia gauti spartos, iškart gauna GBW, BW gali būti gauta iš GBW.Pavyzdžiui, GBW = 10m (80dB bent 1K), BW = 10m (0dB ne 10MHz)
gali padėti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back