Domina programinė įranga, kuri paverčia Matlab kodą į VHDL

[Quote = Jayson] Kur pirkti 74FCT164245T? [/Quote] naudojimas @ vnet, EVB ar kitų visame pasaulyje tiekėjai. [Quote = Jayson] Dar svarbiau yra tai, kur galima pirkti atskirus kiekius Xilinx FPGA? - Jayson [/quote] Geriausias būdas yra iš oficialiame pardavėjo, ne pirkti, "pilkosios rinkos" arba iš kai kurių smulkesnių prekiautojų. Bart

@ Vnet susijęs tik su įmonėmis, su didelėmis kišenėmis ir nenagrinėja mažesnius padalinius. Taip pat oficialus atstovas. Nežinai, kas yra EVB. - Jayson

Ar generuojami kodai pagal Xilinx sistemos generatorius ir Altera Dspbuilder, naudojama ASIC dizainas?

[Quote = Corgan] Ar generuojami kodai pagal Xilinx sistemos generatoriaus ir @ ltera Dspbuilder,, būti naudojama ASIC dizainas? [/Quote] Xilinx sistema generatorius naudojimas Xilinx Core generatorius, kuris generuoja. Edif failus tik Xilinx prietaisų.

[Quote = Jayson] @ vnet susijęs tik su įmonėmis, su didelėmis kišenėmis ir nenagrinėja mažesnius padalinius. [/Quote] Jokiu būdu, jūs tik turite užduoti jiems kelis kartus. [Quote = Jayson] Nežinai, ką EVB [/quote] Deja turiu galvoje EBV elektonik, ji yra už @ vnet subdealer, Taip pat galite pabandyti ne Fernell ar Burklin. Bart

Labas Jūs galite konvertuoti į VHDL Simulik modeliais, naudojant System Generator MathWorks kuris suteikia VHDL netlist targetowaną Xilinx FPGA Pagarbiai Sidar hi all Ar yra kokia nors programinė įranga, kuri konvertuoti Matlab kodą VHDL? Kaip aš galiu jį gauti? Geriausia dėl baa110 [/quote]

Oi .... Manau, kad prašė už kažką accelfpga, kad aš negaliu prašyti čia? ASIC

Įrankiai, pvz DSP Builder nuo @ ltera ar sistema iš Xilinx generatorius gali būti naudojamas generuoti DTL kodą iš Simulink Blockset tiesiogiai. Abu abi priemonės yra ne aukšto lygio sintezės priemonių rūšis, o sudarytojas iš AccelChip, atlieka aukšto lygio nuo MATLAB kodą sintezę.

Sveiki draugai Čia aš nori konvertuoti savo Matlab kodą į. @ Ltera DSP statybininkas. I dont know kaip konvertuoti Matlab kodą m failą) į Simulink (. MDL) failo gali bet kuri įstaiga man padėti konvertuoti savo Matlab kodą į Simulink kodas Padėkos iš anksto dėl vijayakumar [el.pašto adresas] vijaytanjore. @ yahoo.com [/email]

Yra eksporto variantas su Toolbox, kad Aš pamiršau savo pavadinimą, dabar, ją galite rasti "Google" paieškos

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back