Dokumentai apie pastatą televizija descrambler JAV kabelinės televizijos

Pagalvokite 3chip dizainas gali būti lengvai downscaled į 2chip dizainas (o; Schematics ir šaltiniai taip pat netrukus (o;

3chip dizainas buvo sėkmingai downscaled į 2chip dizainas (o: Įdomu, kodėl niekas bandė jį iki ...

Ar kas nors minkštas descrambler (už pic16f84), jei sistema yra PAL ir konverterio tipas yra Tocom 5506

Kas yra Tocom 5506? Oly turi šaltinis PAL su SSAVI už 16C54/84/622

Čia Frist versija 2-Chip descrambler dizainas (o; neišbandžiau naujesnių Microchip kontrolierius greičiau komparatoriai ... schematiškai grindžiamas 16C622-JN versija turėjau ... Mėgaukitės (o;

Ehhhmmm? Ar ne jūs matote aukščiau descrambler svetainių nuorodos? Čia jūs rasite paaiškinimus ... Arba tiesiog ieškoti "SSAVI, 3-chip" ir pan .. (O;

Ar yra koks nors narys, kuris turi galimybę 2chip descrambler paminėti forume i schemos bus laimingi, jei kas nors gali atsiųsti man per mano pašto dėžutę springbird39@yahoo.com .

Sveiki, turiu patikrinti savo 2 lustas descrambler circuit.What yra tarp 3 lustas descrambler ir 2 lustas descrambler skirt. Kaip jūsų grandinė bus spyna vaizdo signalo? Kai jis yra užrakintas mes galime matyti visus kanalus, ar mes turime nustatyti kiekvieno kanalo? Nėra jūsų grandinės Tuner, kad kodėl aš paklausė šį Que? Prašome atsakyti arba paštu thalukku@yahoo.com Ačiū.

Kažkas turi kurti panašias descrambler Brazilijoje? Ačiū, Gorkin

Mano geras draugas mes eros skaitmeninės kodavimo sistema, analogiška descraambler neveiks.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back