Dokumentai apie pastatą televizija descrambler JAV kabelinės televizijos

Y

yhk

Guest
Ar kas nors turite statybos TV descrambler už JAV kabelinės televizijos literatūra. Grandinės būtų malonu. Manau, sinchronizavimo signalo pašalinama, taigi ką aš galiu padaryti ją atstatyti atgal? kokių nors idėjų? Ačiū

Sveiki Yra 2 dalių savo dekoderis. Kanalų selektorių ir descrambler. Jūs gaunate tai, ką mokama, todėl selektorių žino, kas yra atidarytos ar uždarytos. Jei pasirinksite uždaryti kanalą, ji tikriausiai Blink ir pasakyti Ne Ne PAL. Easyest dalykas yra pirkti pigiausias kabelio selektorių galite rasti, tie, kurie tik gauna kanalo ir padėkite jį ant kanalo 3 ar 4. Tada prisijungiate šio dumy savo selektorių gamyba. Vieta jūsų selektorių kanale 3 ar 4 ir mėgautis. Manau, jis turi būti pakankamai kvaila nepastebėti. Ir kanalas 3 ar 4 turi būti galiojantis (atviras), tad tai bus dekodować gražiai jums. Tačiau turite naudoti labai kvailas selektorių. Naudodami savo VCR bus notdo, nes jis bando rekonstruoti trūkstamas H / V signalus. Jūs taip pat galite perprogramuoti viduje imtuvo EEPROM, arba tiesiog supjaustytos linija, ruošiniai descrambler. Yra daug sprendimų, ... pabandyti astalavista.box.sk

Manau, ką aš tikrai noriu tai descrambler dalis. Galiu suprojektuoti ir pastatyti kanalų selektorių gana lengvai. Ačiū anyways

Hi ... Eiti h ** p: / / peque.metropoliglobal.com / Forumai / index.php viewcat = 5

I'm looking for North America kabelis dekoderis pcb minkštas ir tt. visą stuff

Kiekvienas žino, buvo i rasti už CD2240 ir CA3126E pakeitimo televizija descramblers

Manau CD2240 yra Harris mikroschema. Patikrinkite Digikey (Tikiuosi, kad jums yra Šiaurės Amerikoje)

Taip pat per šią nuorodą h ieškoti ** p: / / www.netzagent.com / freetv / intro.htm arba h ** p: / / www.freetv.notricks.de

Kiekvienas turi info vieną naują NTSC skaitmeninės iškoduoti?

Jei ketinate statyti laivą save, aš norėčiau pasiūlyti pic pagrįstas požiūris. Aš pirmą kartą bandė spalvos sprogo PLL sinchronizavimo regeneratorius grandinė iš Graf TVĮ serijas knyga ir tada anksti 3 * lustas pic pagrįstas sprendimas h ** p: / / members.rotfl.com / dturner /. Aš atsimenu, turintys žaisti su AGC dangtelį mano VCR's imtuvas, kuris buvo natūra skausmas, bet norėčiau spėti, kad ši problema buvo išspręsta iki šiol. Po smagiai su juo, radau, kad verta tiesiog pirkti pigius ca * ble gruodis * užsakymą langelį (iš kurių daugelis pic tirpalo). Langelyje yra gražus, nes ji imtuvo ir audio / video ir kanalo 3 / 4 išėjimai. Sėkmės

atlikite vieną iš šių galbūt dirbti su skaitmeninių sistemų?

fsiuru, man patinka šis puslapis, bet jei ji yra tavo ..... aš norėčiau ją tęsti savo gerą darbą ir padaryti PAL dalis signalo. Ačiū

Na ... ką tik pradėjo PAL IPS projektas, taip pat čia Suomijoje, nes daugiau ir daugiau žmonių čia, mūsų įmonė gauna Kabelinė televizija namie (o; viltis gauti mėginys VCXO šią savaitę iš jauch.de o jis darbo puikiai (o; Su normalus XTAL grandinės jums tikrai geros nuotraukos TCM / Cartoon ir Cinema1000 kiti banguotas nuotrauką ir kai šviesesnė dalys paveikslėlio viduryje Šie kanalai nesuteikia nuotrauką visais, kai šeriami.. . pakeitė VKG Pagalvokite PIC minkštas poreikių kai kuriose Skandinavijos atnaujinimai (o; stay tuned (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back