BST: Impedance MS antena

C

crazy_dude

Guest
Labas

Norėčiau sužinoti kaip galima i matuoti mikrojuostelinių antena pilnutinė varža.

Problema:
Su mikrojuostelinių eilutę, jei aš pašarų antena nežinau jo Impedan.Ir tiekimo linijos ir turės parengti ją tam pilnutinė varža.Dabar bus neatitikimo.

Be IE3D turiu galimybę nustatyti į uosto kraštą, kad galėčiau sužinoti, antena yra Input varža bet cSt aš bangolaidžio uosto Excite šėrimo mikrojuostelinių eilutę.Taigi, jei aš ne pašarų Aš negaliu Exite cSt ir pašarų, jei aš jo viso įrašų ir tyrimų gauti Impedan, kad kiekvieną kartą, kai matau grįžti nuostolio padaryti pakeitimus Tiekimo plotis ir padaryti jį dar kartą.Ar gali būti išspręsti šią problemą?

Taip pat, jei aš naudoju bendraašius kabelius pašarų Kaip man sužinoti savo Impedance kaip cSt jos tik balionas.į IE3d ji buvo 50 omų pagal nutylėjimą.Jei yra nesutapimas vėl didžiule problema.

Paskutinis Klausimas kur man z matrica cSt?

Labas, Crazy_dude: Dėl zondu maitinti pleistrą, išorinio laido spindulys nėra labai kritinis, kai jis yra mažas, palyginti su bangos ilgio.Būdu tvarkomi IE3D yra labai tikslūs.IE3D normalizuoja S parametrams, kad 50-ohm suderinamumo su pramonės standartais.Tačiau, galite konvertuoti jį atgal į bendraašius linija ZC gauti S parametrams normalizavosi į ZC.Linkėjimai.

Hi crazy_dude

1.Yra išspręsti jūsų problemą eikite į uostą Spauskite kairėje, savybės ir
Įtraukti nuo WG uosto patch kad S būdas gauti atstumas jūsų
Input Impedance (dembedding WG uostas).Jūs galite pamatyti jį pavyzdžiai
Be pleistras antena, jeigu jums juos įdiegti.
2.Galite tai padaryti taip pat su bendraašius įvedimo.
3.Grįžti į makro ieškoti ten.

PL

tip about de-embedding (using CST) :

Jei aš gali parengti plazmoje žaisti
apie de-embedding (naudojant BST):

1.Eikite į savo Bangolaidis (WG) uosto apibrėžtis.Nustatyti atskaitos plokštumos atstumas kaip jūsų Tiekimo ilgis, turite b matyti uosto planas nustato teisę MS antena krašto.

2.Pradėti imitavimo, kaip jūs veikėte anksčiau.

3.a.Eikite į "1D rezultatų", patikrinkite Smith pav.Pridėti žymeklį į norimą dažnį.Impedance bus rodomas ekrane.

3.b.Kitas būdas yra prisiimti antena yra sudėtingas apkrova jūsų Tiekimo pabaigos (50 Ohm MS eilutę, jei aš teisingai suprantu).Rasti S11 amplitudės ir fazės metu norimo dažnio (10 GHz) ir naudoja šią formulę:

Γ = (Zload-Zo) / (Zload Zo), kadangi Γ yra ABS (S11) * exp (-j * etapą).

Sėkmės,
P.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back