Feko Suite 4,2

B

bangos maniakas

Guest
Įvertinusi aplankė feko tinklapį,
mes pastebėjome, kad po truputį naujienos:

MLFMM už Elektra Didelės struktūrų

Naujas modulis, kuris bus išleistas su FEKO Suite 4,2 padės modeliavimas elektra didelių struktūrų paprastesnis ir daug sparčiau, reikia žymiai mažiau atminties.Kadangi sprendimas antenos veikimo 1GHz dėl kariniam lėktuvui reikės 650 GBytes RAM naudojant įprastinių mama, kad MLFMM gali išspręsti tą pačią problemą vienu 64bit procesorius naudoja tik 2,5 GBytes RAM.

Naujoji technologija, Multi-Level Greitas Multipole metodas (MLFMM), yra greitesnis, efektyvesnis būdas spręsti sąveikos matrica.Į MLFMM buvo tiriami keliais mokslinių tyrimų institutai daug metų, tačiau FEKO tai pirmoji komercinė kodą, norėdami jį į rinką plačiajai 3D struktūros.Į MLFMM naudoja daug mažiau atminties nei įprastinės metodas moments.Norėdami klasės plataus problemų, visą struktūrą, dabar gali būti įtrauktos į pavyzdį, ir išspręsta be artėjimą, arba apribojimai paprastai susijusios su aukšto dažnio metodus.Į MLFMM Tikimasi, kad didžiausią įtaką modeliavimo elektra didelių antenos arba antenų, sumontuotų ant elektriškai didelės platformos (pvz., orlaiviai, laivai ir automobiliai).

Pagal Feko ketvirčio, Feko Suite 4,2 bus išleistas liepos pradžioje.

Linkiu jiems papildomas galinga optimizavimo modulis Feko.

bangos maniakas

Max wavemanic,

iš tiesų tai yra gera žinia.Aš tikimės, kad naudojant šį metodą spręsti aukšto lambda problemų.Tačiau, aš šiek tiek supainioti su MLFMM dėžės į
3. geriausių lygio kurioje jie
buvo įdėti į savo svetainę.Ar kas nors žino, ką jie naudojami?Kaip šis metodas palyginti su FDTD sulieti ir atminties comsumption?Į sveikatą,
Element7kbangos maniakas rašė:

Įvertinusi aplankė feko tinklapį, mes pastebėjome, kad po truputį naujienos:

************************************************** *****MLFMM už Elektra Didelės struktūrųNaujas modulis, kuris bus išleistas su FEKO Suite 4,2 padės modeliavimas elektra didelių struktūrų paprastesnis ir daug sparčiau, reikia žymiai mažiau atminties.
Kadangi sprendimas antenos veikimo 1GHz dėl kariniam lėktuvui reikės 650 GBytes RAM naudojant įprastinių mama, kad MLFMM gali išspręsti tą pačią problemą vienu 64bit procesorius naudoja tik 2,5 GBytes RAM.Naujoji technologija, Multi-Level Greitas Multipole metodas (MLFMM), yra greitesnis, efektyvesnis būdas spręsti sąveikos matrica.
Į MLFMM buvo tiriami keliais mokslinių tyrimų institutai daug metų, tačiau FEKO tai pirmoji komercinė kodą, norėdami jį į rinką plačiajai 3D struktūros.
Į MLFMM naudoja daug mažiau atminties nei įprastinės metodas moments.
Norėdami klasės plataus problemų, visą struktūrą, dabar gali būti įtrauktos į pavyzdį, ir išspręsta be artėjimą, arba apribojimai paprastai susijusios su aukšto dažnio metodus.
Į MLFMM Tikimasi, kad didžiausią įtaką modeliavimo elektra didelių antenos arba antenų, sumontuotų ant elektriškai didelės platformos (pvz., orlaiviai, laivai ir automobiliai).

************************************************** ******Pagal Feko ketvirčio, Feko Suite 4,2 bus išleistas liepos pradžioje.Linkiu jiems papildomas galinga optimizavimo modulis Feko.bangos maniakas

į MLFMM galimybė buvo prieinama versija 4.01, bet gal jis nebuvo kruopščiai patikrintos.

