Diferencialinė poros Transconductance!

S

saad

Guest
Hi everyone! Aš naudoju PVO įvesties Diferencialinė poros vieno etapo Opamp. Noriu padidinti transconductance (GM) pirkimo pora. Man padidinti kraštinių santykis (P / L) sumažėjimas Vdsat; taigi tikisi gm padidinti. Kita vertus, Vds lašą sumažėjo kadangi Vdsat ir gm lieka beveik nepakitę (modeliavimo rezultatai pateikiami žemiau). Kaip galėčiau išlaikyti Vds nuolatinės arba padidinti gm vietoj? Can anyone help? [Size = 6] W / L = 60 [/size] Vardas: m1 Modelis: cmosp ID: 9.90e-05 VGS: 9.39e-01 Vds: 5.28e-02 VBS: 0.00e 00 V studijų: - 5.07e-01 Vdsat: 3.59e-01 GM: 2.15e-04 GDS: 1.73e-03 Gmb 8.41e-05 [size = 6] W / L = 120 [/size] Vardas: m1 Modelis: cmosp Id: -9.95e-05 VGS: 9.14e-01 Vds: 2.70e-02 VBS: 0.00e 00 V studijų: 5.08e-01 Vdsat: 3.44e-01 GM: 2.25e-04 GDS: 3.54e- 03 mano, Saad

Kaip aš galiu pamatyti, UR PVO indėlis tranzistorių darbą triodas Regione (Vds per mažas). Atrodo, kažkas yra negerai in ur grandinės arba testbenches. U turėtų į šališkumo įvesties poros soties regione, kada jie turi dirbti silpnose inversija (ribos dalis, | VGS-V studijų |

[Quote = DenisMark] Kaip matau, UR PVO indėlis tranzistorių darbą triodas Regione (Vds per mažas). Atrodo, kažkas yra negerai in ur grandinės arba testbenches. U turėtų į šališkumo įvesties poros soties regione, kada jie turi dirbti silpnose inversija (ribos dalis, | VGS-V studijų |

Neaišku. Kas įtampos vertes vartai, šaltinis, nutekėjimas mazgų? Gali būti bendras režimas įtampa įėjimo Opamp yra per mažas. Dėl UR grandinės apačioje ICMR yra VgsN (M3, M4)-VthP (M1, M2). Galiu teigti, kad u nustatyti įėjimo į žemės potencialo (bet UR grandinės neleidžia) ar overdrive įtampa NMOS yra per didelis (padidėjimas W / L santykis NMOS).

Kładę W / L P3 4, kuri bus pati kaip W / L, M10 (tinkamai atspindi) turi būti 5. Kaip W / L M10 įtakos produkcijos atsparumo ir todėl pelnas į stiprintuvą? Pelnas yra tikrai prastos (Av = 10): cry:: cry:: cry:: cry:: cry: žr jei jiems poslinkis cascodes teisę, ar ne?

Poslinkis nuo cascode neturi įtakos PVO pora operacijos tašką. Tuo paveikslėlį visi atrodo gerai. M14 ir M18 turi šviesaus W / L santykis kaip M9, M10 ir M7, M8, kad prietaisai veikia soties kada nors blogiausiu atveju (max srovė, maks temperatūra). U turi suteikti man operacija punkte nurodytą informaciją apie M1, M3 ir įtampų savo terminalų išspręsti UR pirminės problema.

Kaip DenisMark jau paklausė: Koks jūsų bendras režimas įėjimo įtampa? Jei tai yra per mažas, tuomet prietaisai M1 ir M2 būtų iš sočiųjų regione ir veikiantis kaip jungikliai su maža išėjimo varža suteikia jums maža naudos.

Siekiant išlaikyti M9 į soties savo vartų įtampa turi būti Vt + Vdsat virš jo šaltinio įtampą (ty Vdsat10). (W / L) M14 yra (1 / 5) (W / L) M9 verčia Vg14 būti aukščiau Vt 2 Vdsat taigi palaikymo M9, kad yra sodrumas. Ištaisykite mane, jei aš darau tai negerai! galiu rašyti mazgo įtampa dauguma tranzistorių kai laikas stiprintuvas. iki tada patikrinkite, ar jiems teisingai svarsto poslinkis? Ačiū

Tai teisinga, tačiau u turėtų patikrinti šią sąlygą per PVT ir blogiausiu atveju. Duok man operacija punkte nurodytą informaciją apie M1, M3 ir įtampų savo terminalų išspręsti UR pirminės problema.

[Quote = tirnanog] Kaip DenisMark jau paklausė: Koks jūsų bendras režimas įėjimo įtampa? Jei tai yra per mažas, tuomet prietaisai M1 ir M2 būtų iš sočiųjų regione ir veikiantis kaip jungikliai su maža išėjimo varža suteikia jums maža naudos. [/Quote] AC analizę, aš naudoju 1V AC signalo.

