CST MWS MicroStrip uosto dydžio

E

elektr0

Guest
Labas,

ir vis dar turite problemų su dydis, bangolaidžio uosto.
Aš Emocjonować a MicroStrip struktūrą su keturių skirtingų dielektrikas.
Linijos varža, apskaičiuojama pagal bangolaidžio uosto, labai priklauso nuo dydžio.Dispersinė (dažnio priklausomybė nuo linijos varža) yra visiškai skirtingi, jei i naudoti mažos ar didelės uosto.

Kiekvienas atsakymas yra geras atsakymas.

Ačiū

Labas,

Yra žinoma problema, apie tai su CST - stengtis, kad ji, kaip didesnis kaip įmanoma, Jūs turite užtikrinti, kad fiksuoti didžiulėmis režimai (TE / TM) ir
J. bangų kuris propaguoti ir MicroStrip TL!

Pažvelkite į vadovą dokumentų CST suprasti ji visiškai!

Labas,
Mes rekomenduojame naudoti visą veido ir spartų lauke bangų laidininkas uosto.Tokiu būdu ji yra tokie dideli, kaip įmanoma ir mažiausią režimas žadinimo (Manau, kad yra vienas iš palūkanų).

Ciao

@ itzikhaim

Ką reiškia su "didžiausią rūšių (TE / TM)"?

@ elomatic

Naudodami "FullPlane" parinktis suteikia problemų su aukštojo tvarkos rūšių.---

Naudojant bangolaidžio uostuose, yra 2D eigenmode solver bando išsiaiškinti galimus režimus.Jeigu uosto veidas yra pernelyg didelis, bus didesnė tvarka režimai (tuščiavidurio bangų laidininkas režimai) propagatable.
Net jei nėra Emocjonować šių kitų rūšių, jie yra apskaičiuoti (??).

Aš negalėjo pasinaudoti rekomendacijomis BST Vadovavimas Išplėstinė Topics.pdf kiekvienu atveju, dėl stabilumo problemų.
Kai kuriais atvejais man buvo reikalingas, siekiant sumažinti uosto aukštis ribojamas.

Ačiū už atsakymą ...
Bus malonu aptarti jį šiek tiek .... nes man reikia naudoti bangolaidžio uosto labai dažnai.

Max elektr0!

Atsiprašome už pavėluotus atsakymus.

Apie savo klausimą: Aš su didžiausia TE / TM režimai, kad, kaip žinote, kas bangolaidžio yra rūšių, kurios egzistuoja ir skleisti ją.(pvz. TE11, TE10 ir daugiau)
Kiekvienas būdas turi savo unikalų elektros ir magnetinių sklidimo bangos.
Dydžio, bangolaidžio nustato režimai turi būti sukurtas taip, jei naudoja bangolaidžio uostą (kuris yra stačiakampio 2D srityje ir atrodo krašto, bangolaidžio TL - Transmission Line) turi būti mažas, jūs limting rūšių, o tai reiškia, dažnis Ensemble bangos, kad negali propgate į savo modelį.

Galite gauti pagrindines žinias apie rūšis ir kaip jie atrodo ne Gaisras - Mikrobangų Inžinerija puiki knygaTikėjosi, aš Helped,

Itzik

@ itzikhaim

Labas,

Ok, gali būti, mes galime dirbti su juo.
Jūs turite tiksliai mano problema.Per didelis dydis leidžia aukštųjų tvarka režimai (tuščiavidurio bangolaidžio režimai) platinti.Per mažas dydis sumažina tikslumu apskaičiuotas S-matrica, o kartais ir rezultatų stabilumo problemų, nes energijos negali palikti Calc.kambarys.

Bet kokiu atveju, aš tik Emocjonować 1 režimas, kuris yra QTEM būdas iš MicroStrip mano atveju.Ar į W. UOSTE JAU Bring The TE-MODE ar ši TE-MODE PARENGTI mano kontūrai.Norėčiau suprasti paskutinis.

Kitas uždavinys yra nustatyti, kada didesnė kad režimas tampa propagatable.Aš naudoju 2D dažnio eigenmode sprendimų dėl bangolaidžio uosto.Jeigu aš sumažinti, yra kritiškai dydžio, kur visi aukštesnę režimai aprašyti su-40dB atstumas.Taigi aš žinau, jie mažėja.
Bet-40dB atstumas kartais ilgiau nei mano grandinės aspektus.Priemones, jei šių rūšių parengti, jie bus ten.?

Kitas problema, per Gulintis toje pat plokštumoje waveguid struktūras, yra keletas natūralių aukštesnę rūšių.Mes turėtume apsvarstyti galimybę juos.Bet tik atsižvelgiant į juos, o ne ekscytująca jų neįmanoma išgauti Touchstone failą ar net Renormalize S-Matrix.
Mano išspręsti šią problemą šiuo metu yra naudoti MUR-krašto į uostą.
Reiškia specialias sprendimų nustatymas: Absorbuokite Nėra rūšių uoste.
Taigi galite tik vienas būdas, bet ir kitų rūšių yra taip pat absorbuojamas.

Ši tema yra labai svarbi man.
Taigi, jei kas nors turi kokių nors pastabų, prašome rašyti jį.

Dėka itzikhaim atsakymo.

Labas!

Kokie matmenys turėtų uosto dėl 50Ohm microstripline (1.1mm pločio) ant 0.5mm storio Rogers 4003 substrato (ER = 3,55, tandelta = 0,0027) ir CST laiko dom.modeliavimo freq 0-40 GHz?Tai nors gerai plotis mano S21 nuostoliai - daugiau nei toje pačioje eilutėje modeliuojamas ADS ir HFSS.
Ar kas nors man padėti?
Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back