Fazių skirtumas Opamp į Pločio tarpas nuoroda

S

shaq

Guest
Dear all, Ar svarbu, kad fazės skirtumas Opamp į Pločio tarpas nuoroda? Ir aš noriu žinoti, kas yra svarbiausia Opamp į Pločio tarpas nuoroda. Plz duok man daugiau pasiūlymų. Thanks so much!!

Fazės magin yra būtina. Pelnas yra svarbu užtikrinti, kad teigiamo ir negitive įėjimo gnybtų įtampa yra lygūs, taip pat. ir kitų PSRR Taip pat svarbu, Pločio tarpas įtampos undepending dėl maitinimo įtampa, manau.

Nemanau, kad fazės skirtumas yra svarbus Opamp naudojamas Pločio tarpas. nes Pločio tarpas yra beveik nuolatinė grandinė ir nuolatinės srovės prieaugis ir kompensuoti iš Opamp gal ir daugiau svarbus. [Quote = Shaq] Dear all, Ar svarbu, kad fazės skirtumas Opamp į Pločio tarpas nuoroda? Ir aš noriu žinoti, kas yra svarbiausia Opamp į Pločio tarpas nuoroda. Plz duok man daugiau pasiūlymų. Thanks so much !!!![/citata]

Manau, fazės skirtumas svarbu stabilizuoti Pločio tarpas atskaitos sistemos.

oh my! Kažkas sako fazės skirtumas nėra svarbus, kiti sako, svarbu. Kuris iš jų yra teisingas? I'm so confused.

Nemanau, kad fazės skirtumas yra svarbus Opamp naudojamas Pločio tarpas. nes Pločio tarpas yra beveik nuolatinė grandinė ir nuolatinės srovės prieaugis ir kompensuoti iš Opamp gal ir daugiau svarbus. Sveiki Visų pirma, visoms su grįžtamuoju sistemos veiktų tinkamai, jie turėtų būti stabilus kitaip norite generatorius ar kažką panašaus! Dėl Pločio tarpas, dc paskuba, paklaida ir PSRR atveju visi yra labai svarbūs parametrai be stabilumo problemas. Tikiuosi, kad padeda! Pagarbiai, jordan76

[quote = winsonpku] Nemanau, kad fazės skirtumas yra svarbus Opamp naudojamas Pločio tarpas. nes Pločio tarpas yra beveik nuolatinė grandinė ir nuolatinės srovės prieaugis ir kompensuoti iš Opamp gal ir daugiau svarbus. Sveiki Visų pirma, visoms su grįžtamuoju sistemos veiktų tinkamai, jie turėtų būti stabilus kitaip norite generatorius ar kažką panašaus! Dėl Pločio tarpas, dc paskuba, paklaida ir PSRR atveju visi yra labai svarbūs parametrai be stabilumo problemas. Tikiuosi, kad padeda! Pagarbiai, jordan76
Ačiū už sugaištą laiką!

Išskyrus jordan76 pasiūlymai, leiskite priminti, kad pirkimo etape atitikimo šio Opamp yra visada sąrašo viršuje, nes tai yra vienas donimant veiksnys išėjimo įtampa plitimą. Have fun

Čia turiu mažai quetion kad tai, kaip sumažinti Opamp vos į Pločio tarpas nuoroda grandinė.

Fazių skirtumas yra svarbus parametras, į Opamp. Jei neturite dizainas gerai, Opamp bus oscillate.AZ gali sumažinti kompensuoti įtampos.

[Quote = iocx] Fazių skirtumas yra svarbus parametras, į Opamp. Jei neturite dizainas gerai, Opamp bus oscillate.AZ gali sumažinti kompensuoti įtampos. [/Quote] Mielas iocx Kas yra "AZ"?

Na atitikimo išdėstymo sumažinti kompensuoti Be to, pradėti svarbu

Bet kokia sistema, stablity yra svarbi, bet, kai Jūs manote, Jūs turite įsitikinti, kurios linijos jums apsvarstyti.

Hi All, kad Opamp pati PM yra ne tokia svarbi Tačiau visos linijos PM Reikėtų atidžiai išnagrinėti, siekiant išvengti svyravimų. Taip pat iš Opamp PSRR turėtų būti padidintas tiek, kiek u gali gauti tiekimas nepriklausomas BG nuoroda. ir kai UR tiekti RF grandines, kurios jautriai reaguoja į triukšmą u turėtų vartoti didesnės srovės BG Opamp sumažinti produkcijos triukšmo. Taip pat iš Opamp neatitikimas turėtų būti sumažintas tiek, kiek u gali pagal maketą ir grandinės aspektus.

Manau, "AZ" reiškia automatinio nulio technika pašalinti DC kompensuoti įtampos. Jūs galite ieškoti išsamesnės informacijos IEEE leidiniuose arba google internete. Pagarbiai, jordan76

Chopper stabilizavimo taip pat gali sumažinti kompensuoti įtampos Opamp.

[Quote = Shaq] Čia turiu mažai quetion kad tai, kaip sumažinti Opamp vos į Pločio tarpas nuoroda grandinė. [/Quote] pačius metodus, kurie taikomi Opamp taip pat taikomos Pločio tarpas. Kai kurie iš jų: 1. bendras centroidė išdėstymą įvesties skirt poros 2. Žemas VDsat pirkimo skirt poros. 3. Dydis 2-ojo etapo sąnaudų TR. & 1-ojo etapo apkrova TRS savo srovių santykis. Mano

gal galėtumėte paaiškinti antrąjį klausimą išsamiai? Aš negaliu suprasti mažai Vdsat gali sumažinti Opamp [citata = IPSC] [citata = Shaq] offest Čia turiu mažai quetion kad tai, kaip sumažinti Opamp vos į Pločio tarpas nuoroda grandinė. [/Quote] Tas pats metodus, kurie taikomi Opamp taip pat taikomos Pločio tarpas. Kai kurie iš jų: 1. bendras centroidė išdėstymą įvesties skirt poros 2. Žemas VDsat pirkimo skirt poros. 3. Dydis 2-ojo etapo sąnaudų TR. & 1-ojo etapo apkrova TRS savo srovių santykis. Mano [/quote] [size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 3 minučių: [/color] [/size] Kodėl didelė srovė bus sumažinti produkcijos triukšmas?
Sveiki visi, kai UR tiekti RF grandines, kurios jautriai reaguoja į triukšmą u turėtų vartoti didesnės srovės BG Opamp sumažinti produkcijos triukšmo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back