Convert-80dBm bent 1GHz impulsą į bazę juosta impulsą

I

imett

Guest
Labas,
Bandau paaiškinti mano problema: aš konvertuoti RF impulso plotis apie 1us arba mažiau, kurių dažnis iki 1GHz arba 2GHz į Baseband impulsą matoma su savo taikymo sritį (100MHz).
Mano pirma mintis buvo panaudoti ne šališkai Schottky detektoriumi ir du MMIC su 40 dB stiprinimas labai paprastos konstrukcijos, bet jautrumas (mažiausia signalas matuojamas sritį 2mV/DIV) buvo apie-45dBm.
Antrasis žingsnis buvo šališka detektoriumi, bet jautrumas buvo apie-50dBm
Tada paskutinis žingsnis yra panaudoti Opamp konvertuoti didelės varžos detektorius (10K) iki 50ohm, bet jautrumas didės-70dBm.

Ar kas nors duoti man pasiūlymus padidinti jautrumą?Yra būdas naudoti aktyvūs detektorius, o ne pasyvus jutiklis, I've tried su Superdiodas bet darbas iki 500MHz.

Thanks in advance.

Aš manau, kad dirbtų (per ribotą dinaminio diapazono), nes turite filtras sumažinti triukšmo galios.Paprastai impulso detekcija atliekama su logaritminis detektorius / stiprintuvas, tikriausiai žemyn konvertuoti ir filtruojamas pirmiausia.-100 DBm, 1 MHz impulsus neturėtų būti problema, nes mažai triukšmo, nustatantis perskaičiavimo ir tinkamos filtravimas.Tačiau reikia nepamiršti, kad pagrindinė riba, -174 dBm / Hz 10 * log (BW), ir jums reikia kai S / N aukščiau, kad ištikimybę.

http://www.analog.com/en/rfif-components/log-ampsdetectors/products/index.html

Plačiajuosčio Preamp atrodo apskritai ir įmanomas sprendimas.

Ačiū už atsakymus,
mano pirmasis bandymas buvo naudojant AD8318, bet jis turi prisijunkite stiprintuvas (per septynerius ar daug dešimtmečių), ir bet koks impulsas bus supainiota su triukšmo infact schottly diodas būtų beveik linijinis per mažų signalų, bet didelio signalas tai veikia su kvadratinėmis teisė.
Pavyzdžiui aš ZX47-60-S mini-grandines ir viduje yra su pačiu kondensatorius AD8318 / rezistorius paaiškinta vertinimo taryba Analog Devices .(!!)

Apie naudoti kitą preamplifier tirpalas yra pavojingas, su didele nauda grandynai tapo nestabilus.

Bet koks komentaras bus daug apreciated!

thansk vėl

Jūs nepaminėti kiek filtravimo turite, jei yra.Jei naudojate visiškai 3,5 GHz dažnių juostos plotį, AD8313 tada jūs negalėsite nustatyti kas po -174 dBm / Hz 10 * log (3,5 GHz) = -79 dBm.Net ir tada savo pulso, yra tokio paties lygio kaip triukšmas, ir Jūs turite 10 dB S / N, todėl jūs kalbate bent jau ne 350 MHz bandwidth filtrą.Geriausia norite tik keli MHz pločio filtrą, kad jums reikia konvertuoti nustatantis nuo jūsų negali lengvai gauti, kad filtras per 1 -2 GHz.Greitas būdas padaryti, kad būtų pasinaudota Jeigu norite spektro analizatorius (paprastai 70 arba 110 MHz), ir pašarų, su filtru, tada į savo apimties ar diodas detektoriumi.Jums reikės patikrinti JEI BW jūsų analizatoriaus ir įsitikinti, ar jis yra pakankamai platus.Jūs netgi galite naudoti radijo skaitytuvas kaip kai kurios 10,7 MHz IF dėmesį, tačiau paprastai nepakanka BW Tačiau žemų keraminiai filtrai yra pigūs.Jei norite padengti visas 1-2 GHz dažnių juostoje iš karto po to, kai reikia $$$$$.

Tiesą sakant mano jautrumas yra apie-75dBm Aš pasiekė šią funkciją tris MMIC su 20dB kiekvienas, vienas Šotkio diodas iš AVAGO ir vaizdo buffer.The vaizdo buferis yra paskutinis žingsnis, nes diodas yra nutraukiama dėl 10kohm tada signalas yra atsieta nuo gamybos šio vaizdo buferio (bandwitdh apie 100MHz).

Aš keeped į tai, kad aš dirbu su triukšmo briaunos signalas, bet su maišytuvu aš tiksliai žinau RF pulso dažnį, kai dažnis yra 1.5GHz o 1GHz ir LO būtų nustatytas, šis sprendimas neveikia.

Let me know if I'm wrong

Įtariu jūsų MMIC vairo sugrįžti ir virpesių jums!Norėčiau ką nors panašaus.

Jei LO yra Derinamieji, norėčiau, kad jei filtras kažkas panašaus 200 MHz, todėl siekiant sumažinti triukšmo pralaidumo.

Po detektorius diodas, galite įtraukti Opamp vaizdo stiprintuvo sustiprinti signalą, jeigu norima.Gal jis nebus reikalingi.Tikriausiai Jūs norite prieš osciloskopu LPF, jeigu jis yra skaitmeninis osciloskopu (anti anliasing).
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back