Bitinis patikrinti - prašome padėti atlikti šią užduotį

K

kotsam

Guest
Hey guys

Turiu problema ir tikiuosi, kad kas nors gali padėti išspręsti ją

Problema ta, kad turiu lyginti pic įėjimas su char (8bytes) leidžia pasakyti, kad aš RB1, RB2, RB3 confguired kaip pirkimo; Kaip galima palyginti jų statusą char pirmieji trys bitai, aš maniau apie perėjimą, bet problema Kaip galėčiau derinti RB1, RB2, RB3 į char ir palyginti juos; Tikiuosi tha my self aiškiai paaiškinta, tačiau jei negali įsivaizduoti, kad turite DIP Switch prijungti jį prie pic ir reikia lyginti rezultatus su vidaus Char.

ačiū

Labas,
Tai atrodo paprasta, jums ir RB registrą ir su Kaukė 0x0E Veikėjo ir XOR rezultatus.Jei jūs norite palyginti kiekvienos skaitytojų atskirai naudoti atskiras kaukės 0x02, 0x04 ir 0x08 kiekvienu atveju.

Linkėjimai,
Laktronics

Labas

Ačiū už greitą atsakymą žinau, jos taip paprasta, bet RB man negalima sujungti visa tai, cuz dalis už RB uostas įvesties ir išvesties dalis thats punkte, jei galiu apjungti RB Norėčiau poveikis Rezultatų statusas RB uostą.

Ačiū

Atminkite, kad XOR bus nustatyti bitai, 1 kad ne tas pats.Norėčiau ir su char įėjimai ir tada ir su 0x0e.Rezultatas bus 1 bit, kur char ir įėjimo yra tuo pačiu ir 0, jei jos skiriasi.Užsirašykite Aš niekada nesinaudojo IPS, kad tai reiškia, kad, kai jūs skaitote įvesties bitų gausite 1 d., kai PIN kodas yra hi ir 0, kai PIN kodas yra žemas.Skelbimas po 7 minučių:kotsam rašė:

LabasAčiū už greitą atsakymą žinau, jos taip paprasta, bet RB man negalima sujungti visa tai, cuz dalis už RB uostas įvesties ir išvesties dalis thats punkte, jei galiu apjungti RB Norėčiau poveikis Rezultatų statusas RB uostą.Ačiū

Labas,

Citata:

Atminkite, kad XOR bus nustatyti bitai, 1 kad ne pats

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back