Kas yra nuolatinės srovės įtampai, kuri yra taikoma ne M1 ir M2 vartų?

[Quote = DenisMark] U turi suteikti man operacija punkte nurodytą informaciją apie M1, M3 ir įtampų savo terminalų išspręsti UR pirminės problema. [/Quote] Čia yra mazgas įtampų (prijungimas). I m naudojant 1V AC signalas AC analizė. Prašome patikrinti, ar kažkas yra negerai. W / L visi tranzistoriai yra tokie M1, M2 = Kc M3, M4, M6, M9, M10 = Kb M14, M16, M19 = KB / 5 (už tinkamą poslinkis) M17 = KA / 5 (už tinkamą poslinkis) M5, M7, M8 = Ka M11, M12, M13, M18 = 2 * Ka kur ka = 15, Kb = 5, Kc = 60 Žr jei kas nors yra problemų! Ačiū

[Quote = tirnanog] Kas yra nuolatinės srovės įtampai, kuri yra taikoma ne M1 vartų ir M2? [/Quote] Tai bus trumpas jungimas kintamosios srovės analizė anyways .. nėra taikomos nuolatinės srovės įtampą klausimu? atleast i dont think so

Taip. Nuo žiūri į veiklos punkte nurodytą informaciją, kurią pateikėte atrodo, kad jūs turite nuolatinės srovės įtampai nuo 0V ne M1 ir M2 vartai, ir aš manau, kad tai jūsų problema. Ši įtampa turi būti didesnė. Kaip jums sąrankos įvesties stimulas?

Gerai, VgsM3 = 0.996V ir VthM1 = 0,508 taip minumum nuo ICMR yra VgsM3-VthM1 = 0.488V. Taigi, jei srovės įtampa į vartus M1 ir M2 mažas kaip 0,488 jų pateks į triodas regione. Atrodo, kad u don't statyti testbench teisingai. Taip, sąnaudų turi būti susieta su AC žemės ir AC šaltinis turi pateikti serijos su vienu iš jų, bet tai nereiškia, kad sąnaudos turi būti prijungtas prie nuolatinės srovės žemės. Taikyti nuolatinės srovės šaltinio į teigiamas indėlis (daugiau nei VgsM3-VthM1 ir mažas kaip VDD-VgsM1-VdsatM11), trumpalaikių rezultatų ir neigiamas įėjimas per induktyvumą 1H (trumpas per DC analisys, atviros grandinės metu AC), trumpalaikių neigiamų įėjimo į žemę per talpos 1F taip pat (atviras - nuolatinės srovės, trumpojo - AC). Taigi UR įvesties bendro režimo įtampa bus analizuojami nuolatinės srovės šaltinio. Vieta AC šaltinį. Nesvarbu, serijos į teigiamą ar neigiamą įėjimo, jis įtakos pradinio etapo pereiti tik. Amplitudės AC šaltinis taip pat nėra svarbu, tai tik įtakos išėjimo įtampos amplitudė, ne pelno ar etapą, ji gali būti 1V, 1kV, 1pV ir tt Galų gale padaryti DC veikimo momentas ir AC imitavimui. Skirtumas tarp teigiamų ir neigiamų sąnaudų bus kompensuojama įtampos. Jei u norite sumažinti mažiausią ribą ICMR u gali kaklaraištis urmu kontaktai M1 ir M2 tiekimo geležinkeliu. Taigi u padidinti VthM1 dėl organizmo. Jei kūno poveikis yra stiprus ir gali gauti ICMR pradedant nuo 0V.

Tiesiog įdomu, Kas op-amp topologijos tai yra? atrodo skirt pora po Cascode + Lankstyti cascode. Ar tai tiesa? Kas yra naudojant šią per sulankstyti cascode stiprintuvą privalumas?

Gimė tranzistoriai yra Triode regione, ir jums reikia apibrėžti DC savo vartus. Prieš pradedant AC analizė DC veiklos pt. yra įsisteigęs. kaip kažkas teisingai pasiūlė, jums reikia padidinti vartai įtampa PVO, siekiant sumažinti VDSAT ir padidinkite Vds. u get prastas pelnas, nes tranzistoriai veikia triodas regione. Ar. OP analizė prieš darant bet kuris kitas analizės ir užtikrinti tranzistorius yra sočiųjų. - Mt

Labas SALD, kaip siūloma, įvesties PVO porų yra triodas regione, sukelti vdsat = 0.34v ir VDS = 0.0203v, kuri yra mažesnė nei vdsat. Manau, kad jūs galite padidinti sąnaudų PVO's šališkumo įtampa. Nuoširdžiausi linkėjimai!

I don't suteikti pirmenybę PVO kaip pirkimo skirt pora naudojimas, kaip jai reikia didesnių W / L gauti tą patį gm kad gali būti pasiektas mažiau NMOS todėl tikrai ribas max darbinis dažnis Pagarbiai, Rania

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back