CMOS lyginamuoju

M

man_5684

Guest
Koks yra ryšys tarp linijinio atsako ir pasukimo atsakymo skirtumas
lyginamuoju?Kokios įėjimo signalai reiškia linijinės arba dideli šių atsakymą?
?

CMOS palyginamuosius paprastai rašyti apie preamplifier ir post-stiprintuvas.Preamplifier yra linijinis įgyti stiprintuvo ir postamplifier skląsčiu yra pagrįstas stiprintuvas.
Kai pirkimo pokytis yra didesnis už priklausantį sumokėti pirkimo spektrą preamplifier, lyginamuoju persijungia nužudė kurso režimas lyginamuoju.Kai pirkimo variantas yra per daug įvesties preamplifier, lyginamuoju valdo savo Linijinės režimas.

Thanx,
jei mes projektuojame ir pasukimo būdas lyginamuoju, nei kaip mes tikriname savo produkcijos conferm tai tiesa?Kitas dalykas, kaip mes priemonė nužudė norma, kad lyginamuoju?
Ar yra kokia nors problema, susijusias su lyginamosios stabilumas?Parašytas po 26 sekundžių:Thanx,
jei mes projektuojame ir pasukimo būdas lyginamuoju, nei kaip mes tikriname savo produkcijos conferm tai tiesa?Kitas dalykas, kaip mes priemonė nužudė norma, kad lyginamuoju?
Ar yra kokia nors problema, susijusias su lyginamosios stabilumas?

man_5684 rašė:

Thanx,

jei mes projektuojame ir pasukimo būdas lyginamuoju, nei kaip mes tikriname savo produkcijos conferm tai tiesa?
Kitas dalykas, kaip mes priemonė nužudė norma, kad lyginamuoju?

Parašytas po 26 sekundžių:
Thanx,

jei mes projektuojame ir pasukimo būdas lyginamuoju, nei kaip mes tikriname savo produkcijos conferm tai tiesa?
Kitas dalykas, kaip mes priemonė nužudė norma, kad lyginamuoju?

Bandžiau naudoti teigiamų atsiliepimų.tirpalas gaunu "sklende".tai ponit kur aš įstrigo, nes ne padėti aš projektavimas skląsčiu už nurodytas parametras.
If u gali suteikti man .........Tada prašom ....

nužudė atsitinka, kai grandinės yra iš linijinio modelio ..po grandynai grįžti, jis persijungia proporcingai laikotarpiui .. (pirmą, kad prielaida)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back