ciklas su įtampa ...

M

masterx81

Guest
Hi to all ...
Aš esu pradedantysis ir man reikia paprastos grandinės, kad konvertuoti į 150Hz signalą kintamojo darbo ciklą (nuo 0 iki 100%) į nuolatinę įtampą proporcingą ciklas ...
Turiu tryed rasti internete, ir manau, kad man reikia LC filtras (nesu tikras ...), bet aš negaliu pasakyti, kaip apskaičiuoti komponentų vertes, ...

Ačiū visiems!

Naudokite R ir C derinys.R serijos, C lygiagrečiai su apkrova.Manau, kad tai yra paprasčiausias būdas.

Hill wrote:

Naudokite R ir C derinys.
R serijos, C lygiagrečiai su apkrova.
Manau, kad tai yra paprasčiausias būdas.

Tai priklauso nuo jūsų apkrovos varža.
Taip pat priklauso nuo produkcijos Ripple nei gali būti toleruojamas.
Koks yra signalo šaltinis? Ar jis pakankamai tiekti srovę į apkrovą ar ji turėtų būti papildyta iš anksto?
Padovanok kai kurios detalės.

Tai, pavyzdžiui, kas yra naudojama skeltuvas garsų.Ar galite tiksliau apie įvesties signalo?Jei pažvelgti į už "skeltuvas grandinė" grynosios rasite some stuff!

Įvesties signalas yra apversta stačiakampės bangos (normalus 12) su kintama ciklas.Produkcija, turi būti kintama įtampa (forma 0-5, 0, kai įnašas yra @ 12 -0% muito), priklausomai nuo įėjimo mokestis ...
Aš svarsto galimybę naudoti Operational Amplifier ...

Another little qustion ...
Atsiprašome už domand banalybė, bet ...
Opamp įterpti šiek tiek įtampos su produkcijos (CA 2.5V), kaip aš galiu jį pašalinti?
I'm using tl074cn (Quad Opamp) su vienu tiekimas (12)

Thanks for the help!

Jeigu jūs jau turite nuolatinę įtampą galima patobulinti savo grandinę, ko ieško, yra vadinami DC-DC konverteriu, jos būna kelių rūšių: buck, boost, Buck-boost, FLYBACK ir kitos topologijos, kad daugiausia pagaminti iš virš 4.Yra daug informacijos apie šias interneto grandines, paiešką Google.

Hi ...

Darant prielaidą, kad pirkimo kvadratinių signalo amplitudė yra 12 V, galite gauti pirmojo inversor.Jei išvesties sholud būti 0, kai įėjimo signalas yra 12 V, 0% muito, tai gali significates, kad šiuo metu, įėjimo signalas yra 12 VDC.Tai leidžia padidinti išėjimo srovės signalas padidėja, kai impulso trukmė ilgesnė.

Po to, jūs galite konvertuoti pirkimo-apverstas kvadratinių signalas, į trikampis signalas, taikant, pavyzdžiui, Miller, integratorius.Esanti trikampis amplitudės (tai yra proporcingas impulso pločio), galima gauti DC signalo, pavyzdžiui, paprastas diodas-RC schema; laikyti mažos galios Ripple.

Paprastai šis sprendimas turėtų būti ne tiesinis.

Gerai, aš turiu gauti visą informaciją, tačiau ...
Opamp, kad aš, taip pat konfigūracijos įtampos pasekėjų, kai yra valstybės žemas, jie @ CA 2,5 volto (ne 0 ...).
Aš naudoju jį su Vcc-> 12V ir-VCC-> Žemės ...
Whot darau neteisingai?
Turiu opamps vienkartinio maitinimo?
Ačiū!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back