Norėdami element7k:
MLFMM bus naudojami į Interative solver.Ji spartina žingsnį matix vektoriniu produktas.Iš esmės langeliai naudojami pertvarų visos "klasikinės" metu matricos į blokus (arba medžio blokai).Tolimųjų lauko sąveikos (off-įstrižinės) blokų matricos nebus skaičiuojamas aiškiai (todėl jie įrašyti į atmintį).Vietoj, rezultatas (off-įstrižinės blokas) * (dalis apytikslê tirpalo vektoriniu) yra derinamai vyksta 3 etapais minėta, nenaudojant Adatiniai elementai (į off-įstrižinės blokas).

loucy rašė:

į MLFMM galimybė buvo prieinama versija 4.01, bet gal jis nebuvo kruopščiai patikrintos.Norėdami element7k:

MLFMM bus naudojami į Interative solver.
Ji spartina žingsnį matix vektoriniu produktas.
Iš esmės langeliai naudojami pertvarų visos "klasikinės" metu matricos į blokus (arba medžio blokai).
Tolimųjų lauko sąveikos (off-įstrižinės) blokų matricos nebus skaičiuojamas aiškiai (todėl jie įrašyti į atmintį).
Vietoj, rezultatas (off-įstrižinės blokas) * (dalis apytikslê tirpalo vektoriniu) yra derinamai vyksta 3 etapais minėta, nenaudojant Adatiniai elementai (į off-įstrižinės blokas).

Deja, aš neturiu jokių FMM kodas.

Jei kalbame apie MicroStrip pleistras antena (Fraktalas, ar ne), tada aš bijau FMM padės ne.Jis naudojamas su laisvos vietos žalia funkciją (ty tam tikras specialias branduoliai).Ji taip pat nebuvo įgyvendintas sluoksniuotu Žalioji funkciją.

antra, nemanau,
kad FMM automatiškai gali pasinaudoti savarankiškai panašumo Fraktalas antenos.

loucy rašė:

Deja, aš neturiu jokių FMM kodas.Jei kalbame apie MicroStrip nustatyti antena (Fraktalas, ar ne), tada aš bijau FMM padės ne.
Jis naudojamas su laisvos vietos žalia funkciją (ty tam tikras specialias branduoliai).
Ji taip pat nebuvo įgyvendintas sluoksniuotu Žalioji funkciją.antra, nemanau, kad FMM automatiškai gali pasinaudoti savarankiškai panašumo Fraktalas antenos.

Yra dviejų komercinių priemonių, kad būtų galima analizuoti Fraktalas p (at) tch antena: Ansoft dizaineris ir EMAG technologijos EM-Pikasas.Abu šie įrankiai turi greitus algoritmai, kurie taikomi sluoksniuotu žiniasklaidos.

Kaip FMM į sluoksniuotu žiniasklaidos, yra keli universitetai daro mokslinius tyrimus šio.Juos naudojant Diskretusis kompleksas vaizdų metodas (DCIM) suderinti Žaliosios funkciją, ty apytiksliai Žaliosios funkcija su daug laisvos erdvės Žalioji funkcijos.Deja DCIM nėra tvirtas ir daugiasluoksnės terpės.

Net vieno dielektrinius sluoksnis, DCIM yra problema su toli sąveika.Taip, yra straipsnių apie derinį DCIM ir FMM kai viena ar dvi specialios pavyzdžių buvo suteikta.Tai yra tik "popierius".

Vilija wrote:

Yra dviejų komercinių priemonių, kad būtų galima analizuoti Fraktalas p (at) tch antena: Ansoft dizaineris ir EMAG technologijos EM-Pikasas.
Abu šie įrankiai turi greitus algoritmai, kurie taikomi sluoksniuotu žiniasklaidos.

Aš manau, kad sąvoka "greitas algoritmas" į Wiley komentaras gali turėti kitą prasmę.

Kiek žinau, ansamblis (integruotos Ansoft dizaineris) ir EmPicasso neturi "greitas algoritmas" įgyvendinti.Kitaip tariant, jų matricos sprendimų yra ne greičiau nei įprastiniai visiškai arba kartotinis solver.Jie gali turėti tam tikrų greitai algoritmas pildymo matricos, bet tai kita istorija iš FMM.

