elemento lygiu SIM Pagalba

B

balasub

Guest
Sveiki,
Esu naujas elemento lygiu sim ..
Aš netlist ir SDF paštu Vieta ir maršruto ...

Dabar aš bandau imituoti pat naudojant tuos pačius tikrinimo env.įprastai RTL modeliavimas.

Aš naudoju VCS.

Gaunu kai nepavyksta rit bent modeliavimo pradžioje mano.

Kokie yra įvairių dalykų, man reikia saugoti akis ir derinimo tai.

Prašome padėti!

Ačiū!

Jūs turite vairuoti įėjimas teisingą laiką.Jūs turite tiksliai įvesti laikrodis laikas (kartais RTL skaitinę vertę yra naudojami atlikti modeliavimo greičiau naudodami sveikasis skaičius).
Jūs taip pat sudaryti su tiekėju bibliotekoje.

Vienas iš pavyzdžių yra mano svetainėje (manau, yra daugiau) adresu:

http://bknpk.no-ip.biz/LEON/AHB_APB_leon/AHB_APB_verilog.html

Vienas iš dalykų, kad jūs greičiausiai susidūrė su vartų sim su laiku, kuris synchronizers jei laiko kontrolės, tai yra jei turite įgalinti.Ne keisti savo stimulas to išvengti, kas paprastai daroma yra arba išjungti laiko tikrinti tokias synchronizers arba h (at) ck SDF ir nustatomas nulis iš laiko patikrinti numerius (setup / palaikykite / etc. Vertės), kuri iš esmės yra kaip išjungti laiko tikrinti tokias atvejais.VCS paramos išjungti laiko patikrinimus už instancijos pagrindu arba visiškai.Jei turite Verdi, galite lengvai stebėti X atgal į jį šaltinio ir rasti šių synchronizers ar tiesiog paprašykite dizainerių.

- Hung

Jūs turite rūpintis daug dalykų per vartų Sims paleisti.

1.Jei naudojate pačią RTL modeliavimas patikrinimas aplinkos vartai Sims turite pateikti šiek tiek pavėluotai vairuojant sąnaudoms čia įdiegimo ir palaikykite ateis nuotraukos.

2.Jūs turite inicijuoti visų niezainicjowanej fllops.

3.Išjungti laiką tikrina visus sinchronizavimo FLOPS.

4.Inicijuoti visų atmintyje ir registrai Bandomojo objekto prieš Bandomojo objekto išeina iš naujo.

pintuinvlsi rašė:

Jūs turite rūpintis daug dalykų per vartų Sims paleisti.1.
Jei naudojate pačią RTL modeliavimas patikrinimas aplinkos vartai Sims turite pateikti šiek tiek pavėluotai vairuojant sąnaudoms čia įdiegimo ir palaikykite ateis nuotraukos.Kodėl?
Tas pats tiksliai paskata turėtų dirbti tiek RTL ir vartai SIM (su arba be laiko).
Jei vairuotojo stimulas į sinchroninio I / F, tačiau jokiu būdu jūs galite pažeisti setup / saugojimo laikas.
Jei vairuotojo stimulas į asinchroninis I / F, tada jūs jau pasirūpinti, kad problema, nuimant laiką tikrinti tokias synchronizers (3 etapas).2.
Jūs turite inicijuoti visų niezainicjowanej fllops.Kodėl?
Darant prielaidą, kad visos būtinos iniciacijos nuo lusto daroma teisingai, RTL modeliavimas, jūs neturėtumėte daryti nieko už vartų SIM.
Who cares, jei turite kokių nors niezainicjowanej fllops į netlist jeigu jie neturi jokių problemų.3.
Išjungti laiką tikrina visus sinchronizavimo FLOPS.Sutinku.4.
Inicijuoti visų atmintyje ir registrai Bandomojo objekto prieš Bandomojo objekto išeina iš naujo.Šis žingsnis nėra net prasmės.
Kaip galima inicijuoti prisiminimus ir registrus, kai lustas yra naujo?
Naudojant backdoor metodas?
Vėlgi, iniciacijos procedūrą, kuri jums naudoti RTL turi dirbti Jūsų vartai SIM.

Taip, paleisti GLS turėtų apimti kai kuriuos elementus: inilize kai registras, inilize kai atminties ir uždaryti kai kurie laiko patikrinti corss parą domeno signalus.

Sveiki,
pradedu teiginiu / deasserting naujo galiu gauti keletą terminų pažeidimus.
Jei aš manau, tai ne visi, kaip svarbių pažeidimų?

Be to, po šių pranešimų, devsel negauna apginti dut.Here PCI sąsaja naudojama.

Aš tikrai nežinau, kaip eiti toliau šiuo klausimu.
Sąvoka, kas yra įvairiai derinti klausimus GLS.

Ačiū!

kodėl išjungti laiko tikrina visus sinchronizavimo FLOPS?

asyn?

Sveiki,
Mano testbench važiuoja signalas Y Bandomojo objekto.

Dabar matau, kad ne vienas atvejis signalas Y yra šiek tiek anksčiau nei CLK posedge iš čia kai mes tikimės, kad šis signalas turi būti 0 tai 1.
Man atrodo, kad CLK yra atidedamas daugiau, kad signalo Y.

Arba Y turi būti atidėtas nuolat sinchronizuoti su CLK vėlavimo.

Kaip tai galima elgtis.? Ar toks klausimas gana bendro GLS ir kaip jis gali būti nustatomas?
Ačiū!

cihchenlin rašė:

kodėl išjungti laiko tikrina visus sinchronizavimo FLOPS?asyn?

Sveiki,
Aš sėkmingai baigė vieną GLS.But kad buvo pagrindinė vienas atrodo juk derinti.

Dabar aš turiu dar vieną ranką.
Iš čia dizainas naudoja tiekėjo IP taip pat.
Taigi netlist turi pardavėjas IP įrašytas.

Dabar mano klausimas yra toks:

pasakyti, jei mes naudojame apibrėžia mūsų modeliavimas (RTL) Kaip tai gauti atsispindi netlist (už elemento lygiu SIM)

Pasakyti, pavyzdžiui, turime apibrėžti pasirinkti SIM RTL tik 1 iš galimų 8 uostų mūsų, kaip bus tai bus pasirūpinta į netlist?

Ieškote skubiai atsakyti, prašome ...

Sunkiausia yra visos apibrėžtos, turi būti atitinkamai iki TL.

Ačiū!

Verdis gali jums padėti derinti ją per 2-10 min
Jūs galite atsekti ir rasite šaltinis apie klaidą / vertė (Xvalue) konkrečių signalas

Verdis yra derinimo priemonė (standartinės )......
galite gauti daugiau detalis apie ..
www.novas.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back