GPRS modulis

Aš esu iš Indijos, norėčiau įsigyti kai kurių pigūs GSM, GPRS ir GPS moduliai tyrimų ir plėtros gali kas nors man pateikti keletą kontaktų arba URL

Jei norite duomenų ryšį, tada jūs galite pabandyti M200 (modulis) iš "Kyocera Wireless ( http://www.kyocera-wireless.com/m2m-business/ ) Tai CDMA 1xRTT gali, Tri-Mode prietaiso. Turi balso ir duomenų perdavimo pajėgumus ... ir GPS .. jei tinklas palaiko GPS (GPS) :) Atsiprašome, padaryti žinoti jo kaina ...

Hi Nikhil, M200 modulis jau minėjau, aš dont think Kyocera bus parduoti kiekis 1 arba 2, bet yra keletas mažmeninių pardavėjų, tačiau Indijos "Tata" ir "Reliance dont remti GPS. Mano draugas turėjo naudoti "Nokia" GSM telefonais, siųsti SMS ir naudojo GPS imtuvo lustas padaryti GPS nustatyti. Galite pabandyti duomenys pasiruošę CDMA telefonas iš "Kyocera" daro Duomenų skambučio (žinomas kaip pririšti skambutį), tačiau jums reikės jūsų prietaiso PPP kamino) ir paleisti TCP / IP per. ty GPS nustatyti, gauti duomenys, siųsti jį į serverį internete per pririšti skambutį. Bet kuris nors iš šių jums reikia telefono duomenų kabelis ir AT komandų dokumentas. "Nokia" būtų geras pasirinkimas .. pažymėkite kai kuriuos senus "Nokia" telefonams, ir už mobilųjį telefoną hacks, paiešką jūs galite gauti kai kurių patarimų. Tai susiję Vignesh Baliga

Tai naujų, moderniausių knyga siūlo Jums visapusišką, išsamų pristatymą GPRS (bendrojo paketinio radijo ryšio). Knyga padės jums suprasti, kaip ši sistema yra naudojama kaip pagrindinis pastatas blokas naujų mobiliojo interneto technologija. Jūs labai išsamiai išnagrinėti svarbiausius aspektus, GPRS, ir gauti realaus pasaulio neišvengiamų sunkumų, jums teks susidurti su šios srities supratimą. Po bendra apžvalga GSM ir GPRS sistemos, knyga suteikia jums išsamią įvairių svarbių klausimų, įskaitant radijo sąsajos, GB sąsaja, BSSGP, signalizacijos plokštumoje, vartotojo plokštumoje, ir RLC (radijo ryšio valdymo) principų aprėptį . Case Studies visoje pateikti paprastą požiūrį į įgyvendinimo problemas, kylančias kūrimo proceso metu, kartu su siūlomus nutarimus. Šis unikalus šaltinis, yra esminė nuoroda inžinieriams, dirbantiems šioje srityje, ir taip pat tarnauja ir kaip tekstą Išplėstinė susijusių kursų studentams ir aukštesnės studijų pakopos studentai. Download: rapidshare.de
http://www.itebookhome.com/download.asp?id=749

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back