DSP su FPGA

B

bercam

Guest
Bandau dirbti su prisitaikymo filtrai FPGA.Aš galvoju apie pigių sprendimų, pavyzdžiui mums ciklono ir / arba SpartanIII.Aš šiek uc patirtimi ir DSP yra, tačiau aš nežinau, kaip tiksliai į darbo FPGA.

Yra DSP bibliotekos rinkinį ar VHDL kodą parašyti?

CIKLONAS Ep1c12 turėti 20multipliers ir SpartanXC3S200 yra 12.Tai daugiausia prioritetas siekiant pasirinkti prietaiso?.

Thanks in advance.

Nepamirškite, kad skaitmeninių filtrų jums reikia padaryti Mac skaičiavimai.Tai reiškia, kad jums bus suvartojama nemažai logikos cyclone arba Spartos prietaisai įgyvendinti savo padidinimas funkcijų.
Pažvelkite grotelių Naujausias pristatė prietaisai taip pat atrodo.Aš jau dirba su ECP dizainas.Įgyvendinimo 1024FFT suteikia puikias eksploatacines savybes.
Verta atkreipti dėmesį:
Atlikimas
Algoritmas
Architektūra
Kaina
Įrankiai (Simulink)

Ar jūs tikri, kad ciklonas prietaisas aparatūros skleidėjus?

Tai, o kadangi aš pažvelgė cyclone architektūra, tačiau jeigu aš atsimenu teisingai, jis neturi jokios techninės informacijos skleidėjai - jeigu thats atveju jūs turite sukurti jiems logika audinio, ir 20 minkštų * * daugiklis tikriausiai naudojimo visi prietaisas ištekliai!

Aš turiu eiti ir iškasti duomenų lapą.

Dėl prisitaikanti filtro,
Mes rekomenduojame jums sukurti duomenų kelias
kuris įgyvendina vieną etapą filtras
ir visa filtras turi būti apskaičiuojama eilės, ty.
Š etapai N ciklų.
Tada daugiklis numeris bus tinkamas prietaiso.
Kitas uždavinys yra apskaičiuoti prognozavimo klaidų.
Dėl šios užduoties deramą duomenų maršrutas taip pat reikalinga
kuris taip pat kyla dėl N ciklų.
Gali būti peržvalgos lentelę reikia apskaičiuoti
kvadratinės šaknies ir tt
Jūs matote, kad tokio elgesio yra panašus į DSP įgyvendinimo
išskyrus tai, kad K komandas vieną programą iteracijos
yra apskaičiuojami vieno takto ciklą.

Santykinis ciklono skleidėjai I've seen this Apie DSP funkcijų ryšys.

http://www.altera.com/products/devices/cyclone/features/cyc-dsp.html

Dabar mano abejonės yra šie daugiklis yra nustatytos struktūros ar jie valgo FPGA ištekliai kiekvienai įgyvendinti?

Ar Simulink tiesioginis vertimas į didelį skaičių FPGA?, Šis įgyvendinimas yra blogiausia nei VHDL aprašas?

Citata:

Santykinis ciklono skleidėjai I've seen this Apie DSP funkcijų ryšys.h ** p: / / www. @ ltera.com / Products / prietaisai / ciklonas / features / cyc-dsp.htmlDabar mano abejonės yra šie daugiklis yra nustatytos struktūros ar jie valgo FPGA ištekliai kiekvienai įgyvendinti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back