GPRS modulis

J

john168

Guest
Noriu dizainas GPRS trancing sistema. 8O MCU: PIC16F77 arba PIC18F252. GPRS MODEULE: BENQ M22. Žinau, M22, kad P2P funkcija, Bet tik Suport fiksuotas IP. Noriu naudoti domeno vardą, bet i dont know, kad padaryti DHCP. Jonas

Yra GPRS DHCP tinklo informacija bus priskirtas per VPP derybų proceso ... tai kodėl beveik skaidriai galite pakeisti įprastas modemas su GPRS modulis ...

Man patinka dirbti Benq M22, tačiau aš nesu tikras, iš jų duomenų lape, ar ji inbuild TCP / IP. gali ir patvirtinkite mane

i duomenų lape, piešinio, AT komandų M22 ir M32, M22 "duomenų lapą, jei kas nors reikia daugiau, aš įkelti juos vėliau ~

Sveiki visi, Ačiū už atsakymą Mes naudojame "BenQ" M22, gali kas nors man pasakyti, kaip man prisijungti prie interneto (GPRS) iš kompiuterio. Nė vienas iš jų techninių duomenų lapuose nurodoma, kad. Taip pat nesame tikri, ar ji inbuild VPP Stack. Dar kartą ačiū ieško jūsų vertingos informacijos Pagarbiai Nagų

Sveiki, mano broliai? Kur galiu pirkti 2 arba 3 BENQ moduliai labai žemomis kainomis? Esu kalbėti iš Brazilijos. Thanks a lot ...

nagų, jei ir naudojate Windows sistema, galite sukurti naują ryšį prie interneto, reikia vartotojo vardą, slaptažodį ir vadinamas (kaip modemą prisijungti prie interneto), kaip aš žinau, M22 ppp inbuild (tikrai), bet ar ji TCP / IP, kurti, aš nesu sure.but kai BenQ modulio tipas turi būti TCP / IP, kurti! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 6 minučių: [/color] [/size] [quote = gorkin] Sveiki, mano broliai? Kur galiu pirkti 2 arba 3 BENQ moduliai labai žemomis kainomis? Esu kalbėti iš Brazilijos. Dėka daug ...[/citata] Hi ~ gorkin, aš nežinau, jei jis turi kokių nors agentas Brazilijoje, bet aš žinau, kai agentas Kinijoje, jei kas nors reikia Benq moduliai daryti, kai plėtoti, jie gali paprašyti mėginių ! nemokamai ar mažomis kainomis agentas ir gali pabandyti prisijungti agentas Brazilijoje ~:)

Ačiū samloyer. Aš jau, mano GPRS įjungtas mano paslaugų teikėjas, ir jis davė man reikalingi duomenys prisijungti prie GPRS tinklo. Ryšio seanso režimas: Nuolatinis Ryšio saugumas: Išjungtas Duomenų nešmena: GPRS APN: portalnmms TL Pridėti: 10.10.1.100 Autentiškumo tipas: Normalus Įėjimas tipas: Automatinė Nick: Slaptažodis: Atributika Nr: * 99 *** 1 # aš prijungta Serial Port, M22 prie kompiuterio ir pradėjo HyperTerminal. Tada daviau komandą dial taip ATD * 99 *** 1 # aš gauti atsakymą, kaip CONNECT po ~ }#@!}!}"}} 3 }"}&}}}}} #}% B #} %}'}"}(}" o} 1 ~ Nuo HEX ekvivalentai aš atėjau žinoti, kad jie LKP paketus. Aš nežinau kaip padaryti, kad naudoti inbult VPP kamino daryti būtina Autentiškumo ir pagaliau gauti prijungtas prie neto. Ar yra kokių nors AT komandomis naudojant vidaus PPP kamino? Laukiama jūsų pagalbos, nagų

