Diferencialinė poros Transconductance!

Re: I don't suteikti pirmenybę PVO kaip pirkimo skirt pora naudojimas, kaip jai reikia didesnių W / L gauti tą patį gm kad gali būti pasiektas mažiau NMOS todėl tikrai ribas max darbinis dažnis Pagarbiai, Rania Labas Rania, PVO's 1 / f triukšmo lygis yra geresnis nei NMOS, ir PVO gali būti įrengtos į NWEL, kad PVO kaip pirkimo skirt poros indėlis yra labiau populiarėja. Tačiau, kaip jūs sakote, PVO turi mažesnes gm to paties dydžio. Mes galime pagerinti savo pralaidumą padidinant dabartinį. pelė

Įvesties įstrižinės įtampa yra per mažas, kad įvesties įvairių pora dirba prisotinęs zonoje.

Manau, turite įsitikinti, kad PVO darbai soties krašto. ir tada, kad šališkumo dabartinį didesnis. be galite patikrinti visų UR PMOS ir NMOS pamatyti savo op regionas

Kaip jau buvo nurodyta skirt pora yra triodas. Jūs turite keletą galimybių išspręsti šią problemą. 1. Tie iš skirt pora įstaigų off tiekimo, o ne į šaltinį. Kūno poveikis didėja ribinę vertę ir jūsų VDS didės. Tai gali išspręsti problemą, nors. 2. Pridėti PVO lygio shifter į skirt porą. 3. Didinti šališkumo dabartinį. Jei norite padidinti pelną, taip pat galite sumažinti iki veidrodžio įtaisai skirt poros nuo m = 1 m =? ką nori. Taip pat, jei pažvelgti įgyti lengviausia uždaryti kilpa, kaip jūs, yra testavimo op amp. Kadangi jūs esate cascoding ouput, jūs neturite tiesa geležinkeliu į geležinkelių sūpynės savo produkciją. Jūs negalite įdėti jis lygintino į vienybę žaidimą kai labai žemas arba labai aukštos įtampos, kaip 100mV arba kažkas arti geležinkelio. Jūsų produkcija negali išgriauti, kad mažas ar traukti, kad didelis. Tai ketiname suteikti jums labai mažas db svarstymą, jei bandysite bandymas gauti tokiu būdu.

Atrodo, M9 yra triodas regione, būtinybę prisitaikyti šališkumo tašką. Didinti šališkumo galiu padidinti gm.

Gal Vdas yra per mažas, ir MOSFET nėra darbo soties regione.

Sveiki, aš esu analoginių grandynų projektavimo naujesnis. Aš apie tai grandinė klausimus. Kaip veikia bia dalis, kuri susideda iš M14 M18 M17 M19 M13 M16 ir M12 iš šios grandinės darbą? Kaip galima juos pateikti nuolatinės srovės su bia skirt porą. Ačiū! Nuoširdžiausi linkėjimai!

sumažintas virpėjimas triukšmo ir Geresnis yra prekybos Srautas rinktis arba PVO arba NMOS įvesties pora. Dėl vidutinio dažnio diapazone ir bendrų įtampos darnaus abiejų tipas, PVO indėlis pora pasirinkimas, nes dabartinė, kad jums sutaupyti atveju NMOS neturi kompensuoti geriau pritaikyti arba geresnes darbo grandinę.

Kai tranzistorius yra triodas, jūs turite įdėti juos į soties prieš gauti pelną padaryti Shura, kad DC veiklos taško visi trasistors yra stabilish į sodrumas. Grandinės, kad aš naudoju į šališkumo trečiojo etapo stiprintuvo cascodes yra ramioje skirtingos. Aš paprastai naudojami du tranzistorius su savo vartus prijungti ir tada bus triodas ir į sočiųjų kiti. Triodas tranzistorius buvo 3 kartus L nei soties trasistor gauti geriausią aukštis kaip įmanoma produkcija.

AC modeliavimas neturi jokios prasmės, jei srovės veikimo taškai nenustatyti.

Kaip išėjimas ramios įtampos nustatyti?. Kaip ir dabar, produkcija koja atrodo kaip du skirtingi dabartinių šaltinių (PVO ir NMOS) bando priversti išėjimo mazgo tam tikrą vertę, tai yra problema. Jūsų poslinkis grandinė yra techniškai teisinga, tačiau ji nėra atkartojantis produkcija koja tiksliai, VDS pokyčius atspindi kaip skirtumas srovių tarp PMOS ir NMOS išėjimo tranzistoriai ir išėjimo mazgo įtampos negali būti nustatomos. Kas yra specifikaciją, kurią jūs pasirinkote šią struktūrą? Ar galite paminėti specifikacijose?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back