Vienintelis kitas komercinės MOM priemonė su greito sprendimų yra SuperNec (vadinama "tiesiog nedidelio"?), Galite patikrinti.

loucy rašė:

Aš manau, kad sąvoka "greitas algoritmas" į Wiley komentaras gali turėti kitą prasmę.Kiek žinau, ansamblis (integruotos Ansoft dizaineris) ir EmPicasso neturi "greitas algoritmas" įgyvendinti.
Kitaip tariant, jų matricos sprendimų yra ne greičiau nei įprastiniai visiškai arba kartotinis solver.
Jie gali turėti tam tikrų greitai algoritmas pildymo matricos, bet tai kita istorija iš FMM.Vienintelis kitas komercinės MOM priemonė su greito sprendimų yra SuperNec (vadinama "tiesiog nedidelio"?), Galite patikrinti.

mamali rašė:gerai, yra šėrimo technika kintamasis šias priemones, ir tai, yra tik forexample krašto pašarus ar zondas pašarų, arba kitas lesinimo būdai gali būti modeliuojama taip pat?
ypač gali elektromagnetiniu kartu šeriami Fraktalas p (at) televizijos kamerų galvučių būti imituojami su šių priemonių?natūra rgrds, Marti

Vilija wrote:L. Abi ansamblis ir EM-Picasso greitai solvers.Ansamblis yra grindžiamas KVL požiūris.
Jie Compress toli sąveikos naudojant KVL, priešingai multipoles.
Aš nepatvirtintas, tačiau jie teigia, kad metodas yra O (N log N).
Bet aš išspręsti matricos su 50k neaiškios mažiau kaip dvi valandas.Aš nenaudojamas EM-Picasso, bet aš manau, jie naudoja wavelet pagrįstas metodas.
From what I've seen, atrodo, būtų efektyvesni negu ansamblis, tačiau aš matau taikomi masyvai.

Dizaineris greitas sprendimų grindžiamas Lucent technologija.Informacijos paieška pajamingumas šį pranešimą spaudai ir nuorodas į Lucent's IES ^ 3 psl.

Apie Lucent puslapyje yra keletas techninių dokumentų, kurie paaiškina būdą.Tai nėra "blokuoti KVL", nes tai būtų bent O (n ^ 2).Nežinau tiksliai, kas vyksta, bet aš manau jie daro kai kurie interpoliacija ir vertimo panašus į FMM.

Aš atsimenu, kad skaitant vienas popieriaus parašyta kažkas iš / arba susiję su Ansoft dėl koncepcijos KVL greitas sprendimų.Maniau, kad ši idėja buvo taikyti KVL gauti žemo rango apytikslê atstovavimą off-įstrižinės blokas, kuris yra naudojamas Adatiniai-vektoriniu daugintis.Bet aš nepamenu jokių pretenzijų O (N log N) veikimo skaičius.

Kalbant IES3, manau,
kad ji yra low-frequency/quasi-static branduoliai.Manau, tai ne "KVL FastSolve" (TM) ir dizaineris.

loucy rašė:

Aš atsimenu, kad skaitant vienas popieriaus parašyta kažkas iš / arba susiję su Ansoft dėl koncepcijos KVL greitas sprendimų.
Maniau, kad ši idėja buvo taikyti KVL gauti žemo rango apytikslê atstovavimą off-įstrižinės blokas, kuris yra naudojamas Adatiniai-vektoriniu daugintis.
Bet aš nepamenu jokių pretenzijų O (N log N) veikimo skaičius.Kalbant IES3, manau, kad ji yra low-frequency/quasi-static branduoliai.
Manau, tai ne "KVL FastSolve" (TM) ir dizaineris.

Ačiū už nuorodas!

IES ^ 3 teigė, kad branduolio nepriklausoma ir Ansoft projektuotojas naudoja ją.Atsiprašome dėl mano anksčiau komentarą.

Pranešime apie IES ^ 3 nėra pakankamai informacijos apie tai, kaip išvesti O (N log N) atminties ir laiko sudėtingumo.

MLFMM yra defintely ketina padaryti Feko sprendimų viena iš sparčiausiai spręsti didelių lambda problemų.Jis gali akivaizdžiai rankena> Aš mln neaiškumų dėl 64 bitų kompiuterį su 16 GB.Pagaliau mama gavo greičiau ... Be to, kadangi jos remiasi Pasikartojančio procedūros, jie turi CG kortelė, kuri leidžia vartotojui keisti pavaduojantysis lygio eilutėje (žinoma konvergencijos negali būti garantuotas ...).Aš naudoju MLFMM į Feko & am loving ji "

Gerbiami Feko_user,

Ar galite parengti feko / CG kortelė atžvilgiu.Ar tai rūšies aparatūros paspartinti?Jei taip, tai kodėl turėtų būti įmanoma konvergencijos problemą?

Ačiū

Labas
.

Aš esu girdėjusi apie lygiagrečiai versija Feko.Ar somone žinoti techninę informaciją apie tai?TNX

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back