Fazių skirtumas Opamp į Pločio tarpas nuoroda

[Quote = winsonpku] Gal galėtumėte paaiškinti, antrasis klausimas yra išsamiai? Aš negaliu suprasti mažai Vdsat gali sumažinti offest iš Opamp [/quote] Tarkime, kad yra "di" diff poros srovių diffrence dėl neatitikimo. Tai bus matyti įėjime kaip I / P OFFSET = 'DI / gm. " Štai gm "yra" gm "iš diffpair. Taigi, norint turėti mažai kompensuoti "GM" turėtų būti daugiau, ty už tam tikrą "Id", "vdsat" turėtų būti nedidelis. (Nuoroda: Baker, Lee, Boyce). Vilties aš galiu padaryti, kad mano patikslinti. Mano

Dėkojame už šiltų paaiškinimą. Tiesą sakant, manau, kad sumažinti kompensuoti iš Opamp, biger gm pirkimo tranzistorius yra tikslesnė negu žemesnio Vdsat. [Quote = IPSC] [citata = winsonpku] Gal galėtumėte paaiškinti, antrasis klausimas yra išsamiai? Aš negaliu suprasti mažai Vdsat gali sumažinti offest iš Opamp [/quote] Tarkime, kad yra "di" diff poros srovių diffrence dėl neatitikimo. Tai bus matyti įėjime kaip I / P OFFSET = 'DI / gm. " Štai gm "yra" gm "iš diffpair. Taigi, norint turėti mažai kompensuoti "GM" turėtų būti daugiau, ty už tam tikrą "Id", "vdsat" turėtų būti nedidelis. (Nuoroda: Baker, Lee, Boyce). Vilties aš galiu padaryti, kad mano patikslinti. Mano [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back