, atsiprašau Nagų i ne gerai žinome apie M22 inbuild ppp, bet kokio tipo modulis yra skirtingas, ir jie turi savo valdymo sistemos vairuoti, aš žinau, kad kai parametras turėtų būti nustatyta pirmą kartą, kaip AT + CGDCONT, ir M22 "ATcommand dar? taip, tikiuosi, naudinga, tiesiog gauti GPRS dalis! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 22 minučių: [/color] [/size] M22 AT komandų

Ačiū samloyer specifikacijų nėra pasakyti, kaip naudoti PGP kamino. Iam negali gauti bet pažymi modulis. Dabar Pirmiausia noriu išbandyti modulį iš PC naudodami PC VPP kamino. Norėdami tai padaryti, aš įdiegta standartinis modemas, tačiau standartinio modemo AT komandomis ir šį modulį, yra šiek tiek skirtingi. Ten turėtų būti pakeisti AT komandas kompiuteryje. Gali kas nors suteikti jokios informacijos apie tai. Dėl nagų

kur galima nusipirkti Benq M20 modulio internete? (internetinė)

Kur aš galiu nusipirkti Celon arba BenQ M20 moduliai? bet koks URL?

Ačiū samloyer specifikacijų nėra pasakyti, kaip naudoti PGP kamino. Iam negali gauti bet pažymi modulis. Dabar Pirmiausia noriu išbandyti modulį iš PC naudodami PC VPP kamino. Norėdami tai padaryti, aš įdiegta standartinis modemas, tačiau standartinio modemo AT komandomis ir šį modulį, yra šiek tiek skirtingi. Ten turėtų būti pakeisti AT komandas kompiuteryje. Gali kas nors suteikti jokios informacijos apie tai. Dėl nagų
M32 modulį pratęstas komandas su M22. Jums nereikia naudoti modemo tvarkyklę atlikti VPP kamino ... Naudokite tik PC ir paprasta terminalo ... Jei neturite M32 TCP IP app dėmesį, aš įkelti jums, tikiuosi, kad šią pagalbą / /

Labas, Iam naudojant BENQM22 GSM modulis. Šis modulis palaiko GPRS ir PPP kamino. Kai normalus komandos režimu (išdavimo AT komandų), IAM Kiekvienas dalykas veikia puikiai. IAM gali siųsti ir priimti skambučius ir SMS. , Kai aš noriu daryti duomenų perdavimo per GPRS, aš lizdas Ne, APN tt ir aš prisijungti prie GPRS naudojant ATD * 97 #. Tada modulis patenka į duomenų režimu. Dabar Iam gali siųsti ir imtuvo duomenys. Bet dabar, vidutinis laikas, kai incomming balso skambučių modulio, nuoseklųjį prievadą modulio nebeatsako. Duomenų lape sako, kad "+++" turi būti suteikta grįžti į komandą būdas ir tvarkyti balso ryšį. Bet modulis ne reaguoja į "+++". Ir po šio modulio nuoseklųjį prievadą visam laikui nustoja veikti, net jei žiedas sustoja. Tada aš turiu jokio kito pasirinkimo, kad tai aparatūros naujo modulio (išjungia ir maitinimui). Gali kas nors pateikti sprendimą ar pasiūlymų, per problema. Nuoširdžiausi linkėjimai, lsnagu

Aš esu iš Indijos, norėčiau įsigyti kai kurių pigūs GSM, GPRS ir GPS moduliai tyrimų ir plėtros gali kas nors man pateikti keletą kontaktų arba URL

Jei norite duomenų ryšį, tada jūs galite pabandyti M200 (modulis) iš "Kyocera Wireless ( http://www.kyocera-wireless.com/m2m-business/ ) Tai CDMA 1xRTT gali, Tri-Mode prietaiso. Turi balso ir duomenų perdavimo pajėgumus ... ir GPS .. jei tinklas palaiko GPS (GPS) :) Atsiprašome, padaryti žinoti jo kaina ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back