Bio-Savaro dėsnis

V

Vincenc

Guest
Sveiki,

I m komandiravimo šiame forume klausimas apie fiziką, nes aš nenorėjau t gauti Atsiprašome atsakymą elektromagnetizmas forumas dvigubai

Būdamas studentas I m sunku suprasti Bio-Savaro dėsnis

Problema yra kilęs iš pagrindinio apibrėžimas magnetinės indukcijos B ir jos ryšys su magnetization M ir magnetinio lauko H. indukcijos B feromagnetinės medžiagos gali būti parašyta taip:

B = N0 * (H M)

kur H yra paduotas, kad neturi įtakos geležies medžiagos ir M medžiaga indėlis į lauką Pirmiau pateikta lygtis gali būti perrašyta į gerai žinomas išraiška

M = x * H; (1 x) = nr  B = N0 * Nr * H

Taigi dabar klausimas kaip lygtis, H paduota, kad būtų gaminami, pavyzdžiui, dulkių srovės, tiesa?Taigi, O neturi įtakos geležies buvimas?Taigi, šis paduotas gali būti apskaičiuota naudojant Bio-Savaro.Tada mes galėsime apskaičiuoti indukcijos B tiesiog padauginus šį konstantų vertės, medžiaga?

Žinoma, tai nėra teisinga, nes tokiu būdu visi geometrija (srauto kelias) yra nepaisoma.Pavyzdžiui, jei norime apskaičiuoti B motorinių dantis elektros, tuomet mes paprasta apskaičiuoti h, naudojamas Bio-Savaro išraiška ir padauginti šį vertę N0 * nr.Jei pirmiau prielaida būtų teisinga, FEM nebūtų reikalingi ne visiems.

Ar kas nors prašome punktas man, kur aukščiau, mąstymas I made a mistake?

Iš anksto dėkoju,

Vincenc

Savaro apskaičiavimas pagal-įstatymus Biot tik
galioja homogen erdvėje.Pavyzdžiui, oro (vakuumas)
arba kai magnetinės medžiagos.Ir "klasikinės" elektromagnetinis
mes stebime tik makroskopinių reiškinys.
Jei turite halfspace, galite įvesti vaizdo šaltinius, kad
imtis inhomogeneity poveikį atsižvelgta.
Jeigu jūsų problema yra tokia inhomogen, manau, kad FEM yra jūsų įrankis.

Dėl

Ačiū už atsakymą!

Aš suprantu, kad į tokias problemas FEM yra tinkamiausia priemonė, bet kas galvosūkiai man šiuo metu yra pagrindinis suprasti pirmiau lygtis ką aš tikrai turėtų gerai suprasti.

Iš esmės, jei pažvelgsime į šiuos ekv.B = N0 * (H m) yra magnetinio filed O šiame ekv.įtakos ne buvimas geležies arba?Buvau mokoma, kad H yra medžiaga nepriklausomas ir M medžiaga indėlis į lauką ...Manyti, tai H gali būti apskaičiuotas naudojant Bio-Savaro Kadangi taip pat M galima išreikšti filed O, atrodo, kad visi magnetizmo problemų, galėtų būti tiesiog išspręsta naudojant Bio-Savaro Aš žinau, tai yra baisi blogai, bet šiuo momentu aš galima nematau kur aš suklydau pirmiau mąstymas

Būčiau labai dėkingas, jei kas nors galėtų parodyti man, kur aš padariau neteisingai prielaida

Ačiū iš ankstoParašytas po 28 minučių:Sveiki, man dar kartą.

Tiesiog norėjau pasakyti, kad aš m susipažinęs su riboto Skaliarinė potencialo formavimo, dėl kurių pagrindu B iš tiesų gali būti apskaičiuojamas pagal Bio-Savaro kartu su BEM kodas:

H = H ' Hs; Hs apskaičiuojamas Biot Savaro ir HM (medžiagos indėlį į pateiktas) gali būti išreikštas, naudojant Skaliarinė potencialą -> Hm =- gradF.Tokiu būdu mes gauname:
B = N0 * Nr * (HS-gradF)

Tai atrodo labai logiška mane: Hs yra reikšmingas nepriklausomas.Kita vertus, apskaičiuoti gradF imtųsi visų geometrijos ir medžiagos savybių šios problemos į sąskaitos.

Kaip tada galima tiesiog sakė, kad ekv.B = N0 * (H M) magnetization M gali būti lengvai pakeista (1 x) * O taip, mes gauname B = N0 * Nr * H?

